FootStar
-
Bennhy
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
FootStar
Hráte tu niekto FootStar?? (http://www.footstar.org)
Ide o online hru, ktorá sa od množstva manažérskych hier odlišuje tým, že vy ste hráčom. Teda môžete si vybrať do ktorého klubu vstúpite, nastaviť tréningový plán, komunikovať so svojimi spoluhráčmi (a na národnom fóre aj s ostatnými hráčmi z komunity), sledovať zápasy atď... Môžete sa takisto stať aj manažérom vlastného tímu, kde budete viesť reálnych ľudských hráčov...
Viac v tomto videu:
Ide o online hru, ktorá sa od množstva manažérskych hier odlišuje tým, že vy ste hráčom. Teda môžete si vybrať do ktorého klubu vstúpite, nastaviť tréningový plán, komunikovať so svojimi spoluhráčmi (a na národnom fóre aj s ostatnými hráčmi z komunity), sledovať zápasy atď... Môžete sa takisto stať aj manažérom vlastného tímu, kde budete viesť reálnych ľudských hráčov...
Viac v tomto videu:
Re: FootStar
Jo aj ja to hrajem, je to super, úplne iné ako ostatné manažérske hry. Som útočník Štefan Nedved a hrajem za slovenskú repre. Práve som chytil nejakú českú dievčinu a už pracujem na svojom synovi Pavlovi Nedvedovi. 
to s tým, že sa tam dá "uloviť" dievča a pracovať na potomkovi je pravda? Neskúšal som to, veľmi tomu neverím, ale kvôli tomu by som sa zaregistroval 
-
Bennhy
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
áno je to pravda, ale musíš najprv trochu vyrásť, hneď to nejde...
jj dá sa. Najprv musíš udržovať životný štýl (každý týždeň na to dáš zo svojej výplaty určité percento), teda nemusíš, ale potom chytíš len nejakú šlapku.p0s3r4_69 napísal:to s tým, že sa tam dá "uloviť" dievča a pracovať na potomkovi je pravda? Neskúšal som to, veľmi tomu neverím, ale kvôli tomu by som sa zaregistroval
Ale aj dovtedy sa dá čo robiť, tréning tu je celkom rýchly. Napr. na hattricku a iných podobných hrách trvá skok vlastnosti aj viac ako mesiac, tu ti to skáče skoro každý deň. Je zábavné sledovať ako sa tvoj hráč vyvíja (aspoň mňa to baví).
Však vyskúšaj, za pokus nič nedáš.
idem to vyskúšať, teším sa 
btw. práve si vytváram hráča a možnosť vybrať osobnosť - a) Milý chlapík, b) Arogantný - ma dorazila
btw. práve si vytváram hráča a možnosť vybrať osobnosť - a) Milý chlapík, b) Arogantný - ma dorazila
Aké máš meno?btw. práve si vytváram hráča
noo, som sa zaregistroval, na druhý deň mi prišiel mail, žemi registráciu neschvaľujú... okamžite som odpovedal, že čo to má znamenať, doteraz sa mi nikto neozval.. :-/
dal si prave meno ?
jasné, všetko...
-
lecctorkovica
Novice
Ahojte, skúste sa registrovať na www.footstar.org. Ide o skvelú hru, kde sa stanete futbalovým hráčom, s ktorým prejdete celú kariéru od dorasteneckej ligy a mládežníckych reprezentácií, až po 1. slovenskú ligu, Ligu Majstrov a seniorskú slovenskú reprezentáciu.