[WebHOSTING] Free web hosting s mysql
[WebHOSTING] Free web hosting s mysql
Dobrý deň,
chcel by som sa vás opýtať, že či niekto nepozná Free Web Hosting s podporou aby som sa mohol napojiť na moju MySql (lebo doteraz všetky mali obmedzenie len na ich mysql server), lebo vytváram administráciu herných serverov, a je podľa mňa hlúposť vytvárať na každom vps X php skriptov a potom X prihlasovacích formulárov na web. Potrebujem sa pripojiť k mojej db na mojom VPS, a ostatok už mám, už mám aj nastavené vps aby išlo sa na mysql napojiť aj mimo localhostu. Nepozná niekto taký free web hosting ktorý neobmedzuje na aký mysql server sa budem pripájať (či na môj, alebo na ich, ja potrebujem na môj)?
Ďakujem.
chcel by som sa vás opýtať, že či niekto nepozná Free Web Hosting s podporou aby som sa mohol napojiť na moju MySql (lebo doteraz všetky mali obmedzenie len na ich mysql server), lebo vytváram administráciu herných serverov, a je podľa mňa hlúposť vytvárať na každom vps X php skriptov a potom X prihlasovacích formulárov na web. Potrebujem sa pripojiť k mojej db na mojom VPS, a ostatok už mám, už mám aj nastavené vps aby išlo sa na mysql napojiť aj mimo localhostu. Nepozná niekto taký free web hosting ktorý neobmedzuje na aký mysql server sa budem pripájať (či na môj, alebo na ich, ja potrebujem na môj)?
Ďakujem.
Re: [WebHOSTING] Free web hosting s mysql
to nieje o webhostingu pokial to nieje nejaka somarina kde ti podstrcia svoje CMS ... ale o nastaveni u teba .. musis mat na VPS v databaze povolene pripojenie z vonkajsku ... osobne mi tak bezi stranka ... databaza a program ktory tam uklada data na VPS a stránka inde na inom hostingu
Ja viem, mne to ide z vps na vps (a to vps nieje do toho istého poskytovateľa), a včera som nastavil všetky práva správne. Aj som skúšal na tom vps kde je databáza nedať localhost ale ip adresu vps, najprv to nefungovalo (pred nastavením) a potom to začalo fungovať. Ale to je určite vo free hostingu, toto mi píše na free hostingu:
Kvôli tej prvej chybe Warning: mysql_connect(): Host 'srv21.endora.cz' is not allowed to connect to this MySQL server mi samozrejme že práca z db píše chyby a nejde. Ak ti to ide na niakom free hostingu, tak prosím nápíš na akom.
Ďakujem,
Juraj.
Kód: Vybrať všetko
Warning: mysql_connect(): Host 'srv21.endora.cz' is not allowed to connect to this MySQL server in /home/users/shadows/coolhost.cekuj.net/web/admin/spravca.php on line 33 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/users/shadows/coolhost.cekuj.net/web/admin/spravca.php on line 34 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/users/shadows/coolhost.cekuj.net/web/admin/spravca.php on line 35 Warning: mysql_connect(): Host 'srv21.endora.cz' is not allowed to connect to this MySQL server in /home/users/shadows/coolhost.cekuj.net/web/admin/spravca.php on line 33 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/users/shadows/coolhost.cekuj.net/web/admin/spravca.php on line 34 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/users/shadows/coolhost.cekuj.net/web/admin/spravca.php on line 35 Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/admin/SAMP/svrs//scriptfiles) is not within the allowed path(s): (/home/users/shadows/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/shadows/coolhost.cekuj.net/web/admin/includes/count.php on line 6 Ďakujem,
Juraj.
vytvor usera... z tamtou domenou ... v databaze ... [email protected] alebo to nahrad Ipckou toho servru ... endora je normalny hosting ? ako IC.cz ?
Áno, ale tam ide vytvoriť len na tom servery endory, radšej by som prešiel aj na iný free web hosting, aký používaš ty na to čo si písal?
konkretne pre tento projekt pouzivam hosting od Občianskeho Združenia jedneho ... takze to je len vyhoda plynúca z toho ze vnom som ... ale inak IC.cz ... WZ.cz alebo take ... endoru som nikdy neskusal ... podla mna ide u teba iba o nastavenia databázy na tvojom VPS ... skus google ... "remote connection to mysql" alebo remote access to mysql ... access to mysql from other domains ... google vie vsetko ...
alebo skus ich forum pre podporu ...
alebo skus ich forum pre podporu ...
-
yoggy
nie!
endora nevoľuje vzdialnený prístup do DB (ak si zakúpiš plus tak máš jednu Enable)
endora nevoľuje vzdialnený prístup do DB (ak si zakúpiš plus tak máš jednu Enable)
nedovoluje vzdialeny pristup do DB ktoru dostane z hostingom ale on chce zo stranky na endore sa pripojit na databazu u seba na VPS ... a to je rozdiel. ... toto by malo fungovat pokial ma u seba na VPS spravne nastavenu DB ... inak mi to je divne preco by blokovali nieco take ...
Aj mne je to divné, ale na ic.cz mi to funguje ako tak. Zle to mám bohužiaľ nastavené, lebo na ic.cz sa mi to napojí na db, ale ako keby to nemalo povolenie na select z db, nechápem prečo. Nepomohol by mi niekto?
Ďakujem.
Ďakujem.
pridelil si uzivatelovi vsetky prava ? ak mas PHPMyAdmin ... tak si to pozri ked nie tak si najdi na nete SQL skript na pridelenie vsetkych prav alebo akych chceš ... je to nieco ako Grant all privileges for "user"@"domena" ...
Ja viem, toto som robil, ale cez putty na ssh mojom vps to vôbec nič nepísalo keď som to spravil, a v phpmyadmine bolo vidieť že tá db existuje, ale tie práva tam neboli pridelené, a keď som ich ručne pridelil cez phpmyadmin tak mi to aj tak nešlo... Tak som využil funkciu v phpmyadmin a skopíroval som práva pre pripájanie sa na localhoste k mysql akurát som zmenil odkiaľ sa to môže pripájať (dal som % ) a už to funguje. A ešte jedna prosba, nenašiel by sa niekto, kto má skúsenosti s administráciou webhostingu alebo game serverov alebo vynikajúca skúsenosť s php aby mi otestoval či nemám niaku náchylnosť v administrácii?
Ďakujem.
Ďakujem.