EčV-prilepenie
EčV-prilepenie
Chcem sa opitať ako by sa dala prilepiť značka na aute EčV ,
možem ju našrobovať ?
Pitam sa preto lebo mam taku s menom a bojim sa aby mi ju neukradli.
Mate aj vy take značky nekradnu vam ich?
možem ju našrobovať ?
Pitam sa preto lebo mam taku s menom a bojim sa aby mi ju neukradli.
Mate aj vy take značky nekradnu vam ich?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: EčV-prilepenie
...nesmieš ju prišrobovať, lebo by si ju poškodil...nesmieš do nej robiť žiadne dierky ani zárezy...
No ved hej myslel som na 2 miesta kde by som mohol aj vrtať a našrobovať .
Je to miesto na spodnej lište tam kde je ta čierna čiara na rame značky a to všetko sa potom zaklapi tou malou lištičkou .
A nebude nič vidieť.
Može?
Je to miesto na spodnej lište tam kde je ta čierna čiara na rame značky a to všetko sa potom zaklapi tou malou lištičkou .
A nebude nič vidieť.
Može?
-
RATZINGER666
Darca
nie, precitaj si to, co pisal Grim, este raz... a preco by Ti to mal niekto kradnut?
vieš aky su dnes ludia daju si to za sklo a tak maju radosť
-
RATZINGER666
Darca
... s cudzim menom?
// inak dufam, ze myslime normalne spz, nie tie kolotocarske s menami...
// inak dufam, ze myslime normalne spz, nie tie kolotocarske s menami...
bohužial mam na značke
ZUZKA
ZUZKA
-
RATZINGER666
Darca
a preco mas na spz "zuzka"?
meno manzelky
-
RATZINGER666
Darca
mhmm... uz to dava zmysel 
..kazdopadne plati to, co piseme vyssie... ziadne vrtanie, a ak ano, tak treba ratat s nasledkami...
..kazdopadne plati to, co piseme vyssie... ziadne vrtanie, a ak ano, tak treba ratat s nasledkami...
diky ešte som myslel na silikon prilepiť no neviem. 
neviem ci to je najstastnejsie riesenie kedze niekoho neodradi ani to ze to budes mat prilepene znici ti spz a aj naraznik alebo to miesto kde ot mas uchytene ked to bude chciet 
-
RATZINGER666
Darca
prilepit mozes, uz zalezi iba na Tebe, ci si ochotny podstupit to riziko, ktore opisuje kolega nadomnou
minule bolo v spravach, ze sa nesmie SPZ pripevnit napr. "zdrhovackami" pretoze policajt musi dat dole znacku bez specialneho naradia (stipacky) takze teoreticky by si to nemal ani lepit ale preco by ti mali davat policajti dole spz to neviem, takze je to velmi malo pravdepodobne, ze by ti nato prisli.
Za vrtanie som nemal absolutne ziadny postih mal som to na R6 privrtane lebo som mal neoriginalny drziak na spz , ktori mi nepasoval . Tak isto som mal a aj mam na aute prevrtanu spztku lebo na moj naraznik sa to neda dat koli spojleru a auto mi sedi moc nizko . Ked som odovzdaval na policii znacky mi nikdy nic nepovedali .. No je dost mozne ze som mal len stastie . A este ma napada ked som si prehlasoval motorku tak som zabudol pripevnit este staru SPZ a jak som mu dral na stanicu mi odletela a ohla xD
-
Point
Professional
podla zakona je prevrtat alebo inak poskodit nemozes..to, ze to tebe preslo neznamena nic..ja som sa dnes otocil na zakaze otacania a tiez som z toho nic nemal..ale zakon som porusil..
preco by mali policajti brat spz? tak asi ked je vozidlo nesposobile napr..alebo je vyradene atd..
preco by mali policajti brat spz? tak asi ked je vozidlo nesposobile napr..alebo je vyradene atd..
kamos to ma prilepene nejakym patexom lepiacim pasikom 
-
Clean_Up
Professional
1. ŠPZ JE MAJETOK ŠTÁTU, tak preto ju nemôžeš svojvolne nejako zničiť, ani ináč poškodiť (vŕtaním a pod.)
2. Daj ju normálne do rámčeku na ŠPZ, lebo ak sa niekto nájde kto ti ju bude chcieť udrbať, tak si ju vytiahne z toho rámčeku a berie preč, ale ak ty ju tam nejako prilepíš, tak dotyčné zlodejské indivíduum, ti ju bude chcieť udrbať aj tak a kedže bude prilepená, tak sa ju bude snažiť všetkými možnými spôsobmi dať dole a okrem toho, že ti bude chýbať ŠPZ, tak budeš mať zničený nárazník, alebo kufor, keď to bude páčiť nejakým šróbovákom, alebo čímkolvek ostrým.
2. Daj ju normálne do rámčeku na ŠPZ, lebo ak sa niekto nájde kto ti ju bude chcieť udrbať, tak si ju vytiahne z toho rámčeku a berie preč, ale ak ty ju tam nejako prilepíš, tak dotyčné zlodejské indivíduum, ti ju bude chcieť udrbať aj tak a kedže bude prilepená, tak sa ju bude snažiť všetkými možnými spôsobmi dať dole a okrem toho, že ti bude chýbať ŠPZ, tak budeš mať zničený nárazník, alebo kufor, keď to bude páčiť nejakým šróbovákom, alebo čímkolvek ostrým.
-
RoQa
Darca
Kks majetok štátu a platíme za to 66 € v lepsom pripade
btw. ano specialne to tam neuchycuj . ked ti niekto bude chciet poskodit tak ked nepojde prec znacka spravi ti klucovu metalizu alebo vytrhne nieco z naraznika atd , tak radsej prist o SPZ. Vlastna skusenost ! Ked sa zavadzali Hmlovky tak mi ju vytrhli / vypacili aj so srubami z naraznika z ktoreho bolo nic .
-
PAuLi3
Darca
ja mam spz na aute prisrobovane uz 15 rokov, policajti ma zastavili uz x krat, ked si pozerali aj spz, dokonc aaj pri prepise auta, si ich prezeral policajt a nepovedal ani slovo. Mozem dat kluden detail, ak by bol niekto na pochybach...