Kolko sa toho do mna zmesti ?
Kolko sa toho do mna zmesti ?
Mam jeden dotaz, v jednej vychyrenej nemenovanej restauraci v turcianskom regione vznikla nova sutaz, "startovne" je 20 eur, v pripade ze do hodiny ziete 3,5 kg hamburger, vyhravate 100 euro a zapis na nastenku slavy...
Otazka znie, je to vobec fyzikalne mozne ?? Natlacit do seba 3,5kg jedla do hodiny... Udajne to zatial nikto z hosti nedokazal...
Ten kto chce vidiet o co sa jedna, odporucam sa pridat na facebooku, na stranky spominanej restauracie a zhliadnut fotky
http://www.harley-vrutky.sk/
Pre ukazku, vid prilohu
Otazka znie, je to vobec fyzikalne mozne ?? Natlacit do seba 3,5kg jedla do hodiny... Udajne to zatial nikto z hosti nedokazal...
Ten kto chce vidiet o co sa jedna, odporucam sa pridat na facebooku, na stranky spominanej restauracie a zhliadnut fotky
http://www.harley-vrutky.sk/
Pre ukazku, vid prilohu
Re: Kolko sa toho do mna zmesti ?
Ľahko sa mi teoretizuje, lebo nemám ten hamburger pred sebou
.... Ale v zásade ak je na to hodina času, tak si ho podeliť na pár menších kúskov a tie postupne zjesť.... Fyzikálne možné to je určite.... otázka je ako to pochopí žalúdok.... No nič.... ak budem mať cestu cez Martin, už viem kde sa zastavím na obed....
-
Kok
Light Professional
fyzikalne to mozne je, na spektre obcas chodieva relacia s nazvom "Vasnivy jedlik" kde ten chlapik co to "uvadza" chodi po roznych restikach v USA a vyhladava taketo rozne extremy ako velka porcia, najpikantnejsie chilli a podobne.. videl som ho zjest nieco podobne ak nie vacsie takze mozne to je
len si mrkni nemecke kanaly a uvidíš je tam jeden jedak čo zožere už teraz neviem presne ale neviem či to nebolo okolo 10 kg to čo je na tomto obrazku to je asi tak polovica s toho
-
javatar
Hardcore addict
kok: ale on ma od prirody trosku vacsi zaludok
rozhodujucu ulohu IMHO neurcuje hmotnost, ale objem toho hamburgera - do zaludku sa cosi popuci, trosku sa roztiahne ale ked das kusok viac ako znesie tak to ide von - a neviem o sposobe ako by si to co zjes rychlejsie posuval dalej (jedine co mi napada je kazde susto dokladne prezut)
mozne to urcite je ale bez treningu istotne nie - ten hamburger ma rozmery 20x30cm takze ak to zoberieme ako valec tak 10^2 x pi x 30 to je 3000 x pi to je cca 9424 cm kubickych predelime 1000 (konverzia na litre) a dostaneme ze je to cca 9.5l - odratame medzeri vzduch a podobne tak dajme tomu ze 9litrov -> priemerny zaludok ma objem 1.5 litra takze ak si schopny za hodinu spucit ten hambac do 6nasobne mensieho objemu tak ano - ale poznal som aj teepka co ma 3l zaludok (akosi to meral) tak on mozno... sami si urobte nazor ci to zvladate...
rozhodujucu ulohu IMHO neurcuje hmotnost, ale objem toho hamburgera - do zaludku sa cosi popuci, trosku sa roztiahne ale ked das kusok viac ako znesie tak to ide von - a neviem o sposobe ako by si to co zjes rychlejsie posuval dalej (jedine co mi napada je kazde susto dokladne prezut)
mozne to urcite je ale bez treningu istotne nie - ten hamburger ma rozmery 20x30cm takze ak to zoberieme ako valec tak 10^2 x pi x 30 to je 3000 x pi to je cca 9424 cm kubickych predelime 1000 (konverzia na litre) a dostaneme ze je to cca 9.5l - odratame medzeri vzduch a podobne tak dajme tomu ze 9litrov -> priemerny zaludok ma objem 1.5 litra takze ak si schopny za hodinu spucit ten hambac do 6nasobne mensieho objemu tak ano - ale poznal som aj teepka co ma 3l zaludok (akosi to meral) tak on mozno... sami si urobte nazor ci to zvladate...
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som zjedol 1200g pizzu sam asi za hodku ale potom som 24h nemusel nic jest a nebol som hladny
ale na takuto obriu porciu by som si netrufol.
-
uplink
VIP
Ak človeka neporazí z toľkého cukru tak by to nejako malo ísť. Netreba zabúdať že existuje aj otrava jedlom, proste sa človek preje za hranicu prejedenia sa, ak mi rozumiete.
Ruku dam do ohna za to, ze ten hamburger je mozne spucit objemovo na polovicnu velkost (aj menej). Plus, pojedas to hodinu, takze spravnym tempom to aj zaludok priebezne spracovava (pokial je jedlo dobre prezute a zmiesane so slinami, nie je samotny proces travenia prilis zdlhavy)
-
blitzkrieg
Professional
dosť veľká výzva pre mňa 
-
javatar
Hardcore addict
nazor mojho kolegu: to maso by slo ale toho chleba je tam vela 
trening je velmi dolezity.. bez toho by som sa bal zjest take mnozstvo:) "profi-jedaci" si roztahuju zaludok vodou (pravidelne)
-
tragicgirl
Novice
Ja mam problem zjest 1300g pizzu (XXL) a nieto este 3,5kg hamburger
Ako pise kolega treba viac cviku... hmky
Ako pise kolega treba viac cviku... hmky
-
spojka13
Darca
1200g Pizzu si sem tam davam na večeru... a do hodky je spratana, ked to fajn kombinujem aj s pivom je to o niečo rychlejšie... buduci tyžden idem tím smerom, možno sa zastavim....
-
Grim
Darca
...a môžem počas toho jedenia vyvíjať fyzickú aktivitu?...
-
audiotrack
VIP
myslíš srať?
-
uplink
VIP
Chcel som to zaplatiť kamošovi aj s cestou, ale toto bola podmienka. Ešte neodpísali, marhy...
Nooo, keby sa to zapíjalo nejakým preháňadlom, tak by sa to aj zvládnuť dalo 
-
Gyrxiur
Expert
no to je genialne, prehanadlo a pampersky a ides 
ja si davam vzdy len maxi pizzu (xxl) zvyknu mat od 1000 do 1500g
ale jak dobre citam henten chlebo burger ma 3500g tak to by som asi nezvladol
kam sa hrabe mcdonald