Pamäťové karty
Pamäťové karty
Záleží na značke ? Aký je rozdiel napr. medzi TEAM a KINGSTON ? Tuším Kingston dáva 5 ročnú záruku a TEAM doživotnú a veľa ďaľších.
Re: Pamäťové karty
na znacke zalezi tak ako vo vsetkom inom a na otazku si si odpovedal sam 
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
samizda kingstone dava dozivotnu nie? 
-
D_I_C_K
Light Professional
vyber lacnejšiu a maš..v dnešnej dobe to už nieje tak ako kedysi ...na pametovkach by ma ešte možno zaujimal zápis dát ale aj ten by mal byť rovnaký...ak je cenový rozdiel malý tak ber aj tak tú lacnejšiu kvalitou by mali byť rovnaké a je len nahoda ak sa ti pokazí lebo to sa môže stať aj s najlepšou značkou!
Ak chces na tu pamatovku nahravat video vo vysokom rozliseni, tak by si mal urcite zohladnovat rychlost.
Ale pri dvoch totoznych kartach od inych vyrobcov je to asi jedno.
Ale pri dvoch totoznych kartach od inych vyrobcov je to asi jedno.
-
jin
VIP
Presunuté do poradne pri kúpe. jin
TEAM / Kingston = odpad. Ak chceš serióznu pamäťovku, mrkni po značke SanDisk, alebo Lexar.
TEAM / Kingston = odpad. Ak chceš serióznu pamäťovku, mrkni po značke SanDisk, alebo Lexar.
-
luto
Darca
Suhlasim s kolegom predomnou Kingston low, Apacer medium a Sandisk high - to su moje skusenosti, hlavne co sa tyka kvality a rychlosti karty. Doba je mozno ina, alebo som vzdy vychytal blbu seriu karty.
Kingstony som aj predaval, ale zanevrel som na ne pre vysoku kazivost ( zmiznutie dat, jej nenacitanie ) a o rychlosti zapisu ani nevravim. Paradoxne sa hlavne reklamovali 2GB a vyssie, 1GB boli v pohode.
Sandisk mal u mna strasne malo reklamacii
Z obdobia Memorystick Pro Duo som miloval karty s oznacenim Ultra II alebo Ultra III - neskutocne rychle a kvalitne karty
Rychlostou zapisu Sandisk predbehol aj original Sony, co sa dodavali ku telefonom.
Takze v dnesnej dobe sa obraciam na karty, kde vyrobca aj udava rychlost citania a zapisu
Kingstony som aj predaval, ale zanevrel som na ne pre vysoku kazivost ( zmiznutie dat, jej nenacitanie ) a o rychlosti zapisu ani nevravim. Paradoxne sa hlavne reklamovali 2GB a vyssie, 1GB boli v pohode.
Sandisk mal u mna strasne malo reklamacii
Z obdobia Memorystick Pro Duo som miloval karty s oznacenim Ultra II alebo Ultra III - neskutocne rychle a kvalitne karty
Rychlostou zapisu Sandisk predbehol aj original Sony, co sa dodavali ku telefonom.
Takze v dnesnej dobe sa obraciam na karty, kde vyrobca aj udava rychlost citania a zapisu
Rozmýšlal som nad Micro SDHC 16GB class 10. Rýchlosť je už v názve. Pozeral som Kingston bol 2x drahší ako TEAM.