Mate Tattoo?
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Re: Mate Tattoo?
Chcem si dať ale kedy, to neviem. Nechcem nič velké a musí to byť niečo čo ma vystihuje, v oblasti panvovej kosti. Uvidim kedy sa nato dám:-)
-
Permonik1998
Light Star
ja ak si dám tak na celú pažu a niečo drsné
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
dobre dobre permonik ty čo príspevok, to perla... Poviem ti teraz, že nedáš si nič. OK ? Tak nato zabudni a choď sa najesť, alebo skateovať s tvojím imaginárnym priateľom.
Mimochodom - chcel by som sa spýtať či sa to dá potom nejak "šťuchať" Počul som, že lasserom, ale neviem tak nejaké info by potešilo
Mimochodom - chcel by som sa spýtať či sa to dá potom nejak "šťuchať" Počul som, že lasserom, ale neviem tak nejaké info by potešilo
-
vladko3007
Medium Expert
Myslis odstranit Tatoo
-
Permonik1998
Light Star
Janio : pri vsetkej úcte... daj sa vypchať dobre?
-
jin
VIP
Počuj a nechceš ty byť náhodou ešte aj Frajer a boss??Permonik1998 napísal:ja ak si dám tak na celú pažu a niečo drsné
Inak čo sa toho tetovania týka - neber zle, čo Ti napísal Janio, aj keď to napísal spôsobom, ktorý nie je zrovna kultivovaný. V podstate má zrejme pravdu. Tiež som kedysi uvažoval nad tetovaním, dokonca som bol vtedy starší, ako ty. Peniaze pripravené, motív vybraný, štúdio vybrané. Nakoniec som však zvážil, že taká frajerinka je pre mňa úplne zbytočná a nepotrebná. Istý čas pred tým by som sa bol tiež bil za to, že ako si to strašne dám vytetovať a že je to v pohode a že ma nikto nechápe prečo to chcem robiť, atď... A odstraňovanie tetovania tiež nie je žiadna zábavka.
http://www.kozmetickachirurgia.sk/zakro ... igmentacii Pre google dve sekundy.Janio napísal:Mimochodom - chcel by som sa spýtať či sa to dá potom nejak "šťuchať" Počul som, že lasserom, ale neviem tak nejaké info by potešilo
-
blitzkrieg
Professional
tákže
dnes nikam nejdem, tatér nemá čas tak to nechám na budúci týždeň ...
-
Janio
Zablokovaný
jin ďakujem po prečítaní asi žiadne tetovanie nechcem :-/ Zvažoval som niečo pekné, ale určite nie do konca života...
tetovanie bud trvale alebo ziadne... 12 rocne su nahovno... po 6 rokoch to zacne blednut a aj tak sa uplne nestrati... iba ostane z toho nieco skarede
-
hojko
Site Admin
Kamarat si dal pred rokmi spravit tetovanie, malo to byt na 5 rokov. Zhodou okolnosti sme sa teraz pred tyzdnom ci dvomi o tom bavili, tetovanie ma uz 10 rokov a nie je ani znamky stopy o tom, ze by mu to malo zmiznut. Zrejme sa stala chyba a dostal inu farbu, ako chcel.
neviem kto to tu hadzal, ale tento slon vyzera kruto 
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 1330412315
Ja by som si to nemohol dat na taku rozgajdanu postavu. Tetovanie raz urcite chcem ale momentalne som masliak takze pred tym budem na sebe musiet popracovat
ako je to s tetovaniami ak sa menia proporcie cloveka, kerka sa trha? alebo bledne? 
Adry, fuj, veď tam má viac farby ako niečoho skutočného. Celé to vyzerá ako veľká machuľa, až na tie kly a chobot. Kebyže si niečo dám, tak určite niečo "zložitejšie", ale určite nie niečo také ako ten slon. Ale je to vec názoru 
-
vladko3007
Medium Expert
Ja som to tu dal ten chlapik aj mna tetoval a ten slon je brutalny.Adry napísal:neviem kto to tu hadzal, ale tento slon vyzera kruto
-
vladko3007
Medium Expert
Nadherna kerka
-
P3Bo
Guru wannabe
šiel tu niekto do UV tetovania ? http://kerky.cz/zajimavosti/uv-tetovani ... co-jineho/
Chcel som, ale nikde nablizku to nanestastie nerobia... teda aspon som nenasiel, neviete niekto o nejakom studiu na vychode svk?
-
sumsumienka
Light Expert
myslim, ze v Kosiciach na Krivej je salon, kde sa niecim takym zaoberaju..ale nie som si ista, skusim im napisat, potom sa ti ozvem, co mi povedali
-
Soviet
Darca
Netusi, kto by vedel navrhnut zdarma tetovanie? Kto by mal na nieco takeho casu a tak