Zdravim,
neviem si poradit ako dosiahnut to ze po nacitani stranky sa spusti intro (swf). V intre je tlacidlo na ukoncenie intra a malo by sa zobrazit klasicka html stranka. Ono vsetko to ma byt v jednom html subore. Je toto nejako mozne dosiahnut. ?
Snad ste ma pochopili.
pre pochopenie : Po zobrazení HTML stránky v prehliadači sa má najprv zobraziť Flash aplikácia (intro) a po kliknutí na tlačidlo „Koniec“ samotný obsah HTML stránky.
Dosiahol som zatial len to ze to viem urobit cez dve html stranky.
Za kazdu radu vopred dakujem.
intro a jeho preskocenie
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: intro a jeho preskocenie
ten link na "preskočenie" bude smerovať na rovnakú stránku ako je flash. Na tej stránke bude podmienka, ktorá sa na základe referela rozhodne či zobrazí flash alebo obsah stránky. Ak prídeš z inej domény ako je tvoja stránka, tak sa zobrazí intro. Ak z rovnakej (refresh, preklik z podstránky..) tak sa intro ukazovať nebude
-
Mek
Addict
Nedobre riesenie - su firewally (resp. bezpecnostne softy), prip. firemne proxy servery, ktore hlavicku Referer z HTTP poziadaviek odstranuju.
myslim, ze intro na stanku nepatri. Tak mozno na hru hej, ale na web nie. Ja ked natrafim na nejaku stranku s introm, hneď ju opúšťam. Intro je podľa mňa zbytočné, aj keď nie je to chyba
-
weroro
Flash coder
Tak potom by som to riešil cez cookies. Zobrazí sa stránka kde sa v PHP podľa podmienky vygeneruje iba flash časť. Po stlačení tlačidla vo flash intre sa odošle reguest POST na tú istú stránku s parametrom, ktorý určí podmienke aby zapísala cookie a spustila web bez intra. Pri refreshe stránky sa načítajú údaje z cookie a intro sa už nespustí pokiaľ sa nevypne prehliadač. Osobne si ale myslím, že toto riešenie je viac komplikované ako použitie dvoch HTML súborov. Poprípade možeš umiestniť ten flash nad celú stránku a po kliknutí na tlačidlo preskočiť sa iba skryje DIV s flashom, a JavaScript vie tiež zapisovať cookies.