Odkedy zacalo promo na Portal 2.HeadShot ^ napísal:Odkedy stojí TF2 na steame 7€?
STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
w00dy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Kde prosím vás nájdem zoznam všetkých Steam hier v ktorých môžem získať achievementy?
//Môj profil na Steame https://steamcommunity.com/id/w00dysk ,tak si ma môžme pridať hojkári :]
//Môj profil na Steame https://steamcommunity.com/id/w00dysk ,tak si ma môžme pridať hojkári :]
-
HeadShot ^
Light Star
-
mako2811-SK
Zablokovaný
prosím o pomoc vždy keď chcem na steame, ako byť tak sa prihlasim ale keď dam napriklad prve tak napiše že "Store" "News" alebo comunity vŹdy to napiŠe "Failed to load web page (unknown error).-118" len tak aj teraz mi nejde program Nexus Radio ani jedno rádio prehrať internet mi ide, v čom može byť problem? zo steamu mi terza nejde nič ani to nexus radio nenačita ani jednu stranku počul som že sa to niekde nastavuje či nejako prosim pomoc 
-
HeadShot ^
Light Star
Ako to funguje s tou platbou? Pred hodinou som si kúpil TF2, už ju aj sťahujem ale z účtu na IB sa mi žiadne peniaze nestrhli.
Neboj oni su uz strhnute len ty este nevidis zrealizovanu platbu.
nechapem... hram si vecer pohode pridem rano a uz mam ban jak to ?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Tu napíš a dozvieš sa to https://support.steampowered.com/newticket.php
a nic som nemal ani cheaty ani nic steam som mal len 3 dni
od niekoho si ho kupil?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ak si ho od niekoho kúpil, tak im to hlavne nepíš, lebo ti ten účet zablokujú úplne.
Chcel by som sa spytat, asi kazdy vie co to je Battlefield Bad Company 2 Vietnam. Aktivuje sa to s klucom priamo v Bad Company 2. Ak nemam na STEAMe BBC2 ale ked si cez steam kupim Vietnam ono mi to da ten kod takze bude pouzitelny aj na non-steamovej verzii hry?
od nikoho som to nekupil od progamingshop
-
Corn Flake
Guru wannabe
Tak napíš na steam support (link som dal vyššie).
Na steame sa pise: Notice: Vietnam requires the base game Battlefield: Bad Company 2 on Steam to play. Takze musis mat steam verziu BC2 ak chces kupit Vietnam cez steamTeaPack napísal:Chcel by som sa spytat, asi kazdy vie co to je Battlefield Bad Company 2 Vietnam. Aktivuje sa to s klucom priamo v Bad Company 2. Ak nemam na STEAMe BBC2 ale ked si cez steam kupim Vietnam ono mi to da ten kod takze bude pouzitelny aj na non-steamovej verzii hry?
Viem lenze ja to na STEAME som si kupil ale to chcce kamarat a on nema steamovu verziu. Ked ja som si to kupil na steame a stlacil som ze "HRÁT" taki mi vyhodilo len ze mam tam zadat kod ktory mi tam napisaloMarkoff napísal: Na steame sa pise: Notice: Vietnam requires the base game Battlefield: Bad Company 2 on Steam to play. Takze musis mat steam verziu BC2 ak chces kupit Vietnam cez steam
obe hry musia byt original a na jednom ucte
keby tam bol email 
Dá sa zložka Steam premiestniť na iný disk teda z C na D ez toho aby sa tam ničo poškodilo a prestalo to pracovať?