program generujúci exe
program generujúci exe
Neviete niekto ako urobit v c++ alebo VB program, ktory by po stisnutí tlacitka urobil exe súbor???
-
manager666
Star
Re: program generujúci exe
vieme...a?
dal by si mi pls nejake linky na nejake tutorialy?
a aký malo zmysel znížiť mi karmu keď som sa len pýtal? to na toto fórum nikto nemôže chodiť pre radu/pomoc?
a aký malo zmysel znížiť mi karmu keď som sa len pýtal? to na toto fórum nikto nemôže chodiť pre radu/pomoc?
najlahsie by bolo, keby si si ten kod s C++ ulozil do suboru .cpp a cestu suboru pouzi ako parameter pri spusteni kompilacneho programu napr. to zalezi od vyvoj. prostredia, takto som kompiloval iba pascal na linuxe ale malo by to fungovat
ale na inom PC to fungovat nebude (ak tam nie je kompilator)
Kód: Vybrať všetko
system("C:\\compile.exe c:\mojsubor.cpp")ale na inom PC to fungovat nebude (ak tam nie je kompilator)
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Zalezi na co ti to je:) ? Co ma byt vysledkom ?
Lebo urcite by bolo mozne pouzit aj nejake skripty (cmd napr) a na to by si dany "program" nemusel kompilovat
Lebo urcite by bolo mozne pouzit aj nejake skripty (cmd napr) a na to by si dany "program" nemusel kompilovat
ja potrebujem generovat ten exe zo suboru c++. Ide to?
za behu programu......
za behu programu......
Ale co vlastne chces ? Ze po kliknuti na tlacitko sa spusti kompiler a skompiluje dajaky zdrojak ? Hmmm, ked toto tak staci spustit nejaky kompilator... presne ako radil kolega vyssie...napr. skompilovanie jednoducheho programu v cecku
Ten prikaz nespravi nic ine, len to ze vytvori novy proces a vnom sa vykona kompilacia...
Neviem jaky kompiler pouziva VS, tak som tam dal gcc
Kód: Vybrať všetko
system("gcc zdrojak.c -o program.exe")Neviem jaky kompiler pouziva VS, tak som tam dal gcc
-
audiotrack
VIP
paralen: lenže to nebude fungovať na počítači, kde gcc nie je.
redge: si si ale vedomí toho, že takéto správanie programu bude v 95% antivírusov odchytené a užívateľ bude upozornený?
redge: si si ale vedomí toho, že takéto správanie programu bude v 95% antivírusov odchytené a užívateľ bude upozornený?
audiotrack: hej viem, ale namiesto toho gcc si tam moze dosadit lubovolny prekladac...
-
audiotrack
VIP
a podľa čoho zistíš aký prekladač je na počítači kde to exe bude bežať? A čo ak žiaden? Neviem či vedie správna cesta týmto prekladom. Možno by bolo lepšie napísať hotové exe s tým, že potom ho nakopíruje a upraví podľa potreby. Ja to tak mám riešené na audiotrack.hojko.com tuším v 12 levely alebo ktorý to je. To ale záleží aké veľké úpravy do neho potrebuje, a ak väčšie ako napríklad hodnoty premenných tak by som sa asi radšej zameral na interpretované jazyky ako na kompilované
Tiez si myslim, ze tvoje riesenie je lepsie , ale ked to chce tak ako chce...
Prekladac by som zistil, tak ze by som postupne v PATH overal ci su tam nejake zname prekladace... ak by neboli, tak jedina moznost by asi bola zabalit ten prekladac (nejake extra minimalisticky osekany, napr. tcc) spolu s programom
, ale to je fakt hardcore a nepekne 
Prekladac by som zistil, tak ze by som postupne v PATH overal ci su tam nejake zname prekladace... ak by neboli, tak jedina moznost by asi bola zabalit ten prekladac (nejake extra minimalisticky osekany, napr. tcc) spolu s programom
alebo som našiel takéto tutorialy, ale musím tam napísať všetky znaky.
viac tu http://www.ehow.com/how_2315200_make-ex ... tepad.html
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2011, 16:51)
skúšali ste to niekto?
neviete či to ide?
viac tu http://www.ehow.com/how_2315200_make-ex ... tepad.html
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2011, 16:51)
skúšali ste to niekto?
neviete či to ide?
-
manager666
Star
Okay, takze chapem tvoj zamer spravne, ze chces programovat stylom - napisem nieco v poznamkovom bloku, dam ulozit ako *.exe a mam realne vyuzitelny program ?
Prosim ta, prebud sa z toho sna...priznam sa, ked som mal 15rokov, myslel som si, ze budem najlepsi programator, ak budem vediet programovat takymto stylom, no casom som zistil, kde je pravda...
Chces byt dobry programator ? Ano ? Ale ocividne nemas potuchy, co to obnasa. Moja rada je vzdelavaj sa, vzdelavaj sa a este raz vzdelavaj sa...a samozrejme maj prax, nie len nacitanych 100knih(ci v tvojom pripade tutorialov
).
Zda sa to len mne, ze je momentalne taky trend, ze kazdy druhy mlady chalan chce byt programator ? A popritom vie 10klucovych slov vo VB ci pascale...
Prosim ta, prebud sa z toho sna...priznam sa, ked som mal 15rokov, myslel som si, ze budem najlepsi programator, ak budem vediet programovat takymto stylom, no casom som zistil, kde je pravda...
Chces byt dobry programator ? Ano ? Ale ocividne nemas potuchy, co to obnasa. Moja rada je vzdelavaj sa, vzdelavaj sa a este raz vzdelavaj sa...a samozrejme maj prax, nie len nacitanych 100knih(ci v tvojom pripade tutorialov
Zda sa to len mne, ze je momentalne taky trend, ze kazdy druhy mlady chalan chce byt programator ? A popritom vie 10klucovych slov vo VB ci pascale...
-
audiotrack
VIP
nezdá sa ti to, je to taký trend
pocuvajte, vem ze to ide na a je mi jednoci mi to bude blokovat kazda masina.
nedate mi tu pls neco?
nedate mi tu pls neco?
-
audiotrack
VIP
keď vieš že to ide, tak asi máš nejaké funkčné "návody". Ja tvrdím že to nejde, a ten link čo si dal je kravina
ale ja potrebujem generovat exe v c++ alebo VB, a to vem ze ide, uz to aj napisali.
-
harrison314
Hardcore addict
Len tak ma zaujima naco to potrebujes ?
Ked chces kodit extremne da sa aj v skicari http://i.min.us/ikq8hS.gif
Ked chces kodit extremne da sa aj v skicari http://i.min.us/ikq8hS.gif
cem generator pre fyziku.
V=M/ro
alebo T(C) = T(K) - 273,15
proste take vecicky
V=M/ro
alebo T(C) = T(K) - 273,15
proste take vecicky
-
harrison314
Hardcore addict
Keby si to napisal po slovensky asi by som tomu chapal viac,
ale ak je to co si myslim, nepotrebujes generovat Exe, mas milion sposobov ako to spravit inak.
ale ak je to co si myslim, nepotrebujes generovat Exe, mas milion sposobov ako to spravit inak.