Nokia N97 vs. SMS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Hegi
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Nokia N97 vs. SMS

Príspevok od používateľa Hegi »

Môj večný boj na tomto krásnom stroji s takou krásnou qwerty klávesnicou je písanie SMS. Nie, že by som to nevedel :D ale nejako mi moja N97-čka nestíha, pretože rád píšem sms a vo veľkom množstve. Háčik je v tom, že ako sa môj phone snaží uhádnuť slovo, ktoré práve píšem ja už píšem asi ďalšie piate slovo a potom vznikne z toho spleť tých piatich slov, čiže neostáva nič iné len mazať a mazať a mazať, čo ma v tomto "busy" svete zdržiava. Nedá sa tento systém písania nejako pozmeniť aby som mohol veselo frčať bez toho aby mašinka hádala slová, ktoré aj tak nepozná :D ? Či mi ostáva pomalé ťukanie písmenko po písmenku?
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Re: Nokia N97 vs. SMS

Príspevok od používateľa Acer01 »

Ved T9 sa da vypnut,....obecne z qwerty sa rychlejsie pise bez T9
Hegi
Novice
Novice

Re: Nokia N97 vs. SMS

Príspevok od používateľa Hegi »

Konečne som to našiel :) .. len tak pre info keby niekto potreboval tak Menu tlačidlo > Nastavenia > Telefón > Jazyk > Prediktívny text Zapnúť/Vypnúť .. ďalej v tomto menu Jazyk > Voľby zadávania textu > Automat. dopĺňanie slov Zapnuté/Vypnuté ... Tieto dve veci som vypol a frčím krásne ako som si to predstavoval. Možno menšia poznámka ak sa chcete dostať do Voľby zadávania textu tak mobil v polohe s vysunutou klávesnicou inak sa mi táto možnosť nezobrazila (neviem prečo asi to tak má byť).
Napísať odpoveď