MS v hokeji, Slovensko 2011

O športe...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa audiotrack »

že majú nabitý káder ešte nič neznamená. Tvoje teóre sú fakt smiešne. Takýmto uvažovaním si môžeš zajtra ísť dať podať 1000€ že švédi budú majstri sveta, nie? Veď nemajú žiadne slabé miesto tak predsa nemôžu nič prehrať. Osobne mi je jedno kto tam hrá, nech aj samotný chuck norris. Niekoľkokrát sme ich porazili a môže sa to stať znova. A keď aj nie, veď je to iba trápna príprava. Dostaneme 10:0 a čo? Koho to trápi? Ide o to aby sa chalani zohrali a zoznámili so štadionom a nie aby vyhrali. O morálne zbytočne trepeš, tá zostava sa aj tak pomení ako bolo spomenuté
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

alfredson ma svoje roky a na ms nepride, lidstrom detto, kronwall podobne, hornqvist s nashville playoff, erikson s dallasom asi tiez playoff, hedman playoff, edler playoff a mozem pokracovat
ostali ti tam akurat hraci z edmontonu, atlanty a aj z tych ti nepridu vsetci...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Airforce napísal:Proste LET´S GO SVERIGE!!!!! Sice sa kader obmeni, ale zmeni sa aj svedsky, dojde Omark, Paajarvi, Karlsson, Eriksson, Ekman-Larsson, Weinhandl, Johansson....+ este ked nahodou vypadne Detroit alebo Vancouver tak im dojde taka pomoc, ze nas rozdrvia ako šušeň. Chcete vidiet momentalnu svedsku plnu zostavu??? Tak tu mate:
Ale aspoň, že veríš našim, že sa dostanú až do štvrťfinále. :D Lebo skôr sa so Švédmi stretnúť nemôžeme, jedine, žeby v boji o záchranu, ale to nepredpokladám. :)
Airforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Airforce »

guess.whoo napísal:nooo napriklad v tom, ze je absolutne nerealna. aka je sanca, ze pridu Sedinovci? 10%?
Franzen sa potyka so zraneniami celu sezonu, nemyslim, ze by ho klub pustil po pripadnom (tiez nie velmi realnom) vypadnuti v prvom kole na MS
Washington zrejme tiez nevypadne v prvom kole tak skrtame dalej
este?
ja som nepovedal ze toto vsetko dojde, ale ze toto je momentalne najsilnejsia zostava svedska. A ked si vezmes tu slovensku, tak to je oproti svedsku iny patok

//autoeditácia príspevku (05 Apr 2011, 13:48)
mirak2 napísal:alfredson ma svoje roky a na ms nepride, lidstrom detto, kronwall podobne, hornqvist s nashville playoff, erikson s dallasom asi tiez playoff, hedman playoff, edler playoff a mozem pokracovat
ostali ti tam akurat hraci z edmontonu, atlanty a aj z tych ti nepridu vsetci...
opakujem sa: TO JE SVEDSKA PLNA ZOSTAVA, NIE ZOSTAVA URCENA PRE TRAPNE MS, ALE PRE OLYMPIADU, skoda ze vela dobrych hracov do vancouveru nezobrali, pravda je sice ze su mladi....no nic, v SOCHI vidim svedsko ako favorita, nie kvoli supiske, ale zohratosti, stylu hry, faktu, ze na OH nikdy neboli horsi jak 5., potom vdaka sirokemu kadru mladych hracov a +, ze sa hra na sirokom klzisku, kde ich jediny poriadny konkurencieschopny konkurent, kanada, moc hrat nevie
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tieto hypotezy su uplne zbytocne. co sem pleties OH? nikoho to este nezaujima, dovtedy sa moze stat vela veci. zaloz temu o OH a tam mozes vypisovat hracov. toto je tema o MS takze si OT.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Airforce, ak sa niekoho Slovensko nemusi bat, tak su to prave Svedi, ci Rusi. Lebo s tymi vzdy vedeli hrat v pohode hokej. Henta zostava, ako ti bolo aj povedane je nerealna, ci uz na MS alebo OH, lebo vzdy niekto nepride z nejakeho dovodu. Slovaci maju dobry a silny tim. Bude len zalezat na tom, ako to bude zit v satni a ako sa zohraju. Ja im tento rok verim. Teda ja im verim vzdy, ale tento rok este viac.

24. idem na pripravny zapas s Bieloruskom, tak som zvedavy.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Airforce napísal:opakujem sa: TO JE SVEDSKA PLNA ZOSTAVA, NIE ZOSTAVA URCENA PRE TRAPNE MS, ALE PRE OLYMPIADU, skoda ze vela dobrych hracov do vancouveru nezobrali, pravda je sice ze su mladi....no nic, v SOCHI vidim svedsko ako favorita, nie kvoli supiske, ale zohratosti, stylu hry, faktu, ze na OH nikdy neboli horsi jak 5., potom vdaka sirokemu kadru mladych hracov a +, ze sa hra na sirokom klzisku, kde ich jediny poriadny konkurencieschopny konkurent, kanada, moc hrat nevie
na poslednych dvoch olympiadach, kde hrali oba teamy v plnej sile sme vyhrali my...aj ked v Turine potom aj napriek tomu Svedi ziskali zlato...v Soci za nasich uz nebude mat kto hrat, chyba nam cela generacia...cakaju nas roky kym talenty dorastu (talenty mame aj ked nie tolko ako Svedsko)
btw vedel si o tom ze Selanne je Fin?
a btw vies o tom ze furt lezies do offtopicu? vdaka tebe a datsyukovi je tu bordel
Airforce
Zablokovaný
Zablokovaný

mirak2 napísal: na poslednych dvoch olympiadach, kde hrali oba teamy v plnej sile sme vyhrali my...aj ked v Turine potom aj napriek tomu Svedi ziskali zlato...v Soci za nasich uz nebude mat kto hrat, chyba nam cela generacia...cakaju nas roky kym talenty dorastu (talenty mame aj ked nie tolko ako Svedsko)
btw vedel si o tom ze Selanne je Fin?
a btw vies o tom ze furt lezies do offtopicu? vdaka tebe a datsyukovi je tu bordel

A co ze je fin?

Jaj slovaci, ta zostava je v pohode realna a so svedmi mame sice stastie, ale kuknite sa na bilanciu. Ja nehovorim o SOCHI, tam budu svedi mozno este silnejsi, lebo mlade talenty im dorastu a maju vela hracov, ktory nie su ani stari, ani mladi....no svedsko je najlepsia krajina proste, ne jak svk.... A chcete vidiet slabiny slovenskej sucastnej plnej zostavy? takze:
Mame shitny utok: mame cca 5 utocnikov, ktory dokazo dat gol, co je zalostne malo, zvysok su len hovna ako Cibak, Bartecko, Zednik (aj ked ten je aspon srdciar). Dalej mame zleho brankara, Halak ma nestale vykony a Budaj je taka dobra dvojka, obaja sice par krat team podrzali, ale inak su to hovna, dalej trener, Hanlon je patok enteho rangu. No, tak to vyzera ze dobru mame len obranu, a aj to len prve dve obranne linie, ta tretia v podani Jurciny a Strbaka resp. Baranku...no ptfuj

V KONECNOM DOSLEDKU NAM FINSKA SPOLOCNOST UKAZALA, ZE CO SME ZA SPINY :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Otazka ... je*. ti?
Airforce
Zablokovaný
Zablokovaný

p4ra napísal:Otazka ... je*. ti?
Nie, len fandim svedkom
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

na tvoje pridrble prispevky sa uz neoplati ani reagovat
Airforce
Zablokovaný
Zablokovaný

guess.whoo napísal:na tvoje pridrble prispevky sa uz neoplati ani reagovat
ok, tak slovaci su najlepsi
Sagittarius
Guru
Guru

No keď hovoríme o olympiáde, tak z tej zostavy môžeš na 95 % škrtnúť Lidstroma, lebo ten už v roku 2014 určite nebude hrať. A my za to nemôžeme, že ty (a Datsyuk) máš binárne, resp. čierno-biele videnie sveta (najlepší, hovná), lebo medzi najlepší a "hovná" je toho podľa mňa trocha viac, ale budiž, ja ti neberiem. Ale, čo tu frajeríš a navážaš sa do všetkých a prisudzuješ im slová, čo nikdy nenapísali. Skús takéto názory predniesť cez MS počas zápasu SR pred plnou krčmou/barom, potom budeš frajer. Písať môže hocičo každý...HOWGH
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Okrem toho, že účasť tejto zostavy na súčasných MS je na úrovni šance, že ja si ťuknem za slovenskú repru, tak...
...škoda reči.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Sagittarius napísal:Skús takéto názory predniesť cez MS počas zápasu SR pred plnou krčmou/barom, potom budeš frajer. Písať môže hocičo každý...HOWGH
tak tak :) silno vsak pochybujem ze by take nieco spravil... ono totiz za PC je ten svet trosku iny, krajsi, lepsi a hlavne anonymnejsi... ten clovek mi pride tak ubohy ze keby ho vidim na zivo tak mi je ho asi aj kusok luto..

k teme:
extra silnu zostavu tento rok nemame (cakal som viac) ale snad este pride zopar borcov z NHL a uvidime co to povie....jadro timu vyzera slusne, verim ze domace prostredie bude nasich hnat dopredu a na toto MS budu vsetci slovaci este dlho spominat (v dobrom samozrejme)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Mam dva listky na nase zapasy s Nemeckom, Ruskom a aj Slovinskom. Druhe podlazie, sektor B1, miesta su vedla seba. Ak by mal niekto zaujem s dobrou ponukou, tak sukromna sprava.
Sagittarius
Guru
Guru

Sorry za OT, ale pozrite, čo som našiel na hokej.sk (komentár ku článku o tom, že sa Štrbák vracia do repre).
Názov: here comes the history!
Dátum a čas: 06.04.2011 13:11:15, Autor: datsyuk13 ®
ked vidi ze je sanca na medailu tak pride... h*jzel
Nevravel, že sú Slováci "hovná" a teraz hovorí o tom, že majú zrazu šancu na medailu... :D
Ale ako vidím, jeho zámer je vždy ten istý...
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

aj ja si myslim....zamer vzdy niekoho nasrat

kamos ale novy zubny chrup nieje dneska uz zdaleka lacna zalezitost, tak aby si potom nemusel vysedavat u zubara ked niekomu rupnu nervy 8)
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

Richard Lintner konci s natrhnutou oblickou vracia sa Martin Štrbák Z Lintnera sa stane asi profesionalny komentator :lol: uz sa tesim
Sagittarius
Guru
Guru

Ale aspoň veď s Richardom Ééé Lintnerom je vždy sranda ... :)
Napísať odpoveď