typy ženskej postavy - vaše názory
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: typy ženskej postavy - vaše názory
2 s trosku vecsimi stehnami a zadockom...to by bol mega luxus
-
nestik
Medium Professional
Najviac asi druha ale aj prva je v celku pekna, iked ta druha ma cicky rozletene nejak neprirodzene k tej postave az...
-
lekoklatik
VIP
Niečo medzi 2 a 3.
Mám rád silné nohy, stehná. Na nohách mi v skutku záleží, moja obľúbená časť tela.
Skôr sa však prikláňam k 3, ale chcelo by to nejaký kúsok dolu.
Mám rád silné nohy, stehná. Na nohách mi v skutku záleží, moja obľúbená časť tela.
Skôr sa však prikláňam k 3, ale chcelo by to nejaký kúsok dolu.
1 určite nie, za dvojkou by som sa určite obzrel, za trojkou by som sa neobzrel ale je v pohode. niečo medzi 2 a 3 je premňa ideál, no ja zas nemám rad tak silné nohy
-
Fabo
Hardcore addict
Z tychto troch 2, ale vseobecne medzi 2 a 3, ale neda sa to zovseobecnovat, vnimam babu ako celok, postava aj ostatne.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
mal som 2, mam 2 a budem mat 2 ... na slecne toho nesmie byt ani malo ani moc 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
-
Soviet
Darca
Priklanam sa k nazoru vyssie. Nieco medzi. Ale dvojka by mi uplne stacila..
2, nieje o čom (mám dvojku a budem mať vždy dvojku
)
1., 2. su fajne postavyale na 3ku sa nechytaju. Uplne najviac najkrajsi typ zo vsetkych.
podla mna ma 1. prilis kostlive kolena. neviem, tie nohy by mohla mat krajsie, aj ked je chuda. ja som asi 2. postavou, takze potesili ste ma
ale rozletene prsia?? hm, ved to sa da spravit... ako 3. by som nechcela vyzerat. neviem, taki ludia na mna robia "neaktivny" dojem.
-
Janio
Zablokovaný
Hlavné je, že máte hodnotiť typ postavy a nie prsia... Či to len mne unikla otázka ? 
No lebo prsia nepatria k aspektom postavy 
-
Janio
Zablokovaný
Ach no veď dobré, ale tu sa skôr hodnotí stavba tela, ako to ktorá má aké prsia... Je to diskutabilné, keďže každá z tých troch typov môže mať hocijaké... Prečo tu nekomentujete potom aj ich "mindže" ? 
Neviem odkial mas ten pripeceny postreh, ze sa tu riesi stavba tela, ked sa tu riesi postava (ak je v tom nejaky rozdiel) mas to aj v nazve temy. Kazda nemoze mat hocijake prsia, ma ich take, ako su na obrazku. Ked ma niekto dojem, ze ich ma jedna rozletene, tak budes musiet ist vecer do postele s tym, ze to tu dakto spomenie.
//Janio tam si vypisuj papierikovu postu s mamou vedla, ja s imbecilmi stracat cas nemienim..
//Janio tam si vypisuj papierikovu postu s mamou vedla, ja s imbecilmi stracat cas nemienim..
-
Grim
Darca
...lebo ich nevidno?...Janio napísal:Prečo tu nekomentujete potom aj ich "mindže" ?
-
Janio
Zablokovaný
mich je medzi tým rozdiel ? Neviem prečo ma ťaháš za slovíčka, keď vieš, ako som to myslel...
A napr. aj z tohto príspevku:
Grim áno áno, ale prsia až na bradavky im vidíš zato veľmi dobré
Inak ani ma neprekvapuje, že hneď taký perverzák, ako ty sa hneď k tomu vyjadri...
//Grim evidentne si ma nepochopil, nenarážal som na tému, ale na to, že hneď si sa vyjadril k tým (veď vieš) a hneď aj tvoj prvý príspevok v tejto téme to potvrdzuje... Choď si ho radšej
a nespamuj tu fórum 
+ Tie tvoje bodky pred a za tvojím "vyjadrením"... Skúšal si odbornú pomoc ?
/// Grim môžem len už asi napísať bodlom, že evidentne si ma nepochopil! Skús naozaj tú odbornú pomoc
Už ti nemám čo napísať, maj sa
A napr. aj z tohto príspevku:
Vyznelo mi to tak, ako som to napísal... Pretože inak by sa to volalo napr. "Ktorá ma lepšie prsia?" A nemyslel som len konkrétne tie 3 ženy na obrázku..."Nepacia sa mi chude"
Grim áno áno, ale prsia až na bradavky im vidíš zato veľmi dobré
//Grim evidentne si ma nepochopil, nenarážal som na tému, ale na to, že hneď si sa vyjadril k tým (veď vieš) a hneď aj tvoj prvý príspevok v tejto téme to potvrdzuje... Choď si ho radšej
+ Tie tvoje bodky pred a za tvojím "vyjadrením"... Skúšal si odbornú pomoc ?
/// Grim môžem len už asi napísať bodlom, že evidentne si ma nepochopil! Skús naozaj tú odbornú pomoc
Už ti nemám čo napísať, maj sa
-
Grim
Darca
...že prsia má rozletené vidím aj keď má na sebe top...hodnotenie ženskej postavy je od kedy perverzné?...pre mňa nieje a ak pre teba je tak nikto ti nekáže do tejto témy prispievať a ani ju otvárať...
//...no tak ak ťa serie skutočnosť, že som sa v téme vyjadril ako prvý tak...to je tvoj problém...niekto sa musel prvý vyjadriť a to mám byť teraz za perverzáka len preto, že som sa vyjadril ako prvý?...a moje bodky nech ťa netrápia...je to môj osobitý "rukopis"...
//...no tak ak ťa serie skutočnosť, že som sa v téme vyjadril ako prvý tak...to je tvoj problém...niekto sa musel prvý vyjadriť a to mám byť teraz za perverzáka len preto, že som sa vyjadril ako prvý?...a moje bodky nech ťa netrápia...je to môj osobitý "rukopis"...
Z týchto troch sa mi najviac páči 2, ale v podstate všetko medzi 2 a 3 je fajn 
V reále: keďže u mňa veľmi zaváži práve tvár (a z nej vyplývajúce sympatie a "iskra"), tak samozrejme by som neutekal ani od č. 1, ale o moc viac ako č. 3 už asi nie... (lebo fyzická príťažlivosť je súčasť vzťahu a jej absencia by mala následky po celú jeho dobu)
V reále: keďže u mňa veľmi zaváži práve tvár (a z nej vyplývajúce sympatie a "iskra"), tak samozrejme by som neutekal ani od č. 1, ale o moc viac ako č. 3 už asi nie... (lebo fyzická príťažlivosť je súčasť vzťahu a jej absencia by mala následky po celú jeho dobu)
-
Hotwire
Addict
whisper ma uplnu pravdu, z fyzickeho vzhladu je najdolezitejsia tvar az potom zvysne aspekty...ale tak dal som tam dvojku lebo vyzera fakt najlepsie ta postava z tych troch