Vodné fajky
Re: Vodne fajky
aladinka, vyber podla vkusu
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
a preco by si chcel dvojvyvodovu? , ak budes fajcit v partii tak sa to da pochopit, ale keby si chcel si spravit vodnu fajku...sam tak to nieje velmi vhodne.mickey155 napísal:Moc sa do fajok nevyznám a preto sa chcem spýtať aká je dobrá ? Neviem si vybrať asi by som chcel 2vývodovú. Ak máte nejaký typ tak mi pošlite do PM ďakujem
ak ma samoupchavaci mechanizmus, tak vpohode moze fajcit aj sam z dvojhadicovej... ale aj tak to je imho blbost....
-
javatar
Hardcore addict
a opat davam do pozornosti jeden moj ignorovany post - http://www.hojko.com/post1576190.html#p1576190
skusal niekto odtial objednavat?javatar napísal:skusal niekto objednavat odtialto? http://www.hookah-shisha.com/
viem ze 250g limit na tabaky... ale tam by som si asi kupil aj ine ako tabaky...
-
jin
VIP
Práve ideme s Makim robiť objednávku. Potom dám vedieť.javatar napísal:a opat davam do pozornosti jeden moj ignorovany post - http://www.hojko.com/post1576190.html#p1576190
skusal niekto odtial objednavat?
-
javatar
Hardcore addict
parada:
1. ake bolo postovne? vyuzil si americku adresu/kamarata alebo priamo?
2. objednaval si aj tabak? a nerobili problemy?
1. ake bolo postovne? vyuzil si americku adresu/kamarata alebo priamo?
2. objednaval si aj tabak? a nerobili problemy?
priamo som objednaval
samozrejme ze tabak
na tabak je samozrejme u nas clo a spotrebna dan co su pekne palky
preto musis dufat aby to colnici neotvorili lebo urcite neotvaraju kazdy balik
ten obchod o cle a dani vie, preto sa snazi balik urobit co najmenej napadny
poslu ho ako gift a cena na baliku bude radovo nizsia
ak ti to colnici otvoria tak platis spotrebne clo na tabak 67€ za kilo
dalej clo na tabak 74,9% z ceny tabaku
a nakoniec klasika DPH 20% z predosleho navysenia.
ale toto sa vztahuje na max 500g, ak by nasli viac pravdepodobne by to poslali naspat, obhodnik by ti vratil penaze za tovar a stratovy by si bol za postovne
posta stoji podla vahy balika
zacina na 32$
ja som tam mal 5x250g 5x50g plus par drobnosti a postovne kostovalo 56$
samozrejme ze tabak
na tabak je samozrejme u nas clo a spotrebna dan co su pekne palky
preto musis dufat aby to colnici neotvorili lebo urcite neotvaraju kazdy balik
ten obchod o cle a dani vie, preto sa snazi balik urobit co najmenej napadny
poslu ho ako gift a cena na baliku bude radovo nizsia
ak ti to colnici otvoria tak platis spotrebne clo na tabak 67€ za kilo
dalej clo na tabak 74,9% z ceny tabaku
a nakoniec klasika DPH 20% z predosleho navysenia.
ale toto sa vztahuje na max 500g, ak by nasli viac pravdepodobne by to poslali naspat, obhodnik by ti vratil penaze za tovar a stratovy by si bol za postovne
posta stoji podla vahy balika
zacina na 32$
ja som tam mal 5x250g 5x50g plus par drobnosti a postovne kostovalo 56$
-
jin
VIP
wladas: Drž palce, práve som objednal 4*250 Starbuzz, 1*100 Starbuzz, dva šlauchy Nammor (+1 free), klieštiky a tričko...snáď mi to nezhabú.
@jin
ked to tak z hlavy zhruba ratam tak by to malo byt v poho
ked to tak z hlavy zhruba ratam tak by to malo byt v poho
-
jin
VIP
Počuj, teraz mi prišiel mail ešte z toho shopu - že mi na účet vrátili nejaké malé množstvo peňazí a že im mám potvrdiť presnú sumu, koľko mi vrátili - ževraj kvôli overeniu. Požadovali to aj od Teba?
nie ale neni to nic nezvycajne
mala kontrola ktora predchadza zneuzitiu ukradnutej kreditky, ktore by sa zlozito riesilo
a hlavne by ho musel riesit obchod
//edit
akurat som si tiez objednal elements+sziazo a mila teta mi mailom oznamila ze mam zajtra poslednu moznost osobneho odberu lebo sa stahuju do trnavy
mala kontrola ktora predchadza zneuzitiu ukradnutej kreditky, ktore by sa zlozito riesilo
a hlavne by ho musel riesit obchod
//edit
akurat som si tiez objednal elements+sziazo a mila teta mi mailom oznamila ze mam zajtra poslednu moznost osobneho odberu lebo sa stahuju do trnavy
Jooo trnavu mám kúsok to možem aj zbehnut
a kedy sa tam sťahujú?
cez vikend pravdepodobne kedze dnes je posledna moznost v blave
Aaach potrebujem odbornu radu, som si strhol zavit na pripojke k hadici, cize uz ju k telu nedam, ako si to mam zalepit? Skusal som to silikonom, ale bohuzial to nedrzi...nejake napady? 
-
jin
VIP
Počkať počkať....ty si si urval ten závit, kde sa pripevňuje kovový "bajonet" na hadicu ku telu? Osobne sme však na takéto zložitejšie tesnenie používali žuvačky. Po čase krásne vytvrdnú!Lub0$ napísal:Aaach potrebujem odbornu radu, som si strhol zavit na pripojke k hadici, cize uz ju k telu nedam, ako si to mam zalepit? Skusal som to silikonom, ale bohuzial to nedrzi...nejake napady?
-
javatar
Hardcore addict
tak - asi za hodinu ma caka miesanie melasy s tabakom, jin - ty si potom vyslednu zmes daval do chladnicky avsak nikde v navodoch tento bod nevidim, mas neaky specialny dovod preco to davas do chladu?
hovori sa, ze tabak ostane dlhsie cerstvy + ked je v chlade tak mu dlhsie trva kym sa zohreje, trosku menej skrabe a je lahodnejsi... ale nato treba mat miesto v chladnicke a ked uz tak sa potom babrat aj s dalsimi vecami ako je ladova voda, ladove kocky atd... samotny studeny tabak ti extra zmenu nespravi
tiez mi je cudna ta chladnicka
skor by som to dal do pokojovej teploty alebo aj vyssej aby melasa nezhustla a lahko sa vpyla do tabaku
inac aj ja uz mam doma element a najprv spravym dva skusobne zmiesania s malym mnozstvom
jedno bez premytia tabaku a druhe s dvojtym premytim
podla chuti pak poriesim zbytok
skor by som to dal do pokojovej teploty alebo aj vyssej aby melasa nezhustla a lahko sa vpyla do tabaku
inac aj ja uz mam doma element a najprv spravym dva skusobne zmiesania s malym mnozstvom
jedno bez premytia tabaku a druhe s dvojtym premytim
podla chuti pak poriesim zbytok
-
javatar
Hardcore addict
aha takze len to - necham ho teda normalne v izbe...