Kolko sa toho do mna zmesti ?
Re: Kolko sa toho do mna zmesti ?
Mixer sa asi pouzivat nemoze, no ak ano tak by som to mozno rozmixoval s trochou vody a zjedol v kašovitej forme. Len si neviem predstavit tu chut 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ja som nemyslel pohybom sranie ani grcanie...ale proste že si zacvičím aby som to rýchlejšie spálil...
-
uplink
VIP
pippo - nalial by si do seba 3.5 litra vracanice?
fú...ja veru nie 
Grim - behom hodiny Ti zo žrádla v tele pomaly nevznikne ani pohotovostný cukor, tobôž nejaký pokročilejší rozklad jedla pohybom
jediné čo by si dokázal je sa z toho po*rať a pogrcať 
Grim - behom hodiny Ti zo žrádla v tele pomaly nevznikne ani pohotovostný cukor, tobôž nejaký pokročilejší rozklad jedla pohybom
no ja taktiez nie, ale svet je plny blaznov, tak niekto by sa urcite nasiel 
No to sa musia najst 3 blazni aby sutaz spustili.... bude asistovat aj TV markiza takze bluvanice uvidi pol slovenska

-
javatar
Hardcore addict
a prave ta markiza ma odradila (aj ked si nemyslim ze by som to do seba napucil ale bez boja sa nevzdam)... ono nechapem preco to nespravili ako podnikovu tradiciu - s tym ze vyhra by bola nizsia a stacilo by tam kedykolvek prist - pokial je toto ako uvod a potom to tam nechaju tak bude vsetko ako ma byt a urcite sa na 20€ menu aspon raz zastavim
Nemyslím, že je to fyzicky možné. Aspoň nie pre väčšinu ľudí. Možno pre niekoho, čo má žalúdok ako diviak a hubu ako vráta... Ja napr. by som to určite nezvládol, už keď do seba pchám viac krajcov chleba naraz páli ma žáha.
pre info, ten hambac si moze objednat hockto a hockedy, sutaz je pomimo toho vsetkeho
-
Scorpion90
King
Podla mna to urcite mozne je, videl som nieco podobne v US. Neviem kolko ten hambac vazil ale vypadal byt snad este vacsi ako je tento na obrazku. Chlapik ale vyzeral, akoby taketo porcie spracovaval od malicka. Este neskor v ten vecer som ho videl, ako zerie hranolky a chlasce to ich nechutne stankove tretinkove pivo. Takze je to mozne
-
uplink
VIP
Scorpion90 - ale to sú amíci, my sa tu bavíme o ľuďoch, nie o chovnom dobytku, nič proti US people, ale majú 25% obezitu, tzn. každý 4tý človek na ktorého Ti padne zrak je live wrecking ball 

-
Scorpion90
King
Vsade sa pise aka je v USA obezita, ale co som ja videl, tak to nie je o nic horsie ako tu. Zarazi ta tam par tak extremne tucnych ludi akych som na Slovensku hadam este nevidel ale zvysok je v norme. Prave naopak, na kazdom kroku stretnes niekoho, kto evidentne navstevuje fitko. Ta 25 % obezita je asi u deti, tie su fakt dost gulate 
-
lollo
Professional
problem by to zjest nebol, ano je to velke ale ak by sa to vhodne pokrajalo? co ja viem nevidim v tom velky problem, kedze som internatne dieta
a jem vsetko co vidim... a je to len 3,5kg zradla, ale kedze beriem tak ze musis obcas aj zapit aby to lepsie islo dole krkom... je to challenge! 
-
adr0z
Zablokovaný
Challenge accepted 
Nepošleme tam permonika na skejte ? XD
Nepošleme tam permonika na skejte ? XD
že len 3,5 kg žrádla? Verím, že keby ti dva dni nedali najesť, tak to nedáš. Neviem síce, aký si jedák a aké podmienky máš na intráku, ale ja som maximálne zjedol kilovú pizzu a to som sa hodinu nepohol z miesta, čo som nevedel, či budem grcať z úst, nosa alebo zadku. A to, že to pokrájaš, to len pre oko vyzerá lepšie, ale na tom, že je to 3,5 kg to nijak neuberie a za hodinu ti žalúdok nestrávi ani prdlollo napísal:problem by to zjest nebol, ano je to velke ale ak by sa to vhodne pokrajalo? co ja viem nevidim v tom velky problem, kedze som internatne dietaa jem vsetko co vidim... a je to len 3,5kg zradla, ale kedze beriem tak ze musis obcas aj zapit aby to lepsie islo dole krkom... je to challenge!
-
Soviet
Darca
Vsetko sa da.. Je specialny porad na Spectre Man vs. Food. Napriklad tu zje nehorazne vela: od cca 4:23
Tohto chlapíka poznám, pozerám ho pravidelne. Nuž, tak jeho museli podľa mňa dlho hľadať...
pre jednoduchsiu predstavu, co to asi obnasa, jedna bageta, ktoru kupite na pumpe, ma okolo 250g... Na to, aby ste dosiahli rovnake mnozstvo, je potrebne zjest 15 takychto do hodiny, co je prakticky nemozne...
Ja som pred chvíľou zožral 1 kg lasagni + vypil asi liter vody - nič extra. Čas cca 20 minút. 3,5 kg je už ale veľmi veľa, to by chcelo tréning a možno aj nejako predispozične väčší žalúdok. 
-
maciatko99
Medium Star
Fúúúha, tri a pol kilogramový hamburger, tak to je už niečo. Podľa popisu to ma 20x30 centrimetrov, teda približne rovnakú veľkosť ako bežný kancelársky papier vo formáte A4. Keď si predstavím tú žemľu, mäso, tak z toho by sa plnohodnotne najedlo 6 ľudí. To je približne 600 gramov na jedného, inak povedané asi tak jedna pizza.
Koľko takáto "sranda" stojí? Čítala som o štartovnom 20 eur, ale to bude možno len pre súťaž, ak by sme sa tam chceli ísť s partiou najesť, dá sa to kúpiť normálne, aká je cena a ako dlho trvá príprava?
Koľko takáto "sranda" stojí? Čítala som o štartovnom 20 eur, ale to bude možno len pre súťaž, ak by sme sa tam chceli ísť s partiou najesť, dá sa to kúpiť normálne, aká je cena a ako dlho trvá príprava?
-
mirak2
Hardcore addict
http://www.aktuality.sk/clanok/179773/t ... aty-sveta/uplink napísal:Scorpion90 - ale to sú amíci, my sa tu bavíme o ľuďoch, nie o chovnom dobytku, nič proti US people, ale majú 25% obezitu, tzn. každý 4tý človek na ktorého Ti padne zrak je live wrecking ball
neviem odkial maju aktuality tie cisla ani nakolko su realne, ale ak je to pravda tak s tymi 25% si DOOOOOOST pod ciarou