Tak včerajšia Hospitality stála za to, mám dosť veľa videa, postupne sa to uploaduje kamošovi na jeho účet, potom to možno hodím aj na svoj...Zvuk je trochu divný, stalo sa mi to prvý krát, čo foťák nestíhal, pretože tie basy boli fakt poriadne prehulené, podstata je, že párty dopadla dobre, mierne sklamanie z toho, že B-Complex hral pred Flux Pavilionom od 22.30 do 23.30, čo je dosť blbé fungovať ako rozohrievač davu...Ale zahral dobre, samozrejme najväčšou hviezdou bol samotný Tony Colman s Elsou Esmeraldou naživo...Videá budem pridávať postupne.
Kvalita z telefónu, zvuk mi na ňom vôbec nestíhal, kvalitnejšie video bude neskôr...
Časť setu London Elektricity aj s Elsou Esmeraldou naživo...Oplatí sa pozrieť záver, keď hrá Just one Second, LE vyskočí pred publikum a začne tam tancovať

Skvelý zážitok...Zároveň treba podotknúť, že Elsa Esmeralda vôbec nevie spievať naživo, alebo to bolo hlukom - vokály sú doslova falošné, niekedy to skoro vyzeralo tak, že sa jej vôbec nechce...Ale to je minoritné mínus na celej párty (a drahé pivo).