Tvorba 3D hry
Tvorba 3D hry
Zdravím vás všetkých. Náš tým vytvoril všetky potrebne súbory na spustenie hry to sú (modeli, animácie, c++ zdrojové kódy, ENGINE atď.) Akurát sme sa zastavili pri celo kompilácii hry. Cez aký program sa dá zo všetkých súborov spraviť .exe? Ďakujem.
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tvorba 3D hry
To dufam nemyslis vazne:D
-
Nadeo
Guru wannabe
Neverím ti 
Máme jednoduchú hru v 3D niečo ako CS 1.6 ale mi sme išli podla knihy a fungujú všetky súbory ale nevieme to dať dokopy aby bola z toho inštalačka alebo rovno spustacia hra.... bez inštalacie
-
seth82
Darca
LOL. Nakoooodili všeeeecko, akurát, že nevedia ani základné princípy, že áno...
- Prílohy
-
- gtfo
- gbubridge.jpg (25.6 KiB) 1421 zobrazení
-
audiotrack
VIP
môžeš sem dať názov a autora tej knihy? Tiež by ma zaujímala, rád by som v nej zalistoval. Možno ti potom budeme vedieť lepšie poradiť ako pokračovať. Lebo teraz si toho moc nenapísal, nevieme čo máš nakodene a v čom
Autor Tom Miller
Kniha Programujte 3D hry jazyku C
Kniha Programujte 3D hry jazyku C
To je v C#, nie C. Ak nevieš rozdiel, ruky preč od programovania 3D hier.
Tam je všetko popisované v MS Visual Studio + DirectX SDK (alebo niečo podobné, už si nepamatám). Máš to aj na začiatku písané, takže hŕ na úvod.
Tam je všetko popisované v MS Visual Studio + DirectX SDK (alebo niečo podobné, už si nepamatám). Máš to aj na začiatku písané, takže hŕ na úvod.
To vieme ale máme engine hry a všetko ale nie len podla knihy, ale aj podla navodov na internete a podobne. Chceme to zkompilovať no ale nevieme ako. to nam nemožete jednoducho napisať ako to zkompilovať???
-
audiotrack
VIP
nie nemôžme. Lebo ty sa pýtaš asi štýlom: "postavili sme auto, mám aj kolesa aj volant, ale nechce naštartovať. Neviete ako ho naštartovať?". Kým nenapíšeš presne ČO ste to naprogramovali, v akých jazykoch, v akých kompilátoroch, podľa akýchh návodov, pre akú platformu a podobne, tak ti nikto neporadí
Ak dokážeš napísať toto, tak vypni počítač a zbytočný čas, ktorý si strávil nad tými knihami, návodmi a inými vecami si nahraď radšej športovaním.AnonImouS napísal:to nam nemožete jednoducho napisať ako to zkompilovať???
-
audiotrack
VIP
podľa jeho prejavu nad žiadnymi knihami nesedel. V prvom príspevku predsa spomínal že má na to týmBX napísal: Ak dokážeš napísať toto, tak vypni počítač a zbytočný čas, ktorý si strávil nad tými knihami, návodmi a inými vecami si nahraď radšej športovaním.
-
Nadeo
Guru wannabe
Podla mna prepisal z knihy od slova do slova cely ten program a zmenil nazov .. Ale ajtak to musi byt nejaky troll..
az to je robene vo visual studiu tak staci ked das F5 popripade ctrl+F5 a mas to skompilovane v adresari projektu v outpute ci jak je tam pomenovany ten folder
a ono sa pise skompilovat a nie Z..kompi....(iba zeby si bol cechun co sa z ostatneho slovenskeho textu posudit neda)
a ono sa pise skompilovat a nie Z..kompi....(iba zeby si bol cechun co sa z ostatneho slovenskeho textu posudit neda)
Konečne mi niekto napisal to čo chcem vediet.....Ďakujem ... a mám to robené v c++ neni to okopírovanie. Ale kompilácia viacej suborov dokopy to potrebujem vediet ....
-
javatar
Hardcore addict
ak su v jednom projekte tak sa skompiluju naraz!

Tak raz idete podľa knihy, ktorá sa zaoberá jazykom C# v .NET frameworku, potom to máte v C++, všetko vo viacerých súboroch a nejaké tutoriály z netu k tomu. Z toho mi vychádza jediné - tú hru dokopy nezlepíš.AnonImouS napísal:Konečne mi niekto napisal to čo chcem vediet.....Ďakujem ... a mám to robené v c++ neni to okopírovanie.
Ak ale náhodou, tak práve vo Visual Studio. Už sa ale veľmi teším na otázky typu "prečo mi to nejde?"
-
mirak2
Hardcore addict
najprv bude otazka typu "ako?" a potom "ale ja som slubil distributorovi ze zajtra bude hotova"
zaujímavé, podarilo sa ti to urobiť s tej knihy. tú knihu som čítal, ale neviem neviem, či by som v nej dokázal niečo urobiť. Funguje? alebo si skopíroval zdrojak s cd?
//autoeditácia príspevku (11 Apr 2011, 17:16)
si tu asi prvy komu sa to podarilo....
namieta niekto?
//autoeditácia príspevku (11 Apr 2011, 17:16)
si tu asi prvy komu sa to podarilo....
namieta niekto?