The Sims 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: The Sims 3

Príspevok od používateľa PsychoGuy »

Poprosil by som o rýchlu odpoveď...
Ja mám orig. verziu the Sims 3 z progamingshop.sk a mam tam iba jedno mesto...
Ako získam to druhé???
hwip
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hwip »

VYROBIM SI HO / stiahnem nejaké vylepšenie (neviem o tom, že by nejaké existovalo, ale možno áno, nehrám to)
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa PsychoGuy »

existuje.. ale ja som dosiel na to zem mam taky problem ze som zabudol na aky EMAil som sa zaregistroval
Retuska
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Retuska »

Ahojte,kedze enbduem zakladat novu temu "The sims3" elbo je ich tu vela,tak sa supnem sem.Chcela by som sa poradit...mam The Sims3 a chcela by som si postahovat nejake nove domy(momentalne mam zaujem o dom zo serialu Charmed.Videla som ho na stranke uvedenej par listov dozadu.Chcela by som sa spytat ci je ta stranka platena,ci je to free?lebo na bohu piseu nejake dolare a pod.Vopred ďakujem
bobeka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bobeka »

Čavte, dúfam že táto téma ešte nieje mŕtva. Mam TS3 a chcela by som ďalšie vylepšenia ako som si ich stiahla a nainštalovala a cracla nejde mi nič. Čo robím zle alebo v čom je chyba ??
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Áno robíš to zle.
Návod:
Kúp si The Sims 3
Nainštaluj
Kúp si vylepšenia
Nainštaluj
Hraj
hwip
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hwip »

V čom je chyba? To, čo si urobila je pravdepodobne použitie cracku, nie cracknutie. V prvom prípade si si stiahla nefunkčný crack. V druhom prípade (menej pravdepodobnom) nevieš crackovať.
A toto nie je warez fórum, aby sa tu pomáhalo s nelegálnymi hrami, vylepšeniami alebo hocijakými inými aplikáciami!
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

a v tretom pripade, Sims 3 sa necrackuje!...staci pouzit mini image a mas prakticky original verziu aj s aktualizaciami :wink:
Foose19
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Foose19 »

Caute, neviem ci to tu bolo riesene alebo nie ale mam datadisk late night a k tomu kolekcie a neviem odkedy teda neviem presne po ktorej kolekcii mi zacala blbnut mapa tak ze sa mi nezobrazuju ikony miest a barov kde sa da ist. zobrazuju sa iba v pripade ze niekoho volam von. Neviete ako to opravit?
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Foose19 napísal:Caute, neviem ci to tu bolo riesene alebo nie ale mam datadisk late night a k tomu kolekcie a neviem odkedy teda neviem presne po ktorej kolekcii mi zacala blbnut mapa tak ze sa mi nezobrazuju ikony miest a barov kde sa da ist. zobrazuju sa iba v pripade ze niekoho volam von. Neviete ako to opravit?
skús iný crack
// 900. príspevok :)
cergina
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa cergina »

prosim vas da sa nejako zrychlit nacitavanie sims 3??
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

kúpiť lepší PC.. Hlavne procesor a SDD
cergina
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa cergina »

snad SSD ne?? :D
ale asi mas pravdu IDE uz neni bohvieco a nacitavanie je slow.
Ked budu bubaky rovno si uz kupim ten co som si poskladal ale
neviem viem ze to sem nepatri ale len jedno slovo odpoved pls
Je fakt velky rozdiel v 7200rpm a 5400rpm v HDD
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Je, viditeľný.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Priatelka ma velmi rada tuto hru, a mam taky problem, tak potrebujem poradit. Do vcera mala nainstalovane vsetky hry. Do toho mala stiahnuty aj nejaky vlastny obsah. Vsetko fungovalo v poriadku a bez problemov. Ked som jej vsak nainstaloval jej dlho ocakavany The Sims 3: Pets, tak to zrazu zacalo blbnut. Stratili sa jej vsetky stiahnute veci (mesta, kuchyne, obyvacky, auta, atd.). Nerozumiem preco. Hry su nainstalovane poriadne a spravne. Updatnute na posledne verzie. Do vcera dokonca ani neboli cracknute, ale pouzival sa mini-image, cize bol pouzity original .exe subor. Jediny krat som prepisoval vcera, ked som jej nainstaloval Pets. Mal niekto podobny problem a vie, ako ho riesit? Dakujem.

Co sa tyka loading time. Tam si myslim, ze pomoze zo vsetkeho trochu. Od CPU, RAM po HDD. Ja to dokazem posudit na zaklade toho, ze pred mesiacom to hravala este na AMD Phenom II, 4 GB RAM a 7200rpm HDD. Teraz to hra na Core i7, 16 GB RAM a RAID 0 HDD rieseni. Loading casy su neporovantelne rychlejsie.
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

ten vlastny obsah zalohuj a cele to preinstaluj...vlastny obsah davaj do hry vzdy po nainstalovani posledneho datadisku :wink: ak to nepomoze, zrejme je nieco nekompatibilne s najnovsim "Pets", takze ak je toho vlastneho obsahu vela, nahadzuj ho postupne (napr po 10) a po kazdom skus zapnut hru...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Presne to sa teraz aj chystam spravit, ale diki za utvrdenie toho, co som si myslel. :)
vald
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vald »

Ahoj všetci. Mám menší problém s touto hrou. Všetko mi fungovalo kým som si nenainštaloval dva datadisky. Ani po kompletnom preinštalovaní hry sa nič nezmenilo. Ide o to, že mi táto hra úplne vypína notebook - ale že totálne natvrdo. Ani "off" by som nestihol povedať a všetko stojí. Akoby niekto vypol poistky. Sranda ale je, že je tam vložená batéria a sieťová zásuvka je z prepäťovou ochranou (APC)..?
Postupne som začal pátrať a následne vylučovať a čím ďalej tým mi bolo jasnejšie, že to robí táto hra (sims 3).
Pri preinštalovaní som vylúčil správcu sťahovania, nepovolil anonymné odosielanie štatistík a vypol autoaktualizáciu. Napriek tomu to zakaždým po pár minútach zhasne. Podotýkam, že nejde o prehriatie - hra beží na nízkych detailoch.
Vie mi niekto prosím poradiť v čom by mohol byť problém? Vopred ďakujem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

vald: Co maju nizke detaily spolocne s prehrievanim??? Notebook sa prehreje na zaklade zataze/vykonu, nie na zaklade detailov v hre. Preto bez programu, ktory ti monitoruje teplotu procesoru a teplotu grafickaj karty v ziadnom pripadne nemozno vylucit prehrievanie, kedze je zrejme, ze notebook vypina prave kvoli vysokej teplote.
vald
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vald »

veď čím vyššie detaily, tým väčšia záťaž na hardware (najmä grafika a procesor), ale jak som písal predtým - tým to nie je! (snažil som sa uviezť všetky okolnosti ohľadne môjho problému, takže som spomenul aj to)..
Problém bude v niečom inom pretože som hrával aj iné hry a náročnejšie na hardware a notebook to zvládal v pohode. Jasne že NB má svoje limity, toho som si vedomý a aj podľa toho vyberám hry. Sims 3 podľa mňa zase nie je až tak extra náročná na hardware, navyše nič nemrzne, len ho okamžite vypne! A vždy len pri tejto hre!! Nie na začiatku, ale asi po cca 20. min. hrania.
Keby som vedel v čom to väzí, tak by som sa neobracal s prosbou o radu, ale aj tak dík za reakciu. (dobre vedieť, že to niekto čítal a aspoň sa pozastavil nad tým čo som písal).
Napísať odpoveď