Pripomienky ku KARME
Re: Pripomienky ku KARME
Makiho prispevky vymazat, lebo su uplne od temy (potom aj moj).
Bezohladny kreten sa urazil, lebo som ho nazval bezohladnym tupcom, ktoreho veriace dievcata nechcu.
Neotravuj Maki mimo temu.
Bezohladny kreten sa urazil, lebo som ho nazval bezohladnym tupcom, ktoreho veriace dievcata nechcu.
Neotravuj Maki mimo temu.
dajte tomu magorovi ban prosim vas... v hlave to ma vyfukane, vsade bol, vsetko vie a mysli si, ze moze rozkazovat ludom.... to uz radsej janio...qwerty...dokonca mooshove posty budem citat radsej ako toto...
// gothar: we need to go deeper...
// gothar: we need to go deeper...
No iste by to bolo objektivne GothaR, ked mi napises, ze som uplny chudak.
Makiho zrusim kedy chcem, nema proti mne nijaku sancu, ale asi tazko ked mu pomozu kamarati moderatori, to nie je vyrovnany suboj.
Makiho zrusim kedy chcem, nema proti mne nijaku sancu, ale asi tazko ked mu pomozu kamarati moderatori, to nie je vyrovnany suboj.
pod zrus ma... verejne... som zvedavy 
A ako mu pomaham? Ja som ti dal karmu za uplne iny prispevok, kde si namiesto argumentov pouzil v diskusii urazky, tak sa spamataj.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Sme v pripomienkach a návrhoch. Tvoje výlevy však nič nenavrhujú (anonymita, zrušenie komentárov a neviem či si ešte niečo spomínal sa zamietlo už dávno a neplánuejeme to zmeniť). Takže ak máš potrebu sa hádať alebo rušiť makiho, tak ho zruš cez súkromné správy alebo icq. Nás to nezaujíma. Ďalšie drísty a spam budem mazať, keď ma to mazanie prestane baviť tak vás zruším oboch
-
mirak2
Hardcore addict
dal som andersonovi k-, samozrejme ze som sa podpisal...a potesil ma spravou ze mu nemusim nic pisat, asi ani podpis...co vlastne ten exot chce?
//soráč! ale uz ked troll, tak poriadny
//soráč! ale uz ked troll, tak poriadny
-
audiotrack
VIP
to tiez nie je pripomienka ku karme
Zdar, niekto ma okarmoval a podpísal sa pod užívateľa Viko6 (ten je však v hlbokom mínuse, takže karmovať nemôže). Pokiaľ viem, takéto jednanie nie je povolené. 
aj minusaci mozu karmovat, ale len raz za par desiatok hodin (presnu dobu vedenie ako vzdy neprezradi)
-
lekoklatik
VIP
btw to ty máš celé fórum karmovo zmapované, že vieš kto je hlboko v mínuse?
Neoplatil ti tou karmou nejakú tvoju? : )
-
t0m4s3
Admin
Karma prisla skutocne od podpisaneho uzivatela. Vysvetlenie viz. prispevky vyssiehughito napísal:Zdar, niekto ma okarmoval a podpísal sa pod užívateľa Viko6 (ten je však v hlbokom mínuse, takže karmovať nemôže). Pokiaľ viem, takéto jednanie nie je povolené.
veď si klikne na zoznam uživateľov a tam si ho nájde nie?lekoklatik napísal:btw to ty máš celé fórum karmovo zmapované, že vieš kto je hlboko v mínuse?
Tak to beriem späť, nevedel som, že aj "mínusáci" môžu karmovať. 
-
pryja
Darca
Ja som tiez ostala prekvapena, ked som dostala karmu od "cerveneho", ale nejako som to neriesila.
Tiez tu tie pravidla menite castejsie ako ponozky
Tiez tu tie pravidla menite castejsie ako ponozky
-
audiotrack
VIP
ak si ich meníš raz za pol roka...
som proti anonymnemu rozdavaniu karmy. ked ma niekto odvahu kliknut, mal by mat odvahu sa aj podpisat 
.
// a este otazka hodna aktov X... kto moze dat karmu za prispevok, ktory som zmazal (priklad: zmazem vlastny prislevok 14:00, karma pride 15:00)?
.
// a este otazka hodna aktov X... kto moze dat karmu za prispevok, ktory som zmazal (priklad: zmazem vlastny prislevok 14:00, karma pride 15:00)?
-
javatar
Hardcore addict
no ja uznavam anonymitu karmy iba v jej anonymnom ocenovani - ak sa mi paci niekoho nazor, nemusi hned vediet ze som to ja...
pri negativnej karme by vsak povinny podpis pekne znizil jej odovzdavanie - aj ked aj tam sa najdu pripady ked je jej anonymita opravnena... ale ako tu uz audio neviem kolkokrat pisal - karma zostane anonymnou...
pri negativnej karme by vsak povinny podpis pekne znizil jej odovzdavanie - aj ked aj tam sa najdu pripady ked je jej anonymita opravnena... ale ako tu uz audio neviem kolkokrat pisal - karma zostane anonymnou...
K plaču nad anonymnou karmou sa už je myslím aj zbytočné akokoľvek vyjadrovať.
Karmu za zmazaný príspevok nemôže udeliť nikto. Takže táto domnienka je absolútny nezmysel.
Karmu za zmazaný príspevok nemôže udeliť nikto. Takže táto domnienka je absolútny nezmysel.