To je tvoj subjektívny názor, ale mne ide o to, že ak ste poukazovali na tu zaujatosť, útoky voči veriacim či uvádzanie vyslovených lží, treba konkretizovať. Lebo napr. ohľadom týchto súdov sa tu už takmer vytvoril dojem, že sme v tom článku klamali a stačilo k tomu málo.To ale nič nemení na tom, že ten článok bol útočný výgrc a som rád, že tu už neni ako ostatni
Preto píšem - konkretizovať a písať vecne, to, že to je podľa teba brak ako celok mi je jasné a už to nemusíš opakovať v každom druhom príspevku.
Ak nevieš analyzovať text a chápať podstatu písaného textu, tak nediskutuj. Ja som nikde neprirovnával kresťanstvo s Vesmírnymi ľuďmi. Ja som porovnával princíp prežívania niečoho nadzmyslového a následnú neoveriteľnosť takýchto tvrdení. Ale kľudne môže porovnať kresťanstvo s hinduizmom.Ak nevieš rozoznať rozdiel medzi kresťanskym chapanim, alebo pohladom na život a vesmirnymi loďami Aštara šerana, či inými bachorkami
Podľa tvojich prejavoch na fóre a podľa toho, ako si zaklasifikoval mňa ako nezažívajúceho Boha, ho ty nezažívaš tiež. Inak si to neviem vysvetliť.Ano, ja toho Boha zaživam, z teba je citiť, že si Boha nikdy nezažil, ide z teba zlosť, utok, keby si radšej hľadal pokoj a pohodu
Áno a teraz si počkám na zdroj tvojho tvrdenia, na podklad, na rigorózny odkaz, na štúdiu, na relevantný zdroj tohto tvrdenia.Mimochodom ku tym liečebniam – povedal by som, že je tam viac ateistov, takisto, samovraždy, uchylky, degenerácie – to je typické skôr pre ateistov, ale u nich sa to berie tak nejak normalne, ako právo dokonca mnohokrát.
Ale - samozrejme - nedočkám sa, je to len výstrel do tmy, úbohý výpad.