Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Ano repasovany, tak som to cital na iP fore, jeden typek tam pisal, a vravel, ze vsetky repasy co mal boli vadne. Oni su ako uplne nove, vsetko sedi ako ma, ale kvalita je niekde inde.
Tomu nejak neverim...
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak neviem, podla mna ten mute switch bude softwarovy problem, skusim dneska restore a znovu jailbreak, ak by to nepomohlo tak ho asi fakt dam na reklamaciu do Orangeu.
-
moosha
Darca
Já nevím jestli jseš blbej nebo... restore mozno vobec nepomoze, lebo to je proste glitch 4.3.1, ktory opravi az nasledujuca verzia FW. HW chyba to nebude, ved vidis ze mne robi po update a jailbraeaku to iste na iPhone 4, na ktorom sa muteswitch nikdy nekazil, Tebe na 3Gs a kamaratovi rovnako, "nahodou" hned po update.
-
krankenwagen
Professional
Ok, neham to tak..
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2011, 10:41)
Fuha, keby iPhone 5 vyzeral takto
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2011, 10:41)
Fuha, keby iPhone 5 vyzeral takto
-
viper1993
Medium Professional
Tiez 3Gs a ten isty glitch s mute switchom, ale nejako ma to netrapi ako podaktorych 
zlatý ios 4.1 
opraveneFilipito napísal:zlatý ios 4.2.1
s iphonom 5 prúide ios 5.0 alebo 4.5?
iOS 5.0 ktory bude predstaveny na WWDC 2011.
http://www.facebook.com/Jablickar/posts ... 5563098682
aj u nas, alebo fakt len v Cechach? lebo ako som pisal este v januari momentalne je jedina moja zachrana MyWi za 10€ :-/
aj u nas, alebo fakt len v Cechach? lebo ako som pisal este v januari momentalne je jedina moja zachrana MyWi za 10€ :-/
O2 CZ Tethering uz funguje.
-
bry4n1
Light Star
Oplati sa kupovat iP 3GS? Ak ano, tak odkial? Bazos, e-bay? bez JB ci s JB? vopred dik za rady
Jedine, ak nemáš na 4ku a nebudeš lutovať končiacu podporu, asi skor bazos a Zaruka!!!!JB/nonJB, máš jedno, aj tak vačšina urobí pred predajom restore....bry4n1 napísal:Oplati sa kupovat iP 3GS? Ak ano, tak odkial? Bazos, e-bay? bez JB ci s JB? vopred dik za rady
-
bry4n1
Light Star
ok dikes a co sa tyka unlocku, tak je mozny urobit cez JB? mam totizto jedneho predajcu, ktory nuka polrocny (sranda ze bez papierov, ale zariadenie vyzera byt ok) iP 3GS 32Gb, blokovany na t-mobile za 250€.
Unlock sa cez JB dá, ale nie každý iOS....Ja by so radšej kašlal na 32gb a kúpil 16gb verziu z Orangeu(neblokovanú) a záruka!bry4n1 napísal:ok dikes a co sa tyka unlocku, tak je mozny urobit cez JB? mam totizto jedneho predajcu, ktory nuka polrocny (sranda ze bez papierov, ale zariadenie vyzera byt ok) iP 3GS 32Gb, blokovany na t-mobile za 250€.
http://mobil.bazos.sk/inzerat/7608001/P ... s-16gb.php
-
bry4n1
Light Star
Myslis pouzite ci nove zariadenie?
Postol som Ti link...
-
bry4n1
Light Star
ehm a co vravis na tieto specs: Jailbreak + bb 5.15.04, verzia firmware od 4.0 po 4.3.1 -> toto mi napisal predajca (3GS 32GB, 250€)
Lenže, keď je zo Slovenska(nemá záruku...), má iba pol roka, je taký lacný...Neviem, či by som skúšal šťastie....Spýtaj sa ho, prečo nemá záruku!bry4n1 napísal:ehm a co vravis na tieto specs: Jailbreak + bb 5.15.04, verzia firmware od 4.0 po 4.3.1 -> toto mi napisal predajca (3GS 32GB, 250€)