Monitor - cervene ciary
-
C0lder
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Monitor - cervene ciary
Zdravim chcel som sa spytat, mam problem s monitorom, robi cervene ciary, najviac viditelne to je pri ciernom pozadi.Normalne by som povedal ze je to chyba monitora lenze ked zapnem napr. Menu na monitore ziadne chyby v obraze nevidim, dalej v hre Splinter cell conviction ziadne chyby, cervene ciary nikde tak neviem v com to moze byt.Skusil som vymenit Vga kabel ziadna zmena, Grafika a ostatne vnutornosti Pc su urcite v poriadku.V com to moze byt?
Monitor je Klasika 19´ Lcd 4:3 fujitsu siemens
Monitor je Klasika 19´ Lcd 4:3 fujitsu siemens
-
Chalesnik
Medium Professional
Re: Monitor - cervene ciary
kabel to neni, monitor tiez nie a HW urcite v poriadku, tak nieco musi byt zle skus dotlacit vga popripade ak mas daku druhu vyskusat ci to bude robit aj na druhej
-
C0lder
Light Star
Uz som zistil ze ked zmenim rozlisenie z povodneho 1280x1024 na 1024x768 obraz je v poriadku, vsetky ostatne rozlisenia robia ciary , len cim to moze byt.
Máš najnovší ovládač na grafiku? Mohol by si skúsiť dopísať aj zostavu.
-
C0lder
Light Star
Ovladac som menil hned na zaciatku za najnovsi, zostava tu Cpu: Athlon x2 6000@3,1ghz + AC Freezer 64PRO,2GB kingston hyperX DDR2 800mhz,Asus M2N-E Sli deluxe,HDD 250GB Spinpoint F1 Samsung,500W silverstone silent strider,Msi 8800 Gts Oced@750/1940 (g92) 512 GDDR3
Skúsil by som dať grafiku do druhého slotu.
-
C0lder
Light Star
Len ide o to, ze mi to so starym nerobilo a s tymto monitorom to robilo uz aj predtym, znamej ktora mi ho ponukla kedze mne odisiel moj.Takze pochybujem ze to bude vo Hardwari v pc.
tak vyskúšaj monitor na inom pc.
možno by nebolo odveci dať sem screenshot tej udalosti.