uspávacia inekcia - Dexter
uspávacia inekcia - Dexter
Zdravim, myslite ze je mozne to co robi dexter ze pomocou inekcie ktorej obsah vpusti do krku, clovek behom par sekund zaspi ? Strasne ma to zaujima...diky
-
javatar
Hardcore addict
Re: uspávacia inekcia - Dexter
zalezi kde to pichne ale IMHO ano - ked existuju instantne smrtiace injekcie tak preco nie aj uspavacie...
ano mozne to je. ak mas kamarata, ktory bol niekedy na operacii tak sa ho opytaj do kolko napocital ked mu podavali narkozu 
btv: niektore jedy ta dokonca do par sekund stihnu aj zabit
btv: niektore jedy ta dokonca do par sekund stihnu aj zabit
kyanid zabija do 30 min pri 250mg
http://sk.wikipedia.org/wiki/Kyanid_draseln%C3%BD
http://sk.wikipedia.org/wiki/Kyanid_draseln%C3%BD
-
javatar
Hardcore addict
v krystalickej forme - v plynnej ti staci 30mg a tak do 5 sekund... ale tu sa nebavime ako cloveka zabit ale uspat
necital si wiki, do 30 zaokruhlene sa spi a je v bezvedomi, potom amen tma.
M99, Etorfin Hydrochlorid. Pouziva sa vacsinou na uspavanie vacsich zvierat a je omnoho silnejsi, ako morfin. Je dokonca aj spomenuty v siestej casti prvej serie.
PS: Dufam, ze sa nechystas inspirovat Dexterom
Hehe, taky uz bolNumline1 napísal:M99, Etorfin Hydrochlorid. Pouziva sa vacsinou na uspavanie vacsich zvierat a je omnoho silnejsi, ako morfin. Je dokonca aj spomenuty v siestej casti prvej serie.
Kazdopadne > diky kazdemu, uz neviem comu mozem vo filmoch verit [vid. latka namocena chemikalion po ktorej clovek za par S spi je vraj blbost] tak som chcel vediet ci je Dexter v tomto smere realny
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Urcite je to mozne. Si myslis, ze ked dostane niekto na psychiatrii amok, tak maju cas hladat zilu? Do prveho svalu mu to fuknu, ktory je po ruke.m3peter napísal:Zdravim, myslite ze je mozne to co robi dexter ze pomocou inekcie ktorej obsah vpusti do krku, clovek behom par sekund zaspi ? Strasne ma to zaujima...diky
-
kukiak
Addict
Preco to zabera tak rychlo? Pichnu to napriklad cloveku do riti a do 2sekund je v riti. To sa tak rychlo dostane do mozgu? Ako rychlo vlastne prudi krv? 
-
javatar
Hardcore addict
no az tak rychlo nie ale cosi sa mi mari, ze neurotoxiny nepotrebuju krv na vyradenie mozgu - ale to zrejme trepem tak nech sa vyjadri niekto kto tusi o com rozpravam 
to do kolko napočítaš myslím že si nespomenieš osobne som bol na celkovej teda ma uspali a mohol som rátať s tým že si nebudem pametať nič teda ani dokolko som napočítal ale osobne ti poviem že to bolo velmi kratko potom čo ma napojili na infuziu a potom čo tam dali aneztetika ale zasa je to aj podla toho či človek fajčí alebo pije a podobne
ja som stihol narátať do 3 
-
fikotek
King
Ja kdyz sem byl na operaci tak sem stihnul napocitat do 10,5 .. 11 sem rekl tak do pulky