vysoka skola na slovensku a v cechach

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

vysoka skola na slovensku a v cechach

Príspevok od používateľa Blackangel »

Zdravim chcem sa spytat ci niekto nevie ci sa da ist na vysoku skolu do ciech alebo slovenska pokial nemas strednu skolu urobenu v Sk/CZ. Ja totiz koncim strednu v kanade a planujem ist tak do CZ alebo Sk na vysku len neviem ci budu brat neviete niekto ? dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vysoka skola na slovensku a v cechach

Príspevok od používateľa audiotrack »

to sa skús informovať na tej konkrétnej výške. Napíš im mail na študijné oddelenie a uvidíš či budú tvoje štúdium akceptovať. Záleží nakoľko je ich maturita (ak niečo také majú) ekvivalentná tej našej
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Musis si nechat uznat, ze mas urobenu skusku ekvivalentnu maturite. Ako uz bolo povedane, skola ti povie co a ako, ale myslim, ze v najhorsom ta poslu na ministerstvo skolstva, ktore ti to potvrdi.
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

dakujem za odpoved . V kanade nemaju maturitu je to o creditoch kazdy predmet ma hodnotu a tvojou ulohou je ziskat pocet ktory potrebujes aby si mohol skoncit strednu skolu. Jedine co tu maju je to tzv Diploma exams a to je nieco ako monitor na slovensku. podla tohto sa beru na univerzity(kanadske alebo americke). len neviem ci budu toto uznavat pretoze viem ze ak by som sa teraz vratil z5 a robil strednu slovenske skoly mi neuznaju rok v zahranici a nedovoli mi ist do dalsieho rocnika. len neviem ako to bude s Univerzitou. dakujem skusim im napisat
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

Blackangel napísal:dakujem za odpoved . V kanade nemaju maturitu je to o creditoch kazdy predmet ma hodnotu a tvojou ulohou je ziskat pocet ktory potrebujes aby si mohol skoncit strednu skolu. Jedine co tu maju je to tzv Diploma exams a to je nieco ako monitor na slovensku. podla tohto sa beru na univerzity(kanadske alebo americke). len neviem ci budu toto uznavat pretoze viem ze ak by som sa teraz vratil z5 a robil strednu slovenske skoly mi neuznaju rok v zahranici a nedovoli mi ist do dalsieho rocnika. len neviem ako to bude s Univerzitou. dakujem skusim im napisat
mne dovolili pokracovat bez opakovania. bol som v USA.
lenze asi to uznavanie maturity je problem, i ked aj to sa da. informuj sa na ministerstve skolstva.
Napísať odpoveď