Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ste veriaci?

ano
569
52%
nie
531
48%

Celkom hlasov: 1100

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera

Príspevok od používateľa hughito »

uplink: Kde sa odvolávam na setha ? To, že sme dokopy napísali takmer viac dobra cirkvi ako vy veriaci je čistý fakt, stačí sa pozrieť do danej témy.

Čím je portál ateizmus.sk fanatický alebo na úrovni vesmírnych ľudí ? Napíš čím.

Tieto tvoje úbohé a prízemné hodnotenia sú do oči bijúce.

Zato Ty si v plnej sile a v prednej línii postuješ linky na najväčšie magorweby, ktoré by najradšej roztrhali veriacich v zuboch.
Prebral si tehlovu konštrukciu o akomsi trhaní - ničim nepodloženú. A ani to ničím nepodložíš, napíšeš nejakú sprostosť, ktorá bude mať ďaleko od vecnosti.
Vieš čo je tragikomické? Že ani jeden z nás "zástancov" cirkvi sa tu neodkazuje na nejaké antiateistické weby, články, fóra, nejakých sfanatizovaných magorských kresťanov, alebo iné útočiace portáli na ateizmus.
To je vaša vec - kľudne to môžete robiť. Ale konkrétne ty to robiť nemusíš, ty si tu nakydal na ateistov toľko, čo by sa iným ani nesnívalo.

A to, že sem dám nejaký článok z webu ateizmus.sk je hneď niečo negatívne ? Máš pokrivené zmýšľanie :arrow: pre teba je link vo forme ateizmus.sk apriori negatívny a zlý.
Sám si to čím opovrhuješ, ba dokonca ešte horší. Zamysli sa nad týmto faktom
:smt033
Nadávaš tu na kresťanov ako odsudzujú ateistov, ale to že Ty a Tvoj sexbuddy seth tu idete vybuchnúť od zlosti a neprávosti ktorú napáchala cirkev, to už ignoruješ
Ateistov tu generalizuješ a zaraďuješ do škatuliek primárne ty. A ja od žiadnej zlosti nevybuchujem - viem, preto kritizujem cirkev a mám na to svoje dôvody, ktoré si viem aj odôvodniť faktami, narozdiel od teba (ty aj keď nejaké fakty máš, tak tu s nimi neargumentuješ, produkuješ tu len balast).
Ty, seth82, markus, S.T.E.A.L.T.H., ephramko, beardie, Rubiki, a zopár ďalších - otvorene a bez servítky odsudzujete plošne konanie cirkvi a mnohých veriacich, nadávate na nich a kydáte, bez štipky vlastnej skúsenosti, alebo nejakých relevantných dôkazov.
No, tak toto si sa opäť raz pekne vyfarbil. :smt081
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

hughito -
Toto sme tu riešili v príslušných témach, ktoré by šli rozdeliť na Dobro cirkvi a zlo cirkvi. Jeden paradox - ja so sethom sme tam našli toho dobra min. rovnako ako veriaci, aj to bola jedna neschopnosť tunajších diskutujúcich - nájsť dobro cirkvi.
kúpim Ti indulónu a servítky? :smt015

Ateizmus vznikol ako reakcia na kresťanstvo. Je antikresťanský, fakt, ktorý nepoprieš. Takže áno, tie weby atakujú cirkev :) preťukal som si tam pár článkov.
No, tak toto si sa opäť raz pekne vyfarbil. :smt081
a nemám pravdu? :D Však by si musel zakryť obidve oči aby si nevidel to ako tu kydáte o 100 6 na cirkev a veriacich :D cirkev je zlá, cirkev sú križiacke výpravy, cirkev okráda štát, veriaci sú darmožráči, farári znásilňujú deti, :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Toto sme tu riešili v príslušných témach, ktoré by šli rozdeliť na Dobro cirkvi a zlo cirkvi. Jeden paradox - ja so sethom sme tam našli toho dobra min. rovnako ako veriaci, aj to bola jedna neschopnosť tunajších diskutujúcich - nájsť dobro cirkvi.
Ešte dlho budeš onanovať nad tým, že som spomenul iného užívateľa vo svojom príspevku ? Ak áno, tak si tie servítky prikúp radšej sebe.

Inak, nemal si nás náhodou všetkých vo svojom ignore liste ? Ten čas, kedy si svoj ignore list bral vážne, bol pokoj. Mohol by sa k tomu vrátiť.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito - nenechám tu nevychovaného spratka ako si Ty terorizovať slušných, inteligentných, rozhľadených a rozumných členov fóra. Neznášam utláčanie, primitivizmus, demenciu, debilitu a odsudzovanie. V témach o cirkvi si Ty priam stelesnením týchto atribútov. Je mojou povinnosťou kontrolovať také individuá ako si Ty, Bohu žiaľ :smt006
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Uplink:

Nuž tak by som teda poprosil odcitovať kde OTVORENE a BEZ SERVÍTKY odsudzujem PLOŠNE konanie cirkvi a MNOHÝCH veriacich. Taktiež kde na nich KYDÁM. Komu sa to podarí dostane darček, minimálne K+ :).

glhf.

//edit:

No a pre príklad pár ukážok diplomatickej a inteligentnej diskusie o cirkvi, ale aj o ateistoch. Neodsudzovaní ani jedných, ani druhých a rešpekte aj pre ateistov, aj pre kresťanov.
A to ze mas kamaratov veriacich a tvoja byvala, ktorej prsia si tu vystavoval ako avatar, bola veriaca, si strc niekam.
Hadam ta poslala k vode, ked zistila co za kreaturu so zvratenymi myslienkami to vlastne si.
Poviem ti asi tolko, ja mám pocit, že diskutujem s jedným fakt blbým deckom, ktoré sa nepohne ďalej, kým životom trocha nezmúdrie (ak niekedy zmúdrie, lebo niekto proste len zostarne a stane sa starým hlupákom), prajem ti, aby to nikdy nebol tvoj prípad, aj ked mam veľké pochybnosti.
Zial tvoja hlupost a nemoralnost je dalekosiahla a do oci bijuca. Diskusia s tebou cloveku len berie zivotnu energiu. V realnom zivote musis byt utiahnuty truhlik, ktory musi napinat svaly na internetovom fore.
hughito
Redeemer
Redeemer

uplink: Ty kontroluj predovšetkým sám seba, je to potrebné. A už je načase, aby sa k tej kontrole pridal aj niekto iný, tvoj príspevok som nahlásil a dúfam, že aktivista Goten bude aj v tomto prípade taký promptný a rázny.

Absolútne škodíš tejto téme, nič si sem nepriniesol, len balast, flame a bezobsažné príspevky.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Ty, seth82, markus, S.T.E.A.L.T.H., ephramko, beardie, Rubiki, a zopár ďalších - otvorene a bez servítky odsudzujete plošne konanie cirkvi a mnohých veriacich, nadávate na nich a kydáte, bez štipky vlastnej skúsenosti, alebo nejakých relevantných dôkazov.
Nechcel som sa Vam tu do toho miesat, ale kydat si na seba nedam, podobne ako RUBIKI, copypasta...(okrem incidentu s tehlom, tam to bolo opodstatnene, z mojej strany vydiskutovane)
Najlepsie je ak niekto pise o inych, ze kydaju a sam je tomu na cele :), pochop, ze toto je problem toho haterstva cirkvi :)
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

uplink napísal:A potom som tu len ja, ako päsť na oko, ktorý apriori odsudzuje ateistov, lebo je to pre mňa
pre dnešný večer banda tupých debilov
V tomto som dnes večer s tebou :lol:

Hughito ty si tak blby, že si ani neuvedomuješ, aky si ty blbec, to je najhoršie s takymi ľudmi nepohneš, len sa môžeš prizerať na tu blbosť a je ti z toho bud na smiech alebo na grc. Začni sa umyvať z mydlom, vzdaj sa anarchie a hlavne čisti svoju dušu človeče. Si chory človek podla mňa. Cely den za kompom kydať hnoj, teba museli znasilnovať traja kaplani naraz alebo to bol Vasiľ Biľag, len si dobre nevidel dozadu - odtiaľ tá láska ku komunizmu
hughito
Redeemer
Redeemer

Áno tehla, len prejav naplno svoju inteligenciu. :wink:

A ja som aktívny človek, za dnešný deň som stihol veľa vecí - diskusia s vami mi zaberá minimum času.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito - prestaň prosím Ťa markovať témy plakaním "riešte to prosím Vás" so smajlíkom ;)

Keď si na killing spree so sethom, tak je to všetko allright, keď to náhdou niekto zavrie, tak je to blbec. Keď sa začneš javiť v pravom svetle, tak je zle, treba označovať témy ako na zmazanie.

Si tak neuveriteľne pokrytecký, že to už snáď viac ani nejde.
hughito napísal:Absolútne škodím tejto téme, nič som sem nepriniesol, len balast, flame a bezobsažné príspevky.
som rád že si rozumieme...
hughito
Redeemer
Redeemer

Nemarkujem témy, ale tvoj príspevok.

Zatváralo sa kvôli fejmu, ktorý si vyprodukoval ty.

V tejto téme sa diskutovalo vždy viac-menej na úrovni, až doteraz - keď si sa zase začal aktivizovať a produkovať balast aj tu.

Uveď, kde som ja urazil, alebo vulgárne osočil veriaceho preto, že by bol veriaci :arrow: ..

viem, že sa nedočkám..
Absolútne škodím tejto téme, nič som sem nepriniesol, len balast, flame a bezobsažné príspevky.
Áno, a preto tu mám 616 príspevkov a x-kvalitných a serióznych debát s inteligentnejšími a rozumnejším ľuďmi (aj veriacimi) ako ty.

Dobrú noc.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito - osočuješ veriacich nie preto že sú veriaci, ale na základe neoverených faktov, ináč známych ako kecy a d*by. Skreslené podanie minulosti ateistickými polyhistormi, ach jaj...keby si si niekedy po sebe ten bordel aspoň čítal, problém je že Ty nevieš ani čo si písal o príspevok dozadu, tobôž stranu, alebo viacero strán.
tehla

Tie prispevky hughito keby sa ale teraz všetky vymazali, nič by sa nestalo - prinos, radosť z diskusie, niečo nove, zaujimave, pozitívne - nič, 0 bodov, možno so Stoporkom si mal nejaku krajšiu diskusiu, ale to len preto, že ten človek ma fakt svätu trpezlivosť a vždy tomu dodal pozitivny naboj. Ty si len taky, že proste chceš niečo potopiť, zničiť a ideš cez mrtvoly, na faktoch ti nezaleži, slizko klameš a podlo sa hraješ na "slušného". Ked ti človek povie, že taku vec ako je viera svojim mozgom nepochopiš, nechapeš - posielaš nas do psychiatrickej liečebne, ked ti niekto povie, že o cirkvi klameš, nezajem, klameš dalej, postuješ tu dementne weby, ktore nemaju podložene ani 2% z toho, čo tam tvrdia a mna si obvinil, ked som tu dal štúdiu o inkvizícii po otvorení Vatikánskych archívov od Viliama Judáka, cirkevného historika a profesora na vysokej škole, že použivam neobjektivny zdroj. Vstup si konečne do seba, ked diskutuješ, tak diskutuj, ale pri tom, čo predvadzaš ty je jasne, že ťa ľudia odoženu preč. Porozmyšľaj
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

LUDIA DAJTE SI BASU KAZDY KTO TU FLAMUJE NA JEDEN DEN
flame-wars-demotivational-poster-1221350206[1].jpg
Naucte sa, ze zmysel diskusie je v respektovani a obohacovani sa inym nazorom. Lenze tu mnozstvo ludi (hughita nevynimajuc) jednoducho nechce pochopit nazor druhej strany (v tomto si mozu este aj seth a tehla podat ruky). A pochopit nie je to iste co prijat! A teraz si do mna kopnite, ze mam dat priklady kde to robite - NEDAM! Sami sa zamyslite ci diskutujete bez zbytocnych urazok. Ak to sami nie ste schopny rozoznat nediskutujte!

hughito:neber to ako kopnutie si do teba (ked uz vsetci kopu) ale ani ty nie si taky cisty ako tvrdis:
hughito napísal:Uveď, kde som ja urazil, alebo vulgárne osočil veriaceho preto, že by bol veriaci
napr. tu - na toto som si spomenul hned
hughito napísal:Lebo, boha skutočne nezažil nikto z vás, takí, čo ho zažili, sú dnes v bielom plášti a v papučiach.
a isto by som toho nasiel viac TO FLAMERS: NECH TO NESLUZI AKO VASA KOTVA PROTI HUGHITOVI

tehla:krot sa a bud konstruktivny (vies to), pokial niekto nie je schopny konstruktivne diskutovat (zvlast o uznavani zdrojov) tak s nim nediskutuj (o nic neprides a usetris si nervy), hughito sa sice niekedy sprava ako zmagorena ateisticka ovca ale ked si jeho prispevky vezmes komplexnejsie tak prides na to ze ma dost kritickeho myslenia

uplink:paci sa mi ze si aspon svoj extrem (vsetci ateisti do jedneho vreca) priznas, ale chcelo by to popracovat nad vyjadrovanim, niektore tvoje posty musim citat aj viac krat aby som pochopil neakej pointe, nebyt tvojej ochoty a prispevkov v sekcii pocitace tak si myslim ze si dement

Snad jediny s kym som v tejto teme viedol aj nieco konstruktivne je S.T.E.A.L.T.H - s ostatnymi som bud nemal cest, o com diskutovat alebo sa s nimi nedalo diskutovat (alebo si teraz nespominam).

PRE VSETKYCH DOTKNUTYCH A URAZENYCH MOJIM POSTOM: piste SS pripade vlavo mam karmabar, napiste nieco duchaplne a pripadne sa aj podpiste nech si to mozme cez SS vydiskutovat (na prazdne a nepodpisane karmy reagovat samozrejme nebudem ;-) )
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Aj ja som sa snažil pre konstruktívnejšie riešenie, a nie ako 5 roční chlapci v štýle "kto vyššie a ďalej doščie". :D
Ozaj sa nemienim zúčastňovať škriepok, notabene za situácie, kedy nik nič nevie. Ako by bolo rozumné riadiť spoločnosť? Azda zo všetkých smerov politiky /takže aj náboženstiev/ zobrať to pozitívne, a negatívne odhodiť. Ale hovoríme predsa len o človeku, a vieme, čože všetko pojem "človek" obnáša, nie? :)
hughito
Redeemer
Redeemer

uplink:
osočuješ veriacich nie preto že sú veriaci, ale na základe neoverených faktov, ináč známych ako kecy a d*by. Skreslené podanie minulosti ateistickými polyhistormi, ach jaj...keby si si niekedy po sebe ten bordel aspoň čítal, problém je že Ty nevieš ani čo si písal o príspevok dozadu, tobôž stranu, alebo viacero strán.
Vyjadruj sa vecne, toto je len balast.

tehla: Krajších diskusií bolo plno, ale s tebou takmer nikdy, lebo si vždy prinášal negatívny náboj. Ale aj s tebou sa aspoň dalo diskutovať, čo sa nedá povedať o uplinkovi, on tu vlastne ešte žiadnu diskusiu nepredviedol.

Zaujímavé, že v tejto téme diskutujem už dva roky, ale nikto ma tu neodháňal.

javatar: To nie je o neschopnosti prijať iný názor, tu ide o to, že tehla, uplink a halabaster využívajú v "diskusii" rôzne osobné hodnotenia svojich oponentov, dávajú im rôzne prívlastky, ktoré sú úplne vycucané z prstu. Proste, argument ad hominem:

Kód: Vybrať všetko

Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na jeho skutočné, či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Lebo, boha skutočne nezažil nikto z vás, takí, čo ho zažili, sú dnes v bielom plášti a v papučiach.
Toto nie je žiadna urážka, ale fakt. To, že tu tehla alebo kto napíše, že on zažíva boha dennodenne - ok, ale podľa mňa len v jeho mozgu.

Takí, čo to s týmto zažívaním boha preženú a slušne povedané im z toho prepne, končia práve v istých zriadeniach. Alebo takí, ktorí sa cítia byť vyvolení bohom a tým pádom s ním aj komunikujú, prežívajú isté situácie - takisto. (tzv. megalomanický blud). K tomuto by sa mohol možno bližšie vyjadriť ephramko.

Takže javatar, ak ti niečo nie je z mojich príspevkoch jasné, radšej sa spýtaj. Týmto som určite veriacich ako takých neurazil, resp. som to tak určite nemyslel.

Niekedy sa správam ako zmagorená ateistická ovca - :) dobré. Ešte že tam je aj tá trocha kritického myslenia..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

uplink: Musíš ma tu pchať aj vtedy, ak sa diskusie nezúčastňujem? Proste ma hughito spomenul, musel si k tomu silou-mocou niečo trápne doplniť? To je mi len stratégia. Odkedyže ja som hughitov patrón? Zjavne máš malý prehľad, pretože v dosť veľa veciach mám totálne odlišný názor ako on. Nie, nebudem tu spomínať v ktorých, vyhľadaj si to sám.

Ale keď si ma už do toho takto vtiahol aj napriek tomu, že som sa tu X strán nevyjadroval ofenzívne voči nikomu, tvoja chyba...

Ty píšeš, že neodkazujete na žiadne anti ateistické weby a podobne - a načo aj? Ty si tu voči ateistom vygrcal toľko zmagorených tvrdení (z nich spomeniem iba tvoj pokus politici=ateisti, vynálezcovia zbraní=ateisti, Manhattan project=ateisti a podobné, ničím nepodložené bludy, ktoré som ti aj vyvrátil), že to až pekné nie je, ďalší z "vás" tu nazval ateistov prázdnymi schránkami, ktoré skapú a premenia sa na prach a podobne. Takže žiadne portály útočiace na ateizmus nie je potrebné propagovať - robíte to dostatočne efektívne aj sami, páni inteligentne a diplomaticky diskutujúci veriaci.

Ďalej - uplink, netrep prosím ťa pí*oviny. Pretože ja som konanie cirkvi a mnohých veriacich nikde "plošne" neodsudzoval. Buď máš krátku pamäť, alebo nevieš čítať (prípadne kombinácia oboch), pričom zároveň odkiaľsi, z nejakej zázračnej gule prezentuješ tvrdenie, že nemáme ani štipku vlastnej skúsenosti - to si odkiaľ vycical? Vlastné konštrukcie pretavuješ do faktov? Je to tak, lebo to píšeš ty? A aké relevantné dôkazy tu prosím ťa postujete vy? Video s jogínom, ktoré má akosi dokazovať existenciu boha?

Krásne si to tu vykryštalizoval a rozdelil na dva tábory - všetci, čo diskutujú s tebe opozičným názorom, sú banda tupých debilov, pričom samozrejme, ako inak, všetci, čo s tebou súhlasia, diskutujú inteligentne a diplomaticky. Waaait for iiiit ==> Tak kardinálnu chu**** som už dlho nečítal, hlavne ak vezmem do úvahy tvoje výpady, písomné výrony voči ateistom a tehlove vyjadrovanie sa. Sprosto a primitívne sa správaš ty a sorry, toto, čo predvádzaš v príspevku zo včera (21:05), je teda pekný príklad sprostého a primitívneho správania sa teba, veriaceho.

Na záver - neznášaš utláčanie, primitivizmus, demenciu, debilitu a odsudzovanie - čudujem sa, že po tak stručnej charakteristike samého seba ešte žiješ. Pretože (nielen) v tejto diskusii prezentuješ absolútne všetky tebou spomenuté charakteristiky (to na margo môjho prispôsobenia sa vašej úrovni diskusie).
tehla

javatar napísal:LUDIA DAJTE SI BASU KAZDY KTO TU FLAMUJE NA JEDEN DEN[attachment=0]
Nevyšlo ti to, nevydržali, atmosfera hustne a truhlíci znova zahájili frontálny útok :lol:

Ok, dosť bolo, navrhujem to tu premeniť na diskusiu – hughito, hlavne ty sa spamätaj, pokial viem, nikto ti tu nehovori, že ak si ateista, patriš do liečebne – každy tvoje rozhodnutie rešpektuje. Takže zmeň pristup, ked chceš aby tu niekto s tebou ešte vôbec diskutoval, inak sa môže stať, že obidvaja, ak nezmenite štyl konverzácie ostanete uplne ignorovaní
hughito
Redeemer
Redeemer

tehla: Ja takisto nikde netvrdím, že kto je veriaci, patrí do liečebne. :wink:

Menšia komunistická propagácia:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tehla: Za prvé - ja nie som ten, kto tu začal útočiť na iných užívateľov a pokiaľ viem, vo väčšine prípadov sa tomu vyhýbam. Za druhé - ja som nikde nič globálne o kresťanoch netvrdil a to isté platí aj o cirkvi. Vysvetľoval som to tu dávnejšie, nebudem sa kvôli jednotlivcom neprestajne opakovať. Za tretie - je mi jedno, či budem ignorovaný - ja nie som ten, ktorý tu robil agresívne výpady, ale tak s radosťou som sa v mojom poslednom príspevku prispôsobil tunajšej úrovni niektorých užívateľov. A za štvrté - ak ma budeš ignorovať ty, vôbec mi to nenaruší integritu môjho svedomia. Ja sa bez urážok, konštrukcií a výpadov dokážem baviť, bavil som sa tu s užívateľkou kathleen a krátky čas aj s uplinkom. To, že sa to tu zvrtlo určite nie je moja vina, na vine ste vy. A samozrejme, ani v svojom poslednom príspevku si si neodpustil nejaký ironický názov smerujúci na nás.

A ako bonbónik http://www.sme.sk/c/5841507/nemci-po-pe ... irkev.html
Napísať odpoveď