Dobry den,
som v zahranici a mam tu k dispozicii wifi pripojenie,vzdy po polnoci mi padne net a namiesto kazdej stranky mi nahodi toto:
FRITZ!
Prístup k požadovanému URL nebola úspešná.
Žiadosť nemožno spracovať. Dôvod:
• bezpečnosť detí - umožňujúci on-line dobe je vyčerpaná alebo povolené mimo dennú dobu.
kazdemu tu net ide v pohode.
S nicim takym som sa este nestretol neviete niekto poradit?
nejde ani ICQ skype atd. no wifi pripojenie dalej bezi
Dakujem
vypne mi net po polnoci
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: vypne mi net po polnoci
Fúha, tak tam si on Your own. Nenašlo to ani jedinú frázu na googli...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Predpokladam, ze server v sieti cez ktory to bezi odstavi internete v noci. Myslim, ze riesenie v tomto pripade neexistuje ziadne.
router je nastaveny tak aby ti blokoval internet po polnoci, tzv detska poistka. Tak sup do postele!!!!! 
No ale pise, ze ostatnym tam ide net v pohode, cize bude mat asi nejaku detsku poistku nastavenu priamo vo Windows, ale neviem kde 
Ovladaci panel - Moznosti internetu a tam je bezpecnost, skus to pozriet. Zvysok sa tiez pripaja cez wifi?
nojo, vono sa to da nastavit na mac adresu alebo cisto na wifi (mozno su ostatny cez kabel ja nvm) ale stej hlasky vypliva ze je to tym routrom aspom moj router pisaval neco podobne ked to tam bolo nastavene
vsetci su tiez pripojeny cez router, som v nemecku v praci a na spolocenskej miestnosti mame wifi pripojenie nikdy v zivote nikde mi to nerobilo az tu, moja MAC nikdy v routri nebola takze neviem ako je to mozne, jedine co mi napada je nastavenie windowsu ale nvm kde co hladat mam windows 7 normalne licencovany
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2011, 22:14)
sorry "setci su pripojeni tiez cez wifinu"
neako som mimo, lebo rozmyslam ako by som to spravil lebo niekedy mi bude treba net aj po polnoci aj ked rano skoro praca
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2011, 22:14)
sorry "setci su pripojeni tiez cez wifinu"