KARMALOOP.COM POMOC
KARMALOOP.COM POMOC
Caute ma niekto skusenosti s tymto obchodom ? http://www.karmaloop.com maju tam naozaj zaujimave ceny, neskusal stamad niekto nieco objednavat. Kedy to doslo, kolko ste platili za postovne, etc...
Re: KARMALOOP.COM POMOC
Mne sa ten web vôbec nepáčil.
Osobne som odtiaľ nekupoval.
Ale urob ako uznáš za vhodné, ja ti to neodporúčam
Osobne som odtiaľ nekupoval.
Ale urob ako uznáš za vhodné, ja ti to neodporúčam
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Neviem co sa Ti nepacilo... Karmaloop je obchod s 10-rocnou tradiciou v USA, niekolkymi kamennymi pobockami, 3,5mil. UIP mesacne, vyborne ceny a na Internete najdes vela repcodes na zlavy az do 20%. Priamo z KL je postovne na Slovensko 150 dolarov, co je dost premrstene pri mensich objednavkach. Ja osobne este s par kamaratmi berieme cez tetu jedneho z nich v USA, tak potom dodam report ohladom ich serioznosti 
KARMALOOP.COM POMOC
Momentalne tam ani postovne na SVK nie je. No ked som stranku pozeral v zime tak dam ruku do ohna ze tam Slovensko bolo 
-
moosha
Darca
Tak ja neviem co robia, ale mne ho praveze neukazovalo cca pred mesiacom, a teraz ho tam mam.
-
badboy007
Star
Ono Slovensko pri registrácii neukazuje. Treba sa registrovať s hocijakým štátom a potom ho pri objednávke zmeniť na Slovensko
. Teraz stojí shipping cca 56 usd.
//autoeditácia príspevku (10 Jún 2011, 11:19)
//Objednával niekto z tohto e-shopu? Aké tam majú veľkosti oblečenia? Normálne EU veľkosti oblečenia alebo tie veľké hip-hopové veľkosti?
//autoeditácia príspevku (10 Jún 2011, 11:19)
//Objednával niekto z tohto e-shopu? Aké tam majú veľkosti oblečenia? Normálne EU veľkosti oblečenia alebo tie veľké hip-hopové veľkosti?
objednávaj radšej z www.drjays.com máš tam lacnejšie poštovné (16€)
ani nie
(to som nechcel objednat, len tak som klikol random na nejaku vec, nech otestujem tu cenu)
(to som nechcel objednat, len tak som klikol random na nejaku vec, nech otestujem tu cenu)
záleži od objednávky, neviem prečo máš mikinu zaradenú v ťažkých veciach, včera som pozeral čo by ma vyšli 3 mikiny supra + 2 trička a poštovné som tam mal 16,15€
-
badboy007
Star
je tam veľmi slabý výber oproti karmaloop. a pri pekných veciach: "Some of the following items are unavailable due to international restrictions."Filipito napísal:objednávaj radšej z http://www.drjays.com máš tam lacnejšie poštovné (16€)