Takže otázka nasledovná, plánujem si tento týždeň kúpiť volant na XBOX 360, keďže volant som nikdy ku konzole a ani k PC nemal, tak neviem ako to chodí. Nechcem si kupovať nič z pod ruky, nič opotrebované, klasicky si to chcem dať objednať nech to mám max. do 10 dní doma. Vo volantoch sa nevyznám neviem aké existujú a ani podľa kvality neviem aký je dobrý a preto som sa obrátil sem na fórum.
Chcel by som volant nejaký do 60 max. 70 €. Videl som vela typov na nete, no nejak sa bojím kúpiť volant s plastovými pedálmi, nezlomí sa to, či? Neni lepšie také tie železné? Aký volant je dobrý? Nejaký gumený či plast alebo ako to je? Normálne budem môcť ovládať aj s gombíkmi z volantu klasické hry? Existuje nejaký volant ktorý má zvlášť prevodovku, myslím takú, že zvlášť čo si dám vedla boku a dávam rýchlosť, prevodovka ešte ani moc netreba, však to si snáď môžem prepínať aj na volante.
Volant by som potreboval na hry Shift 2, Forza, Test Drive Un. 2, F1 2010 atď. Je každý volant kompatibilný s najnovšími hrami? Bol by som rád keby ste mi sem nalinkovali odkazy na volanty ktoré mi odporúčate z nejakého shop-u aby som si ho mohol objednať, samozrejme ak sa jedná o schopný eshop.
Bol by som rád keby ste mi tu pomohli lebo tu sa určite nájde dosť ľudí čo volant majú a mi vedia poradiť, Ďakujem.