Koľko mesačne investujete do priateľky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Koľko mesačne investujete do priateľky?

0€
63
28%
do 5€
15
7%
5€ - 10€
17
8%
10€ - 20€
26
12%
20€ - 50€
42
19%
50€ - 100€
24
11%
viac ako 100€
36
16%

Celkom hlasov: 223

javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Koľko mesačne investujete do priateľky?

Príspevok od používateľa javatar »

otazka ale neznela ci je to fer pokial to zatiahne jeden ale ci je normalne to automaticky ocakavat
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

neda sa zovseobecnovat, hlavne v pripade ked jeden z dvojice uz zaraba. Napr. je kopec uspesnych mladych muzov ktory dobre zarabaju a vzhladom k ich prijmom nie je pre nich problem investovat do frajerky aj 200-300€ mesacne, aj viac.. staci byt sikovnym ITckarom, manazerom, atd..
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

a samozrejme zalezi aj ako dlho ste vo vztahu....ked je niekto spolu tyzden tak je jasne ze nebude na partnerku davat vsetky svoje uspory. ked su ludia spolu uz par rokov tak na peniaze sa az tak nepozera :) ja napr. na rande slecnam nekupujem ani mineralku ale platia si ju sami :D nie ze by som bol skrob ale je to jedna z mojich zasad
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

presne ako kolega nado mnou vravi ;) to je spravny postoj :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

javatar napísal:otazka ale neznela ci je to fer pokial to zatiahne jeden ale ci je normalne to automaticky ocakavat

ja som zato "kamarati budme ale dlhy si platme" cize beriem to tak ze dnes ja, nabuduce ty, nie je to fer kedze by stale mal platit ten druhy a ty sa len prizivovat...takto kamaratsvo dlho nebude

Back to topic:

Investovat ale s mierou, neprehanat to a nehrat geroja, nerobi to dobre ;) peniaze su silna zbran...
Staford_88
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Staford_88 »

To koľko miniete na priateľku mesačne / ročne nieje žiadne investovanie . Je to predsa človek ktorého máte rád a neverím tomu že ten kto fakt úprimne miluje svoju polovičku si to bude vyčítať , a ak ste natrafili na tú pravú/pravého tak ten vám to 100x viac vráti v podobe lásky,vernosti,pochopenia a nie že zatiahne ďalší účet v reštike :) Avšak dávajte si pozor peniaze sú veľká zbraň , dokážu zmeniť človeka zo dňa na deň bez toho aby ste si toho všimli a tam už ide len o sponzoring :) Všetko zmierou a som názoru že keď niečo zaplatím ja , tak ona nabudúce lebo potom vás začnu vyciciavať akonáhle dáte jej/jemu na vedomie že máte viac peňazí ako ktokoľvek iný ale zas na druhú stranu nie každý/á toho hneď začne využívať.
blackhawk22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blackhawk22 »

nechcel som nacinat novu temu ked tato celkom vystihuje to co sa chcem spytat, a to sa tyka platenia/pozyvania priatelky, aky je podla vas idealny kompromis. Je podla vas lepsie ked je dievca ´hrde´ a plati si zo svojich aj ked ste co ja viem na kave iba, ale raz zaplati ten potom druhy, alebo by mal vsetko hradit chalan? co sa tyka financii tak konkretne moj pripad je ten ze studujem a na brigade bohvieco nezarobim, priatelka tiez len brigaduje popri skole ale ma viac (ma to po znamosti), nechcem nejak porovnavat ale napr predosle priatelky aj ked nemali vela penazi zvykli si platit vacsinou sami, nieze by som nechcel do priatelky investovat len zase nie zakazdym, nepride mi moc spravodlive ze ja svoje peniaze miniem na nas a ona si nakupi pre seba, chcel by som sa vas teda spytat ci to funguje u viacerych tak alebo nie díky
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ja idem s priatelkou vacsinou napoly - resp. kazdy ide za seba a niekedy mi dovoli ju pozvat, fungujeme tak uz roky a povazujem to za velmi vhodne (najma v zaciatkoch ale ani neskor to nie je na skodu)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no my to mame tak, ze niekedy plati ona, niekedy ja, niekedy mi doplaca, ale ona malo kedy chce aby som jej nieco kupil :D
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

nepride mi moc spravodlive ze ja svoje peniaze miniem na nas a ona si nakupi pre seba
vdaka.. totalne si mi spravil naladu :lol:

Pokial nema tvoja pratelka v hlave seno, tak si situaciu ovedomuje a sama sa ozve, ze obcas zaplati. Ale pokial je s tebou preto, aby nebola sama a aby ju niekto obcas pozval von, tak mas smolu :)
blackhawk22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blackhawk22 »

tak zase to nie je vztah kvoli prachom, to by si nasla ineho, ja ich tolko nemam, mame sa radi len neviem mozno je problem aj v tom ze je tak vychovavana, ze chalan ma uputat babu svojou penazenkou, zatial to nie je take drasticke, len myslim ze v buducnosti by to mohol byt problem, tak mozno nejake rady na prevychovu by ste mohli dat
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...tak to sprav tak, že si "akože" zabudneš peňaženku...a potom sa pri platení zbadáš, že si si ju zabudol a požiadaš ju, či by ti nemohla tentoraz zaplatiť ona...podľa reakcie uvidíš, či jej to robí problém...ak jej to problém robí tak od takej ruky preč...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

to neprevychovas, ..... to by si jej musel zmenit toto ....

//obrázky patria do prílohy, ty by si to už mohol vedieť

karmista nech sa aspon podpise, ..... :smt049 a ktory debil to nepochopil toho mi je uz teraz luto. Prehovarat dievca a ucit ju aby platila za seba sa v drvivej vacsine pripadov nepodari, pretoze si dievca pomysli ze dotycny je drzgros, a bude sa tym stazovat okoliu, nakoniec ho necha pre chlapca ktory sa ako drzgros spravat nebude a pri prvych naznakoch spravania podobnemu predchadzajucemu chlapcovi, uz zacne platit aj ona, pretoze zisti ze chyba nebola v byvalom, ale v nej, na to vsak uz je pre chlapca ktory s nou chodil predtym pochopitelne neskoro. Prosim vas, .... niekedy sa zamyslam nad tym ako zena mohla dosiahnut taky stupen spolocenskeho postavenia, .... hold, P je P,..... zavesena na nose meni nazory aj ne takym borcom ..... :wink:
Jakubes
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Jakubes »

10 až 20 euro :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Grim napísal:...tak to sprav tak, že si "akože" zabudneš peňaženku...a potom sa pri platení zbadáš, že si si ju zabudol a požiadaš ju, či by ti nemohla tentoraz zaplatiť ona...podľa reakcie uvidíš, či jej to robí problém...ak jej to problém robí tak od takej ruky preč...
a ak nahodou nebude pri sebe mat? toto sa mi nezda ako dobra myslienka...

moj kamos to v uvodoch svojho vztahu (casto chodili na vinko) to po istej dobe uz neuniesol a normalne sa o tom so svojou zenskou porozpraval - a vyriesilo sa to
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ked pri sebe nebude mat, tak nie je samostatna a vyzaduje si chlapa ktory za nu bude platit ... ved to je predsa nonsens nie ?
Ale uznavam, je to nie velmi najstastnejsi sposob.
najlepsie je sa porozpravat
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...no tak riešení je viacero...zobrať si peňaženku, ale dať si ju inde ako obvykle, po tom, čo priateľka znechutene odpovie, že to nezaplatí, alebo že nemá peniaze (čo ako spomenul H@wk, poukazuje na to, že čakala že zaplatíš) sa skúsiš ešte raz pohrabať po vačkoch vrátane toho, kde máš peňaženku a "náhodou" ju nájdeš...ospravedlníš sa jej, že si blbý a že si zabudol že si si ju dal do iného vrecka a zaplatíš...a potom od nej utekaj čo to dá...

...druhá možnosť je si ju naozaj nevziať s tým, že si musíš byť istý, že ona má pri sebe peniaze...ako to zistíš je už na tebe...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

hm, ale ved to je normalne ze sa caka ze v drvivej vecsine pripadov bude platit chlap.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...to, že to robí väčšina ešte neznamená, že je to normálne...podľa mňa je normálne, ak do vzťahu obaja investujú rovnako, či už času, peňazí, snahy atď...ak do vzťahu jeden prestane investovať, vzťah upadá a nakoniec skončí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ja ani nemam pocit zeby to robila vacsina - a zo zaciatku to povazujem za nevhodne aby chlap za vsetko vzdy platil...
Napísať odpoveď