Výseková forma - obal CD

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Basa88
Amateur
Amateur

Výseková forma - obal CD

Príspevok od používateľa Basa88 »

Ahoj,

robim grafiku na papierovy CD obal a chcela by som vediet, ako to mam spravne pripravit na tlac. Obal na CD so este nerobila. Z tlaciarni mi poslali citujem "Posielam aj vysek formu v PDF verzii. Vysek. Forma je čitatelne. Stačí uložit len jeden krát na hárok." (vid. priloha). Ako mam dat orezove ciari alebo ako to spravne pripravit na tlac, ked je to vysekova forma? Nerozumiem tomu moc.

Dakujem za pomoc
Prílohy
vysekCD obalka mala 2 (2).pdf
(56.27 KiB) 54 stiahnutí
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Výseková forma - obal CD

Príspevok od používateľa cinges »

no, s tym vyrezom to asi mysleli tak, ze navrh ma kus presahovat cez vyrez, aby koli nepresnemu rezaniu tam neboli nejake biele miesta, zle vyrezane.. Ale tomu obalu aj tak nechapem, nejake to je divne.. bezny obal na cedecka ma taketo rozmery..> http://www.cdobaly.sk/?p=cdobaly_rozmery
Prílohy
vysekCD obalka mala 2 %282%29s.jpg
Basa88
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Basa88 »

Tento obal ma byt papierovy, nieco take ako su filmy v stankoch len mensi. Ano spadavku dam 5mm, no neviem ako mu to mam poslat. Ten obrazok, co si poslal to su asi tva rovnake obaly ono sa to bude lepit. Proste klasicky papierovy obal, ja len nechapem ako mu to mam poslat, ci tam maju byt aj tie orezove ciary, no ked su po celom tam pochybujem a ked ich tam zase nedam tam neviem ako to presne vysekne.
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

no tak tam skus dorobit tu ciarku spadavky, tych 5mm, a sprav to podla toho, a len mu to potom posli, ze ci to moze byt tak, ved ked to bude hotove, to bude najmenej potom dorobit podla toho, jak to oni chcu..;)
Napísať odpoveď