Cauko,hladam disk 1TB/viac, ktory by bol z pohladu mechanickeho dost zabezpeceny t.j. otrasy, elektronika, atd.
Malbyto byt aj celkom rychly disk, a tak somzvazoval WD Caviar Black 1TB - ten sa mi zda celkom bezepecny(celkom dost vseliakych finticiek, atd), no kamos ma Spinpoint 1TB od Samsungu, a v recenzii ziskal vyssie miesto a stoji 50€, Caviar Black stoji 77€, Cosi mam vybrat, alebo co by ste mi poradili vy.
Diki moc
Hlavne bezpečný disk
-
Yokozuna404
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
vikko78
Medium Professional
Re: Hlavne bezpečný disk
a čo s ním chceš hrať futbal?
osobne som za WD caviar black..mám teraz 1TB samsung spin point a idem ho vyhodiť. http://www.hojko.com/klonovanie-hdd-t157776.html
-
Yokozuna404
Medium Expert
Chcem ho pouzivat na hry, zálohy, velke objemy a hlavne realtimové nahrávanie videaz hier vo full HD. Tito dáta (co by somtam nakopiroval) maju premna velku hodnotu, ozaj velku, preto to zabezpečenie. A keby bolo treba aj futbal by som si snim zahral 
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2011, 9:40)
Iné názory????
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2011, 9:40)
Iné názory????
Bohužiaľ žiadne "fintičky" Ti nezaručia, že jedno ráno zapneš PC a jednoducho sa Ti nespustí, bo bude disk v pr...... (výrobná chyba atď)
WD je v pohode (mne zatiaľ odišiel len jeden green z asi piatich, čo mám doma, + tri alebo štyri blue verzie, tie zatiaľ žijú)...
Ak chceš mať istotu, kúp si ešte jeden disk a na ňom si rob pravidelné zálohy, prípadne oba disky daj do raidu, aby sa Ti ich obsah navzájom zrkadlil (neviem, ktoré číslo raidu to je)
Inak nezabudni si pozrieť, prečo ten Samsung dostal viac bodov...... možno to bolo práve kvôli tej nízkej cene..
WD je v pohode (mne zatiaľ odišiel len jeden green z asi piatich, čo mám doma, + tri alebo štyri blue verzie, tie zatiaľ žijú)...
Ak chceš mať istotu, kúp si ešte jeden disk a na ňom si rob pravidelné zálohy, prípadne oba disky daj do raidu, aby sa Ti ich obsah navzájom zrkadlil (neviem, ktoré číslo raidu to je)
Inak nezabudni si pozrieť, prečo ten Samsung dostal viac bodov...... možno to bolo práve kvôli tej nízkej cene..
-
typek61
Darca
brm mne sa pokazili 2 WD green
uz v zivote si nekupim green.radsej nieco ine ako takto trpiet