Za pomoc už vopred ďakujem
Ozvena v Notebooku
Ozvena v Notebooku
Dobrý deň. Potreboval by som pomoc. Mám notebook Acer Aspire One ( tá staršia verzia ). Kúpil som ho pred cca. 2. rokmi (Kamoš ho kúpil, ja ho mám od neho
). Problém mám taký, že mám strašne veľkú ozvenu, či už hrám nejakú hru, pozerám videá, púšťam si zvuky z pc alebo volám cez skype.... Neviete, čo mám s tým spraviť, alebo dá sa to nejako nadstaviť?
Re: Ozvena v Notebooku
v ovladani zvuku alebo zvukovej karty povypinaj vsetky efekty, hlavne nejake Echo alebo neviem ako to mohli nazvat este
Ale ja som hladal, cely ovladaci panel som prehladal. Nevie niekto presne, kde by to mohlo byt? A amazone diky, skusim sa v tom este pohrabat 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
skús Zvuky -> záložka Nahrávanie -> Mikrofon -> karta Počúvať -> odškrtni "Počúvať toto zariadenie"
ja som v tom uplna lama. Pls, kde najdem tie zvuky??Grim napísal:skús Zvuky -> záložka Nahrávanie -> Mikrofon -> karta Počúvať -> odškrtni "Počúvať toto zariadenie"
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2011, 15:41)
Kamoš my teraz písal, že to je niečo zo zvukovou kartou, tak ja nwm...
aky mas OS ?
Sprav to čo napísal Grim.Iný problém v tom nevidím 
Ja mam Windovs XP
Oukej, to je pekné, už si to spravil?
ee, bo nwm najst tie zvuky, kde su

-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
V ovládacích paneloch.
Mam tam zvuky a zvukova zazireni nahravanie ani mikrofon tu neni. Je tu len Hlas, hardware,zvuk, zvuky, hlasitost
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2011, 14:24)
;( Nevie nikto
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2011, 14:24)
;( Nevie nikto
mam asus, ale tak co som videl tak acer AS1 nema nejak velmi ine veci, tak skus dole pri case najst zvuk (ja tam mam taky repracil ze Realtek) alebo ovladacie panely -> zvuky, rec.. -> a tam zvukovu kartu, (ja tam mam zasa repracil Realtek) a tam povypinaj ekvalizer a prostredie
velmi pekne vam dakujem pomohli ste mi
uz ma to dost sralo