League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

rain3R
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa rain3R »

Leesina som očakával lepšie spraveného....je to zase také že keď sa niekto rozhodne utiecť pred ním tak proste utečie, typické melee :D:D mágovia sú ovela silnejší celkovo v LoL, aspoň teda podla mojích schopností.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Keď som videl ten jeho spotlight, tiež som si pomyslel že tento champ rozhodne nič moc.
Ničím extra nevyniká. Zapadne veľmi rýchlo a nie je sa u neho čoho báť. Jedine v dorážania.
Takže buď killsteal, alebo dorazenie pri pokuse o záchranu krku.
rain3R
Star
Star

Zato BRAND vyzerá ako skvelý mág, lutujem kúpu leesina :) mal som si počkať na tohto branda, aoe spelly milujem...
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

no takze,zacal som hravat ranked hry a musim povedat,ze som milo prekvapeny,ze hry byvaju casto pod urovnou normal games. Ziadna komunikacia pri pickovani a bannovani. Nikto nestava veci proti hrdinom co hraju proti nam,kazdy si stava svoj build. Nikoho nezaujima ze proti nam su 3 AP hrdinovia,nikto si nenaboosti HP a magic armor (okrem tanka asi). Dnes som hral taku hru,ze proti nam bol Veigar a Brand,samozrejem nikto od nas az na mna a kamarata nestaval nic co by bolo proti nim dobre. Ashe si staval na dmg aby mala 300dmg s 1400hp a zahucala na 1 spell od veigara,to iste aj Cassiopeia,boostovala AP,ale ,mala okolo 1300 hp,takze ziaden prinos pre team fight vzdy rychlo zahucala,takze hra bola 3v5. Vazne som necakal ze tam budu takyto zli hraci. Cakal som,ze hraci co maju za sebou cez 300 hier tak budu pouzivat rozum a hlavne komunikovat(ano v solo). Obcas sa stane ze narazim na super tym ludi,kde je dobra komuniakcia,kde sa furt ganguje,kde sa dokonca aj warduje,ale vacsinou hra ja rozhodnuta v 10 minute. tolko z mojej strany
lekoklatik
VIP
VIP

Croven: Nuž to je žiaľ úplne normálne. Preto som často opúšťal hru skôr než začala. To poznáš vždy, keď nie ste schopní komunikovať
ani v queue. Najvtipnejšie je, keď má tvoj team prvý pick a tak odušu píšeš, nech nezabanujú nejaké op hrdinu, nakoľko ho môžete picknúť a vymeniť medzi sebou. Preto je veľmi ťažké hrať solo hry. Veľmi veľmi. Tiež je smola, že keď v ranked queue opustíš hru, počíta sa to
ako leave, čo je podľa mňa celkom na hlavu. Ale absolútne ma to netrápilo.

Čo sa týka toho, že vrážajú do attack a nie defense, musím súhlasiť s hráčmi ktorí to tak robia.
Nemá zmysel obrňovať sa, pretože na obranu sú tam tanci. damage a proste všetci ktorí vedia a majú urobiť aký taký dmg,
predsa musia stavať dmg veci. Pretože keď tak naťahá na seba enemy, ap a ad musia tých hrdinov rozbiť do 5tich sekúnd. Minimálne
2ch enemy championov. Keď však budem do Ashe pchať warmog alebo niečo čím sa ako tak obrním, tanka robijú, pretože nebude mať kto damagovať, a potom sa vrhnú aj na ashe. Jediné čo dosiahneš tým že budeš low hp championom (ktorí sú určení na masívne critical a neviem
čo všetko) bude to že vydržia o 2-3 sekundy viac. Keď už má napríklad spomínaná ashe dostatočný dmg a má peniaze navyše,
potom kúpiť nejaký resist. Veľa hráčov v prehrávajúcom teame kupuje obranu, ale nie sú schopný damagovať. Takže prosto vydržia
o nejakú dobu viac. Na hp sú tanci, alebo prosto high hp champs a na útok low hp champs.

Všetko je to o komunikácií, o zoskupení sa niekde a potom chodiť spolu. Všade, vždy, keď úž sú veže dolu. Keď ide každý sám za seba,
nemáš šancu vyhrať. Veľa krát sa mi podarilo team ukorigovať, počkať pod vežou (pretože enemy proste na tú vežu príde, proste hej)
a tam ich rozbiť. Potom zložiť rýchlo 1 alebo 2 veže a zas back.

To dá rozum
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Lekoklatik mas pravdu s tym dmg,ale tak myslim si ze v kazdom pripade na uplne kazdehe hrdinu sa zide banshee's veil,alebo ked vidim ze vela AP je proti mna tak aj za AP champa postavim boty+magic rezist,ale inac ta hra stala zaprd lebo tam nebol team play tak preto som bol tak nasraty a oto viac,ze to bol ranked(moj prvy) kde som cakal schopnejsich ludi
lekoklatik
VIP
VIP

No tak už budeš vedieť. Keď nekomunikujú ani pri výbere championov, nemá to cenu. Áno, môžeš si povedať že enemy team sú možno rovnakí, avšak na to by som nevsádzal. Mimochodom na damagerov nepotrebuješ ani tak obranu, ako nejaký lifesteal. Keď s ashe dávaš
kritikal za 500-800, máš 90% critical chance s dobrým attack speedom, do 10tich sekúnd máš full hp.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no ale ono nemas v lolku potom niake penalty ked to vsetko leavujes? viem ze v HoNku si si dostal status leaver a nemohol si hrat matchmaking a musle si odohrat urcity pocet pub hier
lekoklatik
VIP
VIP

Keď som leavoval keď som začínal normálne z hry, tak som mal na deň zabanovaný účet.
Avšak už sa mi nič podobné nestalo.
Máš tam potom 5 alebo viac minútovú penaltu, že sa nemôžeš pripojiť k žiadnej hre. Proste musíš
čakať aby si mohol znovu hrať.
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

neviete co s tym chce to po mne dake certifikaty? alebo co a ja nwm co s tym poradte dakujem
Prílohy
asdasdas.jpg
lekoklatik
VIP
VIP

Čo sa stane keď certifikát povolíš?
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Pravdepodobne nejaký šikovný antivírus vyžaduje povolenia
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

lekoklatik napísal:Čo sa stane keď certifikát povolíš?
z nejakého neopísateľného dôvodu mi to zrazu šlape tak ako má tak nwm v čom bol problém ale ozvem sa keby ešte niečo haprovalo :D
rain3R
Star
Star

Mojmu kamarátovi už asi pol roka kvoli tomuto nejde lolko...zaujimavá chyba a nikto ju na league of legends fore neriešil...
lekoklatik
VIP
VIP

Tie ich fóra stoja za holý kkt.
Ja som tam postol dokonca video jak sa mi zabugoval queue a nikto nič...
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

je nejako mozne mat aj klient na Europsky server aj na Severnu Ameriku sucastne?
lekoklatik
VIP
VIP

Myslím že nie.
Pravdepodobne to závisí od tvojho poskytovateľa internetu.
Ak budeš mať poskytovateľa z Ameriky, tak môžeš hrať na ich serveroch.
Príde mi to logické, ale ničím ti to nepodložím.

//tak dokonca : )
wolf169
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa wolf169 »

z3t : ano mozes , aj ja mam eu aj usa client a v pohode mozem hrat na obidvoch
rain3R
Star
Star

Jeden cloviecik napísal v jave taký jednoduchý program, ktorý sa ťa pri spustení vždy opýtal na ktorý server sa chceš pripojiť (teda us/eu), teda po vybratí serveru vlastne iba menil zopár riadkov v configoch. Ale neviem či to už riot nezatrhol...
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

wolf169: ako si to nainstaloval? ja som mal Eu klient nainstalovany, nainstaloval som do inej zlozky US klient a na konci instalacie som dal pustit hru a pustilo EU klienta a pri US klientovi mi nevytvorilo ani .exe subor
rain3R: poprosil by som link, alebo nazov porgramu :)
Napísať odpoveď