GTX 460 crashuje hry, help
GTX 460 crashuje hry, help
Ahojte,
dnes som si kupil GK od firmy Gainward [GW GeForce GTX 460 SE 1 GB DDR5], a mam problem, hry mi po chvilke hrania crashuju do desktopu.
Teploty su absolutne v norme, preverene speedfanom aj everestom. MSI Afterburner tiez nic nezvycajne nevykazuje.
Mam zdroj Blue Storm II 500W [~550W peak], grafika pozaduje 450W [~recommended].
Drivery mam samozrejme najnovsie. Predtym som pouzival 8800GT, sformatoval som HDD, nainstaloval 64 bitovy Win 7 Professional, nahodil grafiku, nainstaloval drivery na cisty system.
Neviete v com moze byt problem?
[screen z msi afterburner-u http://i52.tinypic.com/2uyput5.jpg ]
dnes som si kupil GK od firmy Gainward [GW GeForce GTX 460 SE 1 GB DDR5], a mam problem, hry mi po chvilke hrania crashuju do desktopu.
Teploty su absolutne v norme, preverene speedfanom aj everestom. MSI Afterburner tiez nic nezvycajne nevykazuje.
Mam zdroj Blue Storm II 500W [~550W peak], grafika pozaduje 450W [~recommended].
Drivery mam samozrejme najnovsie. Predtym som pouzival 8800GT, sformatoval som HDD, nainstaloval 64 bitovy Win 7 Professional, nahodil grafiku, nainstaloval drivery na cisty system.
Neviete v com moze byt problem?
[screen z msi afterburner-u http://i52.tinypic.com/2uyput5.jpg ]
Re: GTX 460 crashuje hry, help
Podľa mňa najjednoduchšie riešenie reklamácia.
A aky mas procesor a ramky?
Proc:
Intel Core 2 Duo 2,66 GHz
RAM:
1x Apacer 2 GB 800 MHz DDR2
1x Kingston 2 GB 800 MHz DDR2
mozno mi to neutiahne elektricka siet, kto vie. Skusim inu zasuvku.
Popripade sa mi zdalo ze 6pin bol v jednom pine poskodeny (nebol tam ten kov)
inak moj zdroj je Fotron BlueStorm II 500w.
Dufam ze som to dobre zapojil (1x 6 pin zo zdroja + dalsi 6 pin redukcia priamo zo zdroja)
musia byt obidve zapojene?
Intel Core 2 Duo 2,66 GHz
RAM:
1x Apacer 2 GB 800 MHz DDR2
1x Kingston 2 GB 800 MHz DDR2
mozno mi to neutiahne elektricka siet, kto vie. Skusim inu zasuvku.
Popripade sa mi zdalo ze 6pin bol v jednom pine poskodeny (nebol tam ten kov)
inak moj zdroj je Fotron BlueStorm II 500w.
Dufam ze som to dobre zapojil (1x 6 pin zo zdroja + dalsi 6 pin redukcia priamo zo zdroja)
toto snad nemyslis vazneSlayter napísal:mozno mi to neutiahne elektricka siet, kto vie. Skusim inu zasuvku.
Nie tak inu zasuvku ako inde to sksusim. Niekedy, ked odpojim zdroj a nahodim ho, tak mi vyhodi poistky
Takze ano, myslim.
Ano musi to byt zapojene v obi dvoch,to by ti inak ani neslo.Slayter napísal:
A ake hry ti crashuju.Ja mam noveho Radeona a tiez sa mi to niekedy stane najme pri starsich hrach,ktore su skor urcene pre DX9 a tieto novsie grafiky maju s tym niekedy problemi.
Prve dve co som instalol zo Steamu hned, Bad Company 2 a Modern Warfare 2. (vacsinou crashlo MP, single som netestoval dlho). Spadlo to ako Appcrash, raz po 2 minutach, druhy krat asi po 15-20 (mw2). BC2 spadlo asi minutu po nalogovani na server 
Skus este potestovat ten Singel napr. Crysis 2 alebo Homefront
Skús ešte FurMark stability test.
skusil som to zapojit inde, a vyzera ze budem musiet prerobit istice, lebo takto mi to ide v pohode ;D
na 99% je to to, FurMark dopadol dobre.
na 99% je to to, FurMark dopadol dobre.