Môže posilovanie zastaviť rast ???

O športe...
Permonik1998
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Môže posilovanie zastaviť rast ???

Príspevok od používateľa Permonik1998 »

ja sa vam priznam ze mam nadvahu, a je to na hrane ak teraz nezacnem cvicit tak uz nikdy..... mam rad dobre jedla ale uz som sa s tym rozlucil mama ma zapisala do fitnes-centra vola sa ze : PROBODY&FITNES a chodim tam kazdy den... mam permanentku na mesiac a o mesiac budem mat dalsiu , mam aj vybaveneho osobneho trenera cize mi pomaha pri cviceniach dalej vsetky sladkosti, klobasy, chipsy mi vyhadzali do kosa a namiesto toho pijem cistu vodu a acidko.... ranajky nemam , na desiatu mam ovsene vlocky s acidokm lebo s vodou to jest neviem.... na obed mam jedla len ktore obsahuju bielkovini a aminokyseliny ktore podporuju rast svalstva.... doma cvicim na obe ruky s 1,5 kg cinkou a na bycikly..... drzte mi palce zo zaciatku to lahke neni ale pozdejsie si urcite zvyknem... ja mam vyborneho svalnateho trenera kazdy den mi da cviky ktore mi poslylnuju vsetky hlavne svalstva a partie.....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Cvičiť každý deň je blbosť ako lampa, ale inak dobre, že si sa odhodlal. Snáď ti to vydrží.
Filipito
Darca
Darca

Môže posilovanie zastaviť rast ???

Príspevok od používateľa Filipito »

Kg dole rychlo nepojdu. Niesom si 100% isty ale myslim ze nemat ranajky je somarina.
Permonik1998
Light Star
Light Star

no som po prvom cviceni a asi naizaj kazdy den cvicit je blbost preto cvicim len 3-krat do tyzdna. ja nejem ranajky pretoze na ne ani nemam chut takze vzdy dostanem hlad az o 10:00
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Nie je to nahodu blbost ktora ti tvoje chudnutie podstatne stazi? Myslim vypustenie ranajok....
Filipito
Darca
Darca

javatar presne na to som narážal
//ma hrozný pocit že ťa to po tom mesiaci prejde
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

No ak som spravne pochopil fungovanie metabolizmu tak ak ho chces udrziavat rychly a tuky-spalujuci potrebuje nieco "podhodit" 5-6 krat do dna aby stale mal co robit. Nechat ho na uvod dna oddychovat ho znova nastavuje na ukladanie tukov, ci?
Permonik1998
Light Star
Light Star

mne je jedno kedy mam jest,, ale budem na seba drsny
hughito
Redeemer
Redeemer

To nie je jedno, raňajky sú základ.

Raňajky zjem sám, s obedom sa podelím s priateľom a večeru darujem nepriateľovi. :wink:
sob3k
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sob3k »

Moze posilovanie zastavit rast?Moze ho spomalit,ale vseobecne plati ze sexualna aktivita a hormony produkovane pri zaciatku sexualnej aktivity a pocas nej odburavaju rastovy hormon v omnoho vacsom mnozstve ,takze keby si sa na to pozrel z kazdeho uhlu tak nemozes fakticky nic robit aby sa ti nestalo ze prestanes rast
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

mne sa kvoli posilovaniu pred dvoch rokov zastavil rast, a rastol som viacmenej do sirky, dnes ako uz posilujem podstatne menej zacal som rast ....jeden cely rok som mal okolo 172 cm a dneska uz okolo 174, u kazdeho to je asi individualne no moj rast posilovanie urcite ovplyvnilo
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ale no... Neviem, no ja vôbec neraňajkujem cca 6 rokov (sem tam niečo zjem, keď niekde idem... Ale inak nič) A mám normálnu váhu, tak isto čo sa týka aj zdravia a pod... Neviem, čo je to za drist, keď človek po ránu musí zjesť viac, ako na obed... Ranajky nejaké tie 2 krajce chleba a koniec, výdatný obed, olovrant tak o 17:00 a tiež sýta večera... Nemám problém na večer zjesť aj 2 rezne so zemiakmi, a ísť spať :roll:
Filipito
Darca
Darca

Janio, spýtaj sa každého športovca/trénera ako máš jesť. Raňajky su základ. Ja mám momentálne na raňajky 40g dávku gainera, a k tomu buď vajícka, neake toasty a podobne a s váhou idem krásne hore keďže chcem pribrať a vyzerať trocha k svetu :wink: . kebyže neraňajkujem tak som na rovnakej váhe ako predtým...
Pre mňa sú raňajky veľmi potrebné, lebo keď sa dobre naraňajkujem tak v škole nie som vôbec nervózny :wink:
filipvelky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa filipvelky »

Dobrý deň,mám 14 rokov a mám 195 cm a neviem co s tým robiť už sa ani do dverí nezmestím poradi mi dakto
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

zacni s thajskym boxom a vyuzi svoju vysku na 100%
Xizi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Xizi »

Caute, mam skoro 15, a cca tak 170-175 cm, zacal som chodit do posilovne, chodim tam 2x tyzdenne 4 tyzden, a chcel by som sa spytat akym cvikom (strojom) by som sa mal vyhybat aby sa mi nezastavil rast a ake vahy by som mal max dvihat. Predsa len mam este podla mna dost malo cm nato aby som prestal rast kvoli tomu aby som mal vaksi biceps
hughito
Redeemer
Redeemer

Čo tak si prečítať túto tému ?
Xizi
Light Expert
Light Expert

hughito napísal:Čo tak si prečítať túto tému ?
Cital som ju celu, ale vsade sa spomina nieco ine, a nikde niesu spomenute konkretne cviky ktore by mohli uskodit v tomto smere
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

v tejto závislosti sa spomínajú najviac cviky ako mŕtvola, drepy, výpady s v.č. .. ja mám 180 ( + genetický predpoklad na to byť ešte vyšší ) a zhruba od 16 sa moja výška nezmenila.. zhodou okolností, v dobe kým som sa chodil najviac lomcovať s činkami.. a viac menej, s veľkými váhami som tieto cviky v tej dobe necvičil (tj. do 100kg) respektívne cvičil som ich len rekreačne a viac som pracoval na strojoch.. osobne si teda myslím, že skôr je to vec každého tela ako sa s tým vysporiada :roll:
Xizi
Light Expert
Light Expert

Dingo1942 napísal:v tejto závislosti sa spomínajú najviac cviky ako mŕtvola, drepy, výpady s v.č. .. ja mám 180 ( + genetický predpoklad na to byť ešte vyšší ) a zhruba od 16 sa moja výška nezmenila.. zhodou okolností, v dobe kým som sa chodil najviac lomcovať s činkami.. a viac menej, s veľkými váhami som tieto cviky v tej dobe necvičil (tj. do 100kg) respektívne cvičil som ich len rekreačne a viac som pracoval na strojoch.. osobne si teda myslím, že skôr je to vec každého tela ako sa s tým vysporiada :roll:
Ja skor cvicim na strojoch alebo max s 5 kilovou jednoruckou, a ak na strojoch tak jedine co je s tazsou vahou je 40kg vytlacanie s nohami, inak si davam tak 2 tehlicky pri inych strojoch (co je tak 10 kg). Dal by som aj viac len nechcem ist dobity z posilovne ked mam este len 14 tak aby som este daco nedototo. Myslite ze taketo vahy by mi mohli nejako uskodit? To je skor fitness ako posilovanie toto podla mna
Napísať odpoveď