pomoc - nastavenie wifi
pomoc - nastavenie wifi
Môj mobil nedokáže načítať do pamäte video napr. z youtube ale z iných wifi napr. na letisku my pekne všetko ide
Ako mám nastaviť wifi? Teraz ho mám nastaveny takto:
SSID broadcast - enable
Security WPA2-PSK(AES)
Môžem tam nastaviť:
None
WEP
802.1x
WPA-PSK
WPA
WPA2-PSK(AES)
WPA2(AES)
WPA-PSK/WPA2-PSK
Ako mám nastaviť wifi? Teraz ho mám nastaveny takto:
SSID broadcast - enable
Security WPA2-PSK(AES)
Môžem tam nastaviť:
None
WEP
802.1x
WPA-PSK
WPA
WPA2-PSK(AES)
WPA2(AES)
WPA-PSK/WPA2-PSK
Re: pomoc - nastavenie wifi
No najprv by som skusil vsetky zabezpecenia vypnut.... a tak skusat na telefone,... Ja som mal podobny problem a nakoniec pomohlo vymenit router za Lynksis a vsetko ide ako ma... predtym som mal Dlink...
Ja som mal ten problem ze kazdych cca 2-3min ma odpojovalo z icq ( ked som bol na telefone) tiez som googli skusal vselijake zabezpecenia a nic nepomohlo..iba kupa lepsieho routra
Ja som mal ten problem ze kazdych cca 2-3min ma odpojovalo z icq ( ked som bol na telefone) tiez som googli skusal vselijake zabezpecenia a nic nepomohlo..iba kupa lepsieho routra
Ja mam Dlink tak niečo poskúšam a uvidím
Ahojte, neviem či uz tu tato tema bola.
Mam wifi router tp-link wr340g.
V práci mam book, + pc a vobec mi tam nejde internet,a ani wifi na booku, pakety iba odosiela ale neprima. ak pripojim internet cez router na pc tak nejde, a ak pripojim internetovy kabel do booku tak tiez nejde.(pakety iba odosiela)este mi aj nesvieti Wan port.
Pridem domov a ja to pekne nechapem, ale u mna vsetko ide, router aj internet na booku ked sa pripojim kablom k netu rj48.
Bude problem alebo zmeni to nastavenie DMZ? Ako keby to je v praci bloknute, ale stalo sa mi to z dna na den, tak neviem.
mozte mi nietko poradit co s tym? ako by sa dal vyriesit problem?
Mam wifi router tp-link wr340g.
V práci mam book, + pc a vobec mi tam nejde internet,a ani wifi na booku, pakety iba odosiela ale neprima. ak pripojim internet cez router na pc tak nejde, a ak pripojim internetovy kabel do booku tak tiez nejde.(pakety iba odosiela)este mi aj nesvieti Wan port.
Pridem domov a ja to pekne nechapem, ale u mna vsetko ide, router aj internet na booku ked sa pripojim kablom k netu rj48.
Bude problem alebo zmeni to nastavenie DMZ? Ako keby to je v praci bloknute, ale stalo sa mi to z dna na den, tak neviem.
mozte mi nietko poradit co s tym? ako by sa dal vyriesit problem?
Tipujem to na bloknutie zo strany zamestnávateľa. /pre Hayden/
Jarda, keby to je bloknute tak by mi nesiel internet normalne nie? Ten net ked ho strcim do PC tak ide, len ked ho dam cez router tak nejde.
Internet rj48 nejde v booku, to by sa mohlo vyriesit driverom, ale naco ked moj internet v nom ide? Je to uplne zaujimave
Internet rj48 nejde v booku, to by sa mohlo vyriesit driverom, ale naco ked moj internet v nom ide? Je to uplne zaujimave
1. Nechapem co si si nezalozil vlastnu temu ale pichnes to do takej co s tym ani nic nema
2. si pozri ako ti prideluje IP, a skus si zmenit MAC adresu
3. o internete rj48 som este nepocul
2. si pozri ako ti prideluje IP, a skus si zmenit MAC adresu
3. o internete rj48 som este nepocul
Nemusim zakladat vl temu, je tu podobny problem, ako ma zakladatel tejto temy.
Takze to vysvatlim polopate....
mam 2 rozne internety na roznych miestach, v jednom mieste mi slape net na booku a aj wifi cez router, a na druhom mi nejde net ked ho zapojim do pc kablom, a nejde mi ani wifi router, nesvieti wanka, a nechapem preco stalo sa to z dna na den, takze neviem co v tom moze byt. dik za radu.
Takze to vysvatlim polopate....
mam 2 rozne internety na roznych miestach, v jednom mieste mi slape net na booku a aj wifi cez router, a na druhom mi nejde net ked ho zapojim do pc kablom, a nejde mi ani wifi router, nesvieti wanka, a nechapem preco stalo sa to z dna na den, takze neviem co v tom moze byt. dik za radu.
hayden neries to. nemas ani polopaticke vedomosti o problematike a chces to tu ostatnym vysvetlovat polopate.
to nepatri k zakladom slusneho chovania na forach chlape ...
to nepatri k zakladom slusneho chovania na forach chlape ...
Máš to s niektorými zložitejšie. Zjavne nechápe, že zamestnavateľ nepotrebuje, aby sa jeho zamestnanec za jeho peniaze namiesto práce flákal, a horšie je, že to zamestnávateľ už vie /vidí tie amatérske pokusy/, a že pri najbližšej príležitosti dostane padáka.
A to, čo tu predvádza... radšej nekomentujem.
A to, čo tu predvádza... radšej nekomentujem.