Mam moznost vybrat si iPhone 4 z orange-u. Len teraz neviem ci sa oplati ist do toho alebo radsej pockat na iPhone 5.
Ked teraz predam svoje 3GS-ko tak mi za to daju este celkom zaujimavu sumu, a doplacal by som nizsiu cenu za iPhone 4. Neskor uz cena 3GS-ka padne dole.
Co by ste robili na mojom mieste ?
predpokladám, že to berieš na paušál. t.j. 2 roky zmluva. Ak by si zobral iPhone 4 tak najbližšie 2 roky dotovaný mobil nedostaneš. Čakať na iPhone 5? To tiež nie je najlepšia možnosť. Čítal som nejaké články a podľa niektorých sa predstavenie 5ky odkladá. (Ale či to je pravda to vie iba Jobs). Teraz ide o to, či ti 3Gs postačuje, alebo chceš radšej niečo lepšie??? Android nie je zlá voľba... ale ak už máš nakúpené aplikácie na iOS, tak by to boli zbytočne vyhodené €.
Ja mam O2 cize pausal nebude na moje meno Mam pokupenych dost vela veci, preto by som rad zostal pri iOS. Momentalne mi 3GS uplne postacuje, len neviem ci sa oplati pockat na iPhone 5. Predpokladam ze bude ohlaseny v septembri a ku nam sa dostane niekedy na Vianoce. Zaruka na 3GS mi konci v novembri a potom mi ho v T-Mobile-i budu moct odblokovat. Cize teoreticky by som dovtedy dokazal vydrzat. Mna len laka ta cena za ktoru by sa 3GS dalo momentalne predat. Na Vianoce to uz bude mat smiesnu cenu
Neviete niekto aka kvalita su tieto diely na 3G .. na stranke sa pise ze je to kvalita AA http://www.mobilgsm-spares.com/3g3gs.html chcel by som stade ten displej a ten Touch screen 3G komplet set .. po pade mi vsetko ide len teda potrebjem displej novy..
popripade za kolko by sa to dalo predat bez displeja 3G 16GB vobec nemam prehlad po ocm to teraz ide
teda aspon tak si myslim. Lebo ja som dal podla navodu PwnageTool, na iPhone nepotrebujem unlock lebo ho mam k pausalu, ale jaksik mi nechce najst siet... akurat skusam dalsi restore.
viper1993 napísal:Akurat nadavam ze mi to kompletne rozhadzalo obrazovky . Btw. aky je rozdiel medzi PwnageTool a Redsn0w? PwnageTool je tusim pre blokovane iPhony, ci?
Mám otázku, do JB sa nevyznám, takže ak mám iOS 4.3.1 lock na T-Mobile, tak ho možem teda jalibreaknut cez tent redsnow aj bez toho aby som sa bal ipad BB?
Ja som tam z nepochopitelnych dovodov (nesmierne zrozumitelny navod na limera1n.cc) dal najprv PwnageTool. Unlock nepotrebujem a ani nechcem. Po PwnageTool mi nechcelo najst siet, preto teraz davam cisty restore 4.3.1 z iTunes a potom aplikujem RedSn0w.
(ako zistim, ci mi tam ten zasraty PwnageTool nahodou nedal iPad BB 6.15?)
moosha: Viac ludi ma po JB pomocou PwnageTool problem so sietou. Ja som spravil pomocu Redsn0w na Macu a vsetko ide. PwnageTool je podla mna pre tych co chcu unlock(tj custom FW), sprav cez Redsn0w a malo by ist.
mirot106: iPad BB ti tam nema same preco dat. Ak mas lock na T-Mobile a pouzivas T-Mobile tak ti to moze byt jedno, sprav normalne cez redsn0w.
OK, ja mam tiez Mac, prave som dokoncil jailbreak iOS 4.3.1 pomocou RedSn0w a vyzera to tak, ze vsetko funguje ako ma. Uz len dlouhaaa noc plna instalovania povodnych apps, kopirovnia hudby, Cydia lib... velmi prevelmi sa na to tesim. Ale aspon ze Personal HotSpot, Find my iPhone a rychlost.
Viem ze najnovsi sn0wbreeze ti do nastaveni prida tu funkciu. Neviem ci to funguje aj na RedSn0w.
Skus podla toho videa, ktore najdes na tejto stranke niekde v nastaveni pohladat.