Nereagujúca ľavá strana klávesnice
Nereagujúca ľavá strana klávesnice
Zdravim
Mám klávesnicu Microsoft Sidewinder x4 Sk. Ovládač k tomu najnovší intelliType Pro 8. Problém je taký,že nejde caps lock (ani sa nerozsvieti dioda, scrlk a num lock idú v pohode) potom keď chcem označiť viac ľubovolných súborov nejde lavé ctrl+lave tlačitko mouse...(pravé ctrl +lave tlačitko myši ide v pohode) a nejde mi ani ľavý shift...Teraz neviem, čo si o tom mysliet...či je chybna klavesnica alebo niečo v software...Som zúfalý... Za akékolvek rady som vďačný. ďakujem
Mám klávesnicu Microsoft Sidewinder x4 Sk. Ovládač k tomu najnovší intelliType Pro 8. Problém je taký,že nejde caps lock (ani sa nerozsvieti dioda, scrlk a num lock idú v pohode) potom keď chcem označiť viac ľubovolných súborov nejde lavé ctrl+lave tlačitko mouse...(pravé ctrl +lave tlačitko myši ide v pohode) a nejde mi ani ľavý shift...Teraz neviem, čo si o tom mysliet...či je chybna klavesnica alebo niečo v software...Som zúfalý... Za akékolvek rady som vďačný. ďakujem
Re: Nereagujúca ľavá strana klávesnice
skus ine USB porty, vpredu aj vzadu PC....
skúšal som no márne....nepomohlo... 
Je to nová klávesnica?
Išlo to niekedy?
Nepolial si ju niečím?
Išlo to niekedy?
Nepolial si ju niečím?
čisto nová klávesnica, ničím nepoliatá, čerstvo odstránená od fólie stále to nejde ... 
tak nekoumaj a chod ju reklamovat, ocividne vadny kus....
Bola kupovaná z internetového obchodu...s reklamáciou tohto typu nemám žiadne skúsenosti...Nedá sa to neako spraviť bez reklamácie ?
Keď na to máš, tak kúpiť druhú.
Proste ju reklamuj, pošli tam mail a opýtaj sa, čo požadujú. A slušne.
veď som za ňu vysolil 45 eur... a recenzie o tejto klávesnici v pomere cena/výkon sú skvelé...Bohužial....určite to bude chyba v HW ?
Pokiaľ si postupoval pri jej inštalácii podľa manuálu, tak to pre istotu ešte odskúšaj na inom PC. A pokiaľ to bude rovnaké, tak ozaj reklamácia. Chyby sa stávajú, a je to iba vec. A píšeš o najnovšom driveri - je z priloženého CD, alebo z netu? Keď, tak daj originálny z CD.
samozrejme, že som postupoval podla manualu...idem skúsit do kamoša...uvidim že čo a ako...ak ani jemu nepojde tak jedine pripadá reklamácia
/vyskúšané u kámoša, robí to isté, takže chyba bude najskôr v klávesnici. Ďakujem za pomoc
/vyskúšané u kámoša, robí to isté, takže chyba bude najskôr v klávesnici. Ďakujem za pomoc