sám napíšeš že sú to tvoje znalosti ... ked su to znalosti tak ich použiredge napísal: toto som nepochopil. daval som tam len svoje znalosti, nenapisal som tam nic a js, a prave ked sa idem ucit:
Javascript štýlovanie alert okna CSS
Re: Javascript štýlovanie alert okna CSS
aha a ja som uvazoval ze z akej knihy mohol vyhrabat ten screen ... alebo tutorialu ... vsak to je len Hint k tej sutazi... to podla mna nieje vobec nieco co vseobecne platí ... vsak to nema zmysel ... zacnes v niecom narazis na problem a teraz co kasles na to a zacnes ine ... potom sa necudujem ze medzi svoje znalosti radis to ze vies napisat Ahoj Svet v šiestich jazykoch ... ucis sa tym ze tieto problémy prekonáš ... dáš si ciel a pracuješ na nom problémy delíš na menšie problémy a tie riešiš (rozdel a panuj ?)...

sry, ale ak píšem niečo čo sa netýka javascriptu, ako to súvisí s tým, že sa pýtam ako na stylovanie. a ten screen som vyhraball zo stranky:
audiotrack.hojko.com a nehovor ze ju nepoznas.
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2011, 12:59)
az teraz, ale mam tu kod, a nejak mi nefunguje:
audiotrack.hojko.com a nehovor ze ju nepoznas.
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2011, 12:59)
az teraz, ale mam tu kod, a nejak mi nefunguje:
Kód: Vybrať všetko
<html>
<style>
.error{color:#FF0000; }
#alert{position:absolute; left:500px; top:500px;}
</style>
<script type="text/javascript">
function showdialog(){
var d = document.getElementById("alert");
d.innerHtml = message;
ňd.class = type;
}
</script>
<div id="alert"></div>
</html>
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ani sa nečudujem. Máš tam hneď 5 chýb. Prvou je ňd.class (zrejme preklep, lebo to ň tam nemá čo robiť), druhou je priraďovanie premennej type ktorú nikde nemáš definovanú, treťou je to class (zrejme si myslel className), štvrtou je že tam chceš dať message čo nikde nemáš definované, a piatou je innerHtml čo je tvoja vymyslená vlastnosť lebo ja takú nepoznám. Neviem či tebe alebo komu, ale už som tu písal že javascript je case-sensitive a záleží na veľkosti písmen. Tá funkcia je innerHTML. Hádam som v rýchlosti nič neprehliadol. Ale keď chceš programovať, tak si to najprv naštuduj. Spraviť 5 takýchto chýb (kde si vymýšlaš príkazy a premenné používaš bez definovania) v dvoch riadkoch je.. nemám na to slov
Kód: Vybrať všetko
<html>
<head>
<style>
.error { color:#FF0000; }
#alert { position:absolute; left:500px; top:500px; }
</style>
</head>
<script>
function showDialog(title,message,type) {
var d = document.getElementById("alert");
d.innerHTML = message;
d.className = type;
}
</script>
<body>
<div id="alert"></div>
</html>
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
title si tam naco posielas ked to nikde nepouzijes?
na ni, to je vyrez, ale funguje a to je hlavne.