PS: tento text som napisal pomocou druhej klavesnice, tak sa necudujte
Problem s klavesnicou EeePC
Problem s klavesnicou EeePC
Caute vsetci, mam problem s klavesnicou na mojom NB Asus EeePC. Su na nej pod pismenami aj cisla, t.j. ze ked stlacim napr. U pri sucasnom stlaceni klavesy Fn, napise sa 4, potom ked stlacim I napise sa 5 atd. ako keby numricka klavenisca, iste viete o com hovorim
Ide ale o to, ze od vcera mi tie cisla idu same od seba, cize ked chcem napisat trebars spominane U,ci I jednoducho aj bez stacenej klavesy Fn mi napise cislo
Neviem co s tym poradte, prosim
Este raz vopred dakujem 
Re: Problem s klavesnicou EeePC
Nože to napíš presne, pod "U" je "4"? Takto sa nedá nič odpovedať. Pošli foto klávesnice, aby to bolo zjavné.
Ináč ide asi o nastavenie jazyka klávesnice SK/ENG
Ináč ide asi o nastavenie jazyka klávesnice SK/ENG
visí Fn klávesa - zakúsnutá. ak je v záruke tak za predajcom. ak po záruke, tak zubná kefka namočená do liehu a čistíme buttony zboku a čistíme ...
no možno je v hajzli membrána pod buttonmi, v tom prípade ti čistenie nepomôže, len výmena. buď sám, no keď to nezvládaš, tak servis.
to všetko za predpokladu, že si ho najprv scannoval mbam alebo sas, prípadne iným antimalware a nepomohlo to.
no možno je v hajzli membrána pod buttonmi, v tom prípade ti čistenie nepomôže, len výmena. buď sám, no keď to nezvládaš, tak servis.
to všetko za predpokladu, že si ho najprv scannoval mbam alebo sas, prípadne iným antimalware a nepomohlo to.
Ja som zvažoval aj tú klávesu Fn, ale nezdá sa mi to vzhľadom ku popisu, ktorý uvádza. Pozrel som sa na net, a tých NB je veľa typov, preto aj treba dodať presnú značku a aj presný popis. Pliaga by to mohla byť. Alebo niečo zatieknutého.
http://cs.wikipedia.org/wiki/ASUS_Eee_PC
http://cs.wikipedia.org/wiki/ASUS_Eee_PC
Je to EeePC 1005HA, cierny. Na fotke vidno rozlozenie klaves. Nemyslim, ze by to bolo nieco s hw. Skor to moze byt tym ze som vcera pripojil usb klavesnicu, na ktoru som nainstaloval aj driver. Mimochodom, teraz z nej pisem
Ked to ale zacalo, driver som odinstalil a urobil som aj scan systemu pomocou "SUPERAntiSpyware Free Edition". Nic nepomohlo
Prave som skusil aj restartnut bez tej klavesnice, ale nic.
Odskúšaj z núdzového režimu odstrániť všetky klávesnice a reštartnúť. Tam ich uvidíš všetky.
Normalne v spravcovi zariadeni? A ked hovoris vsetky tak aj tu co mam na NB ?
Pre istotu áno, ona sa sama po reštarte doinštaluje. Nevieme, čo sa v SW poškodilo.
Stalo sa, odtranil som obe, po restarte sa ta vstavana doinstalovala ako si spominal, ale bezvysledne. Problem stale pretrvava
Asi to vyriesim zajtra preinstalovanim celeho systemu ...
Zaujímavé. Nerobil si od posledného zapnutia stroja po prvý prejav poruchy aj iné inštalácie? A kontrola na pliagu /ON LINE/?
Ludiaaaaaaaaaaa
Podarilo sa
Stacilo stlacit Fn+NumLock na klavesnici, co vyplo modre cisla pod pismenami
Teda vyplo "numericku klavesnicu".
Ale aj tak Vam vsetkym velmi pekne dakujem za cenne rady a za to ze ste mi venovali svoj cas 
Kód: Vybrať všetko
http://www.porada.sk/archive/index.php/t-64987.htmlRe: Problem s klavesnicou EeePC
congratulations. a my tu spekulujeme. hehe
Ved hej
Vies, tiez som co-to s PC uz zazil, dokonca sa mi stalo ze som kedysi XP preinstalovaval 3x do dna
Teda viem, ze ked neviem s niecim pohnut tak sa radsej opytam
Niekedy staci malo (ako napr. teraz) a problem sa vyriesi, len niekedy ti to musi niekto posepkat
Takze este raz dakujem!
mne nemas za co. hehe.
pishta, ten posledný príspevok si mal dať ako prvý, ja by som Ti odpísal niečo o prečítaní manuálu, a bolo by to obratom.
Rádo sa stalo, a pouč sa.
Rádo sa stalo, a pouč sa.
Dobre, ale napadlo by ta to?
Ved vidis, ze kazdy z nas hned myslel na nejaky hardverovy, alebo skor softverovy problem. Nie na to ze treba vypnut NumLock
Ako sa hovori: "Aj majster tesar sa utne." 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pista keby dáš výstižnejší názov témy tak ti sfleku poviem, že máš zapnutý num lock, ale keďže si dal taký debilný názov témy tak som ti ju ani len neotváral.
takže ponaučenie dňa, keď máte problém s monitorom, nepíšte "monitor problém" alebo celkovo slovo problém vynechajte a buďte kreatívny
ja som myslel, že si oblial klávesnicu a čakáš, že ti povieme čo s tým
takže ponaučenie dňa, keď máte problém s monitorom, nepíšte "monitor problém" alebo celkovo slovo problém vynechajte a buďte kreatívny
ja som myslel, že si oblial klávesnicu a čakáš, že ti povieme čo s tým
Mna ako vlastnika Eee hned napadlo ze co tak vypnut caps lock? ale tak pozrel som neskoro, a vyrieslili ste to 
Po vojne je kazdy generalom 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a ty si debil, keď nevieš, že čo robí tlačítko Fn a čo robí num lock
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2011, 16:32)
človek ti tu dá radu ako dostať lepšiu podporu na fóre a ešte takto reaguješ....
jasné, že ti sem príde potom jarda a iný neznalci keď si nevieš dať výstižnejší názov ...
"facepalm"
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2011, 16:32)
človek ti tu dá radu ako dostať lepšiu podporu na fóre a ešte takto reaguješ....
jasné, že ti sem príde potom jarda a iný neznalci keď si nevieš dať výstižnejší názov ...
"facepalm"