Hudba v pozadí webu
Hudba v pozadí webu
Caute chcel by som si dat na web hudbu ..... automaticke spustanie moznost vypnut cez tlacitko ale chcel by som aby sa mohol navstevnik pohybovat na webe a hudba aby hrala bez prerusenia ..... neviete ci je to mozne a pripadne ako to urobit ???? som rozmyslal cez AJAX ale zatial s nim nemam dake skusenosti .... tak ak by ste niekto vedeli co najlepsi sposob budem vdacny .......
Re: Hudba v pozadí webu
to akoze cely web flash ???? lebo ja mam ine plany ....
ved ale to ked refreshnem stranku co sa stane po prechode do roznych casti webu ,, tak hudba sklapne
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Použi iframe, alebo podstránky načítavaj pomocou Ajaxu.
No na druhej strane ber aj ohľad na návštevníka. Trebárs ja také www, ktoré sa takto vnucují a obťažujú /počúvam na PC aj hudbu aj TV/ proste ignorujem a dávam do black listu.
Pokiaľ ma náhodou na tej www niečo zaujíma, tak použijem aj adblock, noscript.
ved ale hento ma byt hudba na sprijemnenie prehliadania a kto nechce komu to prekaza vypne si to cez ikonku
-
audiotrack
VIP
hudba na spríjemnenie prehliadania? To je dobre úbohý argument. A čo ak si ja na spríjemnenie prehliadania púšťam vlastnú hudbu? Nevieš aký mám štýl a čo sa mi páči, a tieto hudby na weboch sú často slučky ktoré sa za minútu vystriedajú 5x a pekne to lezie na nervy. Hudba proste na web nepatrí. Keď, tak radšej to sprav opačne. Bude vypnutá, a kto chce si ju zapne
-
hrban
Addict
audio, možno sa jedná o stránku o techne, DnB a tam keď pichne nejakú slučku tak je to úplne pohoda, aj tak tam nikto ako nadšenec techna a DnB nepríde takže sa to nebude vnucovať, a taký čo počúva bác bác si to ani nevšimne 
-
audiotrack
VIP
no, potom beriem. Mňa len zmietlo to "hudba" v názve témyhrban napísal:audio, možno sa jedná o stránku o techne, DnB a tam keď pichne nejakú slučku tak je to úplne pohoda, aj tak tam nikto ako nadšenec techna a DnB nepríde takže sa to nebude vnucovať, a taký čo počúva bác bác si to ani nevšimne