nazdar, potreboval by som poradit ako rozdelit v php premennu typu string na dve premenne typu string a real. Mam napriklad premennu "PRACA" ktora ma hodnotu "12 km" a tedka mam dve premmenne "PRACA_HODNOTA" a "PRACA_TYP", do prvej by sa zapisalo "12" a do druhej "km".
za pomoc vpored dakujem
php - string rozdelit na dve premenne
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: php - string rozdelit na dve premenne
Kód: Vybrať všetko
list($PRACA_HODNOTA, $PRACA_TYP) = explode(" ",$PRACA);Re: php - string rozdelit na dve premenne
uff, cakal som dlhsi kod
, kazdopadne diky moc za bleskovu odpoved

Nechcem zakladat novu temu tak to dam sem:
Mam java applet (nejaka hra, ktora sa ovlada sipkami), ktory zobrazim v HTML stranke takto:
Problem, je ze ten, pre koho to robim, chce aby som vytvoril php subor, ktory ten applet bude natahovat. A kedze som v PHP nikdy neprogramoval, tak som sa trocha zadrhol a neviem ako na to. Nejaky hint ako to spravit?
Mam java applet (nejaka hra, ktora sa ovlada sipkami), ktory zobrazim v HTML stranke takto:
Kód: Vybrať všetko
<APPLET codebase="classes" code="colorMaze/Simulator/ColorMazeApplet.class" width=600 height=450></APPLET>
co znamena natahovat?
nechces tam mat ten tag applet ale pri tom chces aby ti to vyhodilo na stranke?
nechces tam mat ten tag applet ale pri tom chces aby ti to vyhodilo na stranke?
neviem co tym "natahovat" zadavatel myslel presne myslel, ale asi, ze ten php script, by mal spustit ten applet, alebo ja neviem...