Minecraft
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Minecraft
Od dnes je na nasom Hojko serveri vypnuty Whitelist a teda Vas chcem pozvat na akusi prehliadku servera za ucelom ziskania novych stalych hracov. Z dovodu bezpecnosti maju novy hraci zakazane buranie ako aj stavanie blokov. Pokial na serveri na niekoho narazite mozte mu povedat nech mi napise a ja vam dam prava.
Nevahajte pouzit TransMinecraftsku zeleznicu do starej dediny, pre netrpezlivych portal do starej dediny alebo portal do Netheru.
Zatial je urcene ze tento stav bude platit do konca vikendu. // neplati - server otvoreny nadalej!
Na zaver atrakcia: Ako jediny mame na serveri naozajstneho Notcha ktory sa s vami aj porozprava!
IP servera: 65.111.176.250
Forum: http://netvor.sk/~slayter/minecraft/index.php (admin vam musi potvrdit registraciu, nemalo by to trvat dlho)
Nevahajte pouzit TransMinecraftsku zeleznicu do starej dediny, pre netrpezlivych portal do starej dediny alebo portal do Netheru.
Zatial je urcene ze tento stav bude platit do konca vikendu. // neplati - server otvoreny nadalej!
Na zaver atrakcia: Ako jediny mame na serveri naozajstneho Notcha ktory sa s vami aj porozprava!
Forum: http://netvor.sk/~slayter/minecraft/index.php (admin vam musi potvrdit registraciu, nemalo by to trvat dlho)
-
DeJF
Addict
KONEČNE .
Som si staval pod vodou takú menšiu budovečku a ten vlk ku mne priplával

Som si staval pod vodou takú menšiu budovečku a ten vlk ku mne priplával
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
viper1993 napísal:Od dnes je na nasom Hojko serveri vypnuty Whitelist a teda Vas chcem pozvat na akusi prehliadku servera za ucelom ziskania novych stalych hracov. Z dovodu bezpecnosti maju novy hraci zakazane buranie ako aj stavanie blokov. Pokial na serveri na niekoho narazite mozte mu povedat nech mi napise a ja vam dam prava.
Zatial je urcene ze tento stav bude platit do konca vikendu.
mne to stale pise, ze nie som na White liste. ci to na noc vypinate?
Mas to kupene ?
-
Neuralizer
Expert
mne to tiez pise ze niesom vo white-liste ...takze nieco bude so serverom (mam to kupene)
-
viper1993
Medium Professional
Skuste teraz.
Pomoc s minecraftom
Cuate ludkovia nevie mi niekto pomôcť s minecraftom? chceli by sme s kamarátom zahrať po nete lenže mám síce verejnú ípčku ale....nemáme premium acc kedy si sa to dalo keď bola ešte alpha verzia ale teraz na bete sa nedá...neviete niekto alebo neskúšali ste už niekto to rozbehať..? dík za odpoveď:-)
ved tak isto ako v alphe stale to ide 
ako to bolo tam? pretože vtedy to nechcelo premium acc:-) Sorry už to ide....ale teraz mam iny problem velká odozva...a proste....nejde to svet nechce poriadnne načítať a tak..neviete pls help ?
-
Space5800
Medium Professional
Zaobstarať rýchlejšie internetové pripojenie 
Fibernet 60 stka ? nestačí ?:D tak čo chceš gigovu linku ?:D
-
Royalflush
Guru wannabe
Neodporúčam AMK Server - to je jeden veľký fail.
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 21:41)
Robil už niekto server cez hamachi? Ja som urobil podľa návodu na internete a vždy ked vložím do hry IPčku aby som sa pripojil tak mi vypíše bad login, nevie niekto čo s tým?
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 21:41)
Robil už niekto server cez hamachi? Ja som urobil podľa návodu na internete a vždy ked vložím do hry IPčku aby som sa pripojil tak mi vypíše bad login, nevie niekto čo s tým?
-
viper1993
Medium Professional
Mas kupeny minecraft? Hentake nieco zvykne vypisovat ked je to warez kopia.
Btw. ak nemas kde hrat dojdi na hojka, po novom hybrid - creative/survival
Btw. ak nemas kde hrat dojdi na hojka, po novom hybrid - creative/survival
dal si online-mod:false ?
Nie, pretoze nepodporujeme warez 
Minecraft si mozes stiahnut zadarmo a hrat cez hama takze toto neni warez 

Update 1.5 byl odložen na příští týden kvůli dalšímu testování a optimalizacím.
Avšak z twitteru jsme se dozvěděli pár dalších drobností o 1.5 a to:
když udeří blesk do prasete, stane se z nej Zombie Pigmen
do hry bude přidána možnost zapnout Occlusion Culling (stará se o to, aby grafika nerenderovala objekty, které hráč nemůže ze své pozice vidět. Může až zdvojnásobit počet FPS (!))
budou přidány Power Rail (booster/brzda) a Detector Rail (bude generovat RS signál, pokud na něm bude stát Minecart)
server dostane ochranu proti hackům umožňujícím létání
bude opraven bug s pomalým pohybem proti proudu ve vodě z verze 1.4
možná:
optimalizace a bugfixy pro tvůrce texturepacků (tráva na bocích obarvující se podle biomů, fungující kompas/hodinky atd.)
-
Royalflush
Guru wannabe
Hej, dal som online mod : false a potom to išlo a veselo si hráme. .)