Ahoj, potreboval by som poradiť nejaký dobrý program na odinštalovanie programov, ale tak aby mi to odinštalovalo a zmazalo uplne všetky priečinky ktore si ten program vytvoril, lebo mám problém s Operou, je to taky problém že som si do Operi ukladal heslá avšak niektore heslá som si musel po čase zmeniť, lenže opera mi stale ukladá staré heslo, skúšal som to aj vymazať zo Správcu Hesiel no bezúspešne, taktiež som odinštaloval uplne Operu a nainštaloval som novšiu verziu operi avšak aj tak tam mám uložene staré heslo. Problém je aj v tom že keď sa chcem dostať na tú stranku kde mam uložene to heslo, tak ma na tu stránku nepusí pretože ten účet čo som tam mal mi administrátor zmazal, a nový učet si vytvoriť nemôžem práve preto že mám v Opere uložene to staré heslo.
Ďakujem.
program na odinštalovanie programov
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: program na odinštalovanie programov
použi program ccleaner a zmaž chache a cookies prehliadačov
ako to vyzerá, keď sa ti nedá dostať na tú stránku, lebo môžeš mať aj BAN na IP
ako to vyzerá, keď sa ti nedá dostať na tú stránku, lebo môžeš mať aj BAN na IP
skusim to
a toto mi vypisuje stálne na tej stránke, ked dám OK tak mi napíše: stránka nenalezena
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2011, 22:12)
ďakujem ti už som pomocou toho programu tie hesla vymazal
a toto mi vypisuje stálne na tej stránke, ked dám OK tak mi napíše: stránka nenalezena
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2011, 22:12)
ďakujem ti už som pomocou toho programu tie hesla vymazal
- Prílohy
-
- Bez názvu.gif
- (448.99 KiB) 487 stiahnutí
-
Chalesnik
Medium Professional
ked neviem niečo odinštalovať používam total uninstall vymaže to aj registre aj všetko
Ja na Win XP/Vista používam TuneUp, teraz 2011 /Chip/, a tiež bez problémov, ccleaner nepotrebujem.
-
hrban
Addict
problem solved! ako som si myslel, tak to robili cookies, tak tu nespamujte
btw Tune up2011 je strašní shit teraz, ako fajn utilitky ponúka, ale tie hlúposti ako planed maintrance, každú chvíľku popup z tray a plno iných hlúposti, to mi pri pozeraní filmov vadilo,
ccleaner je jednoduchý a spraví to isté bez nutnosti nejakých nonstop bežiacich procesov na pozadí winu (ako je to v tuneUp)
btw Tune up2011 je strašní shit teraz, ako fajn utilitky ponúka, ale tie hlúposti ako planed maintrance, každú chvíľku popup z tray a plno iných hlúposti, to mi pri pozeraní filmov vadilo,
ccleaner je jednoduchý a spraví to isté bez nutnosti nejakých nonstop bežiacich procesov na pozadí winu (ako je to v tuneUp)
Viac hláv, viac skúseností, viac programov. Predsa len je ich dosť. A ja to aj tak v "L" nepotrebujem. Hlavné je, že to pomohlo, a že vie o viacerých cestách.