:D
Re: Fimóza / Zužená predkožka
obriezka..
myslim že sú nato aj neaké mastičky, nedávno som o tom niekde čítal taky veľký článok v novinách
popripade wikipedia http://sk.wikipedia.org/wiki/Fim%C3%B3za Mas tam vsetko popisane vratane liecby
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
alebo sa opytaj lekara, nikto to nebude vediet lepsie...
To mal lekar riesit uz v rannom veku, nie?
//WTF k- "dilino, tak asi zistil že má úzku predkožku až keď začal honiť, nie? " Neviem ako teba ty potrat, ale mna rodicia ucili si predkozku stahovat vzdy ked idem chcat, vola sa to hygiena, aj ked chapem ze u vas v osade sa take veci nenosia.
//WTF k- "dilino, tak asi zistil že má úzku predkožku až keď začal honiť, nie? " Neviem ako teba ty potrat, ale mna rodicia ucili si predkozku stahovat vzdy ked idem chcat, vola sa to hygiena, aj ked chapem ze u vas v osade sa take veci nenosia.
ake nadavky? mal to riešiť lekar, bola to jedna z vecí čo mi doktorka skontrolovala na preventivnej prehliadke ešte v školke, takže to očividne lekár nespravil a preto pochybyl a sme tam kde sme nechceli byť...
ježiš, veď na to sa nezomiera, jedine keď si to nedáš odstraniť a zanedbávaš to
inak v pohode chod za lekárom, dohodnete sa čo a ako a žiješ ďalej
inak v pohode chod za lekárom, dohodnete sa čo a ako a žiješ ďalej
-
hrban
Addict
Prinajhoršom ti odrežú kúsok predkožky a budeš cca 2-3 týždne maród a budeš si musieť máčať konček penisu v harmančekovom čaji či čo to je a nejaké mastičky 
a aj to vravím o najhoršom prípade a čo sa týka bolesti tak samotný zákrok ani nie tak ako potom nejaké to svrbenie, pálenie ale harmanček to uhasí
na druhej strane, keď sa budeš chcieť ženiť budeš si môcť vybrať aj židovku a nemusíš sa báť konverzie
čo sa týka zúženia predkožky je možné, že to mal od narodenia, alebo sú aj prípady kedy sa problém objavuje až od puberty takže žiadna veľká veda ohľadom toho, že to doktor odflákol
filipito príspevok číslo 8888
a aj to vravím o najhoršom prípade a čo sa týka bolesti tak samotný zákrok ani nie tak ako potom nejaké to svrbenie, pálenie ale harmanček to uhasí
na druhej strane, keď sa budeš chcieť ženiť budeš si môcť vybrať aj židovku a nemusíš sa báť konverzie
čo sa týka zúženia predkožky je možné, že to mal od narodenia, alebo sú aj prípady kedy sa problém objavuje až od puberty takže žiadna veľká veda ohľadom toho, že to doktor odflákol
filipito príspevok číslo 8888
presne tak, veda a medicína už pokročili a teraz to robia doslova na počkanie, mali sme v rodine jeden prípad tak som sa o to trocha zaujímal
hrban, čo dodať, dnes mi ide
hrban, čo dodať, dnes mi ide
podla mna to je uplne normalna vec ... jeden znamy mi spominal ze v spolocnych sprchach nanho vsetci cumeli ze co to tam ma
, ale tvrdi ze to ma vela vyhod , nielenze su baby prekvapene ale ze je sex ovela prijemnejsi a dalej ze je to ovela hygianickejsie . Asi si ho dam obrusit aj ja sak same skvele vyhody 
Fimóza / Zužená predkožka
Ano a taktiez som o tom pocul, ze to ponuka lepsi sex a hygiena. Btw tiez som o tom rozmyslal ale mam este dost casu 
http://www.durex.com/sk-sk/sexuallifest ... hrush.aspxSweS napísal:Prosím mám ešte jeden problém. Predkožka sa mi stiahnuť dá, ale keď ju mám stiahnutú tak vychádza smegma ( biela škrvna ) a bolí to. Prosím čo stým ?
(zájdi k lekárovi,ten ti predpíše všetko čo je potrebné na liečbu, alebo si daj spraviť obriezku, a neskôr keď budeš veľký a zistíš že penis nieje iba na močenie, budeš za tú obriezku vďačný a nielen ty...toť vsio )
-
Hellboy248
Guru wannabe
Re: Predkožka
hrban: ano harmancekovi caj, 10min to mat v tom ponorene 2x denne(rano-vecer). potom si dat masticky a obalit do nejakeho obvazu. tusim najlepsie ak po zakroku sa ti nepostavi ..najhorsie ze oni ti pri zakroku mozu doje*** vtaka a ten vyzera dobre iba ak stoji
btw nie, nerobili mi to
kamarat mesiac dozadu bol na zakroku v trnave sa mi zda ..mozem zistit ak by si mal zaujem 
btw nie, nerobili mi to
ja som davno po obriezke a podla mna je to takto lepsie
-
Peter_Retep
VIP
ja rozmyslam tiez ze pojdem....ale sa chcem opytat co to stoji a ci je to zalezitost jednodnovej chirurgie?
ako ja som buduci pracovnik v zdravotnictve ale mozem len nadavat nan.. starku pustili hned na druhy den po operacii a to bol kardiovaskulator.. takze to bude skor jednodnova nemohol by aj rabín ??
-
Janio
Zablokovaný
Gangy to nemá spoločné nič s hygienou, pretože ak mu nestojí tak môže väčšinou sťiahnuť v poho, iné je to už pri postavení
Takže karmu si si zaslúžil a nechaj si radšej pre sebe svoje no brain rečičky...
Čudujem sa, že rozmýšľate o obriezke... Určite to bude hnusné si nato zvyknúť + okrem zvýšenej hygieny (čo vôbec nie je potrebné) nevidím žiadne plusy... Lepší sex - a čo, ako na tom bude lepšie ? Nechápem
Čudujem sa, že rozmýšľate o obriezke... Určite to bude hnusné si nato zvyknúť + okrem zvýšenej hygieny (čo vôbec nie je potrebné) nevidím žiadne plusy... Lepší sex - a čo, ako na tom bude lepšie ? Nechápem