Slúchadlá do 50€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Slúchadlá do 50€

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ehm... Keby si sa ozval cca pred mesiacom, asi by sme sa dohodli. Ešte ich sice použivam, avšak už maju buduceho majiteľa. Kym si nekupim nejake uzavrete na doma (pišem o tom v inom topicu).
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Mám ich doma už. Aby som sa k nim troska vyjadril. Hrajú skvelo oveľa lepšie ako štuple čo som mal (AKG K330). Bál som sa slabých bassov ale tie sú tam vynikajúce. Keď som pustil nejaký dNb track, tak tá hĺbka bbassu bola fakt hlboká. Slúchadlá zvládajú všetky hudobné žánre, pásma výšky, stredy, bass sú na dobrej úrovni a o minimálne level vyššie ako štuple. Mierne problémy s metalom hlavne čo sa týka bicí, ale stačí sa pohrať s ekvalizérom a je to v pohode. Po zapnutí nejakých záhadných hudobných funkcii v mobile dostali krásny priestorový zvuk, hudba je všade okolo mňa. A niečo ako ozvena na ktorú sa sťažuje pri uzavretých slúchadlách veľa ľudí pri tomto kúsku neexistuje. Dizajnovo sú krásne, skladacie, jediné čo mohli spraviť je kábel. Ten je dosť tenký a krátky. No postčuje od vreca nohavíc po uši. A čo sa týka komfortu, sú pohodlné , netlačia ale ak ich máte na ušiach 12 hodín ako ja, tak zákonite tlačiť začnú :D Hodnotím ich ako výhodnú kúpu. Za málo peňazí veľa muziky :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tak s metalom ma problem väčšina sluchadiel a to aj v high-ende, je to naročny štyl. S tym veľa nenarobiš. Tak snaď sme poradili dobre a budeš spokojny.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Maximálna spokojnosť s nimi :) Ďakujem.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

danodrevo napísal:Maximálna spokojnosť s nimi :) Ďakujem.
Možeš ich ešte nechať trochu rozohrať v šuplíku :D
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Poraďte nejaké uzavrete sluchadla do 20 eur ale ked budu nejaké super perfektne tak možu byt aj do tych max. 30. A ešte sa chcem opytat či je nejaky rozdiel pri pocuvani hudby cez mp3 alebo mobil? Alebo je to uplne jedno?
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa BookEditor »

No, tak rozdiel v kvalite tam určite je, daj pozor, či tvoj mobil má 3,5mm jack, pretože napr. môj nemá a väčšina slúchadiel na von má 3,5mm jack. Aký máš mobil a mp3?
Ryan Giggs
VIP
VIP

To zaleži na konkretnom prehravači a na konkretnom mobile, aky kvalitny vystup maju.
A tie sluchadla chceš na von (prenosne) alebo na doma? Aj keď veľa ich za tu cenu nebude ani v jednej kategorii.
lukas9206
Addict
Addict

Mobil mam HTC Wildife a prehravac je nejaka lacna napodobenina ipodu

Sluchátka chcem na von. Ale nieco sa musí predsa nájsť aj vtej cenovej kagorii :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tak tie HTC nejak extra dobre nehraju, no noname čiňan na tom nebude o nič lepšie. Takže si vyber. :)
Veľa modelov mi nenapada. Snaď len AKG K 403 (polootvorene), Sennheiser PX90 (polootvorene), Sennheiser HD 218. To su ale všetko sluchadla tesne nad 30 €. Nižšie však nema zmysel isť.

A o špuntoch si neuvažoval? Bude to zvukovo lepšia voľba. Nehovoriac o izolacii.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

soráč za OT :) , dnes mi prišli a-jays one, treba ich nechať rozohrať alebo ani nie?
Inak zvuk z nich je skvelý no moc prebasovaný a veľmi to duní, ešte šťastie že v tých iphonoch sú tak skvelé ekvalizéry
Ryan Giggs
VIP
VIP

Hm... Jednotky a dunia? Buď rad, že nemaš Dvojky. Tie su pre bassheadov. Mne neprišlo, že by boli prebasovane. A to veľa basu tiež nemusim. Asi maš radšej "studenši" zvuk s minimom basov. Nechaj ich rozohrať, možno si ten bas "sadne" a nebude taky dunivy.
Rozohrať potrebuju všetky in-ear sluchadla, s vynimkou tych s tlakovym meničom. Take sa vyskytuju až vo vyššich cenovych relaciach.
lukas9206
Addict
Addict

Tak neviem ja niesom proti spuntom ale myslel som že v tych bude lepsi zvuk, no ale tak ty sa v tom asi vyznas viac nez ja :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Ryan Giggs napísal:Hm... Jednotky a dunia? Buď rad, že nemaš Dvojky. Tie su pre bassheadov. Mne neprišlo, že by boli prebasovane. A to veľa basu tiež nemusim. Asi maš radšej "studenši" zvuk s minimom basov. Nechaj ich rozohrať, možno si ten bas "sadne" a nebude taky dunivy.
Rozohrať potrebuju všetky in-ear sluchadla, s vynimkou tych s tlakovym meničom. Take sa vyskytuju až vo vyššich cenovych relaciach.
jj dunia hrozne, a to som sa bál aby som tých basov nemal v jednotkach málo... No ako som zistil, tak som spravil dobre že som nevzal dvojky :) .
Koľko ich mám nechať rozohrať?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Čim viac, tym lepšie. :) Je to samozrejme vec konkretneho modelu, ale v zasade sa da povedať, že radovo
desiatky hodin.

Lukas:
Špunty v tej cene zahraju lepšie. Pozri napr. na tie, o ktorych tu je reč. a-jays one: http://sk.sluchatka.net/121-jays-a-jays ... ree--four/.
lukas9206
Addict
Addict

Tak uvidim este skusim porozmylsat trochu. Ale podla toho co tu pises je 30 eur na sluchatka malo, mozno by som este nejake to euro prihodil ale ako tak rozmyslam tak za repraky som dal 50 eur a keby som prihodil este nieco za sluchatka a zaplatit za take male veci dalsich napriklad 50 eur tak to sa mi zda trocha vela :D
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

lukas9206 napísal:Tak uvidim este skusim porozmylsat trochu. Ale podla toho co tu pises je 30 eur na sluchatka malo, mozno by som este nejake to euro prihodil ale ako tak rozmyslam tak za repraky som dal 50 eur a keby som prihodil este nieco za sluchatka a zaplatit za take male veci dalsich napriklad 50 eur tak to sa mi zda trocha vela :D
Za 50eur možeš mať AKG K430(uzavreté)
Ryan Giggs
VIP
VIP

lukas9206 napísal:Tak uvidim este skusim porozmylsat trochu. Ale podla toho co tu pises je 30 eur na sluchatka malo, mozno by som este nejake to euro prihodil ale ako tak rozmyslam tak za repraky som dal 50 eur a keby som prihodil este nieco za sluchatka a zaplatit za take male veci dalsich napriklad 50 eur tak to sa mi zda trocha vela :D
To už je otazka pre teba, či ti ten doplatok stoji za kvalitu zvuku. Zvuk repro za 50€ a sluchatok za 50€ je neporovnateľny. Nebe a dudy v prospech sluchadiel. Tie K430 su fajn, ale zase, špunty za 50€ budu ešte lepšie.
Napísať odpoveď