5.1 Repro
Re: 5.1 Repro
Nemam toho vela napocuvane a peniaze sa zidu aj inde takze sa uskromnim.
hello chlapci mam taky jeden problem idem stavat HTPC a mam asi 2rocne DVD od Sony s 5.1 repro a vykonom okolo 800W je ich zbytocne vyhodit a tak sa chcem spytat ci neviete ci by sa dali naletovat konce repro kablov(su to take blbosti co sa zastrkuju do DVD) na jack a ci by som nestratil kvalitu zvuku diki

-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Popíš blžšie ako to chceš potom prepojiť. Väčšinou satelity od domácich kín a vôbec vo všeobecnosti sú pasívne reproduktory (nemajú zosilovač). Zosilovač zvykne byť potom zabudovaný v subwooferi, prípadne v DVD prehrávači (nie veľmi obvyklé, ale sú). Čiže tie reproduktory samostatné nerozohráš bez zosilovača. Musíš napísať bližšie tvoj "plán" 
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najlepsie sprav fotky toho, co chces prepajat, zo strany konektorov.
nebude najjednoduchšie to pripojiť na to domace kino ako aux vstup ? 
Vyzera to tak, ze si tento tyzden objednam repraky Genius 6000, avsak neviem z ktoreho obchodu to je najlepsie/ ktory mi odporucite. Z hladiska moznej reklamacie by to mohla byt asi alza, avsak na tejto stranke nevidim nikde stredisko pre Genius. Tak by som vas poprosil o radu, ze z ktoreho (internetoveho) obchodu a este ako to je s tymi chybajucimi znackami na alze.
Ešte sa ja votriem do témy.
Ako už bolo spomínané vyššie, na hudbu sú 5.1 nevhodné. Na Tvojom mieste by som pouvažoval aj nad 2.1 reprákmi.
Keby mám ja kupovať 2.1, kúpim tieto http://www.alza.sk/logitech-z-623-d189432.htm
THX certifikát hovorí za všetko.
btw. uplink Ty si blázon!
Ako už bolo spomínané vyššie, na hudbu sú 5.1 nevhodné. Na Tvojom mieste by som pouvažoval aj nad 2.1 reprákmi.
Keby mám ja kupovať 2.1, kúpim tieto http://www.alza.sk/logitech-z-623-d189432.htm
THX certifikát hovorí za všetko.
btw. uplink Ty si blázon!
-
Ryan Giggs
VIP
THX certifikat nehovori o ničom. 
Uz ma nepresviedcajte na ine repraky prosim, lebo ma celkom zneistite. Uz som bol rad, ze som rozhodnuty pre tieto. Jednoducho chem mat priestorove ozvucenie. Viem, ze to asi pre profikov ako vy bude kvalitou nic moc ale jednoducho na lepsie financie nemam. Moj financny strop sa pohybuje okolo 120€. A teraz spat k otazkam. Ako by sa riesila reklamacia znacky genius na alze? A odkial by ste mi odporucili repraky Genius 5.1 6000 ?
-
Ryan Giggs
VIP
Normalne ako v každom jednom obchode. Zakon plati rovnako pre všetkych. Buď to vyreklamuješ priamo u predajcu (či už osobne alebo poštou) alebo v autorizovanom servise. To že v nejakom "pochybnom" zozname nemaju uvedeny servis, teba ako zakaznika trapiť nemusi.sano456 napísal:Ako by sa riesila reklamacia znacky genius na alze?
Kup prve 5.1 k PC co uvidis, vsetko je to shit ale podla mna to na bezne pouzivanie k PC staci. Ak chces nieco aspon trocha kvalitne tak kup AV receiver (napr. dobre a lacne su Yamaha) a k tomu vybrat nejaku lepsiu sadu repro. Ale to uz je v inej cenovej kategorii.