problem s hrami na android
problem s hrami na android
zdravim , ked stiahnem hru z maketu tak ide v pohode ale ked som stiahol hru assassins creed malo to 150 mb ale ked som to spustil vydel som iba kusok hry , konkretnejsie lavy dolny roh bol cez celu obrazovku a nic ine nebolo vidiet a toto mi to robi pri kazdej hre ktoru stiahnem, neviete kde moze byt chyba ? mozno mi chyba niaka App , ked sa spusta hra vyskoci mi tabulka ze nedokaze prehrat video
Re: problem s hrami na android
tahas hry z toho isteho zdroja ?
mozno su poskodene hry, 150mb hra na telefon sa mi nezda
mozno su poskodene hry, 150mb hra na telefon sa mi nezda
pri hre je napisane HD ale to sa mi zda byt blbost aby mobil mal rozlisenie 1280x720
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2011, 15:30)
Ked stiahnem niaku hru zmarketu tak mi to pri niektorich napise zesa nepodaril rozbalit balicek alebo take nieco , treba na to stiahnyt niaky program?
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2011, 15:30)
Ked stiahnem niaku hru zmarketu tak mi to pri niektorich napise zesa nepodaril rozbalit balicek alebo take nieco , treba na to stiahnyt niaky program?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hry na mobil maju kludne aj 600 mb ,obaja ste mimo ,hd znamena ze je to na rozlisenie 480x800px ,to ze nevidis vsetko znamena ze mas lacnejsi android telefon z nizsim rozlisenim ako pre aky je ta hra dobena
Preto už keď kupujem Phone tak 800x480 rozlíšenie je povinnosť 
-
cORP.
Addict
ani nejde o to ze povinnost dana hra urcite existuje aj pre jeho rozlisenie ,skratka musi najst to iste bez privlastku hd 
Tak Tak.. ale radsej mať 800x480 rozlíšenie s istotou že problémy nebudú ako keby mať HVGA s možnými problémami
-
luto
Darca
Nejde len o rozlisenie, zavisi to aj od Hardwarovej vybavy daneho telefonu. Co z toho, ze sedi rozlisenie, ked procesor na danu hru nestiha 
-
cORP.
Addict
povacsinou je rozlisenie 480x800 pouzite u procesorov typu arm7 ,su samozrejme aj vynimky ako orange boston a podobne preto som to nespomenul
stiahol som psx emulator ale hry mi idu uplne zpomalene mam 800 mhz procesor a na videach som videl ze aj na horsich mobiloch im to islo plynule
Aký Mobil vobec vlastníš?
mam mobil samsung galaxi ace s 8530 , hladal som niaku applikaciu ktora mi umozni pouzivat led diodu na fotaku ako svetlo ale ziadna mi nesla na moj mobil pozna niakto niaku ?
prepáč ale nenapadá ma nič... Emulátor seká aj na DEsire HD občas.. problém je v optimalizacií.. HW je dostačujúci
MSM 7227 + 1 QCT Turbo = Pretakt na 806MHz (Bostonáci poznajú...) a Adreno 200 čo na dneskajšie hry ešte stačí... problém v tom mobile nevidím možno len lepší soft treba snad niečo najdeš
MSM 7227 + 1 QCT Turbo = Pretakt na 806MHz (Bostonáci poznajú...) a Adreno 200 čo na dneskajšie hry ešte stačí... problém v tom mobile nevidím možno len lepší soft treba snad niečo najdeš
a este jedna otazka v mobili nemam ziadny update na android tak som nasiel ze sa to a cez niaky soft vola sa Samsung kies , ale neviem ako , teraz mam android 2.2.1 ale zevraj je 2.2 froyo a ten je novsi
Máš Android 2.2.1 čo je 2.2 Froyo ..
Ja nwm ale ked som chcel instalovat flash player tak mi to vypisalo zo to moj system nepodporuje a ze potrebujem 2.2 froyo
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 16:02)
Mam ubtaku vec co mi zere 31%z baterky vola sa to pohotovostny
stav baterie da sa to niako vypnut?
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 16:02)
Mam ubtaku vec co mi zere 31%z baterky vola sa to pohotovostny
stav baterie da sa to niako vypnut?
Flash Player na tom procáku nepojde sorry... a ešte niečo.. Pohotovostny je to keď s mobilom nič nerobíš
preco by tam nemohol ist flash ? ja tam mam 10.1 tusim a je nova 10.2 ale to mi nejde
Flash ide iba na Arm v7 procákoch a ty máš ARM v6. A tebe nejde Flash 10.1 iba.. Flash Lite
nekedy mi to tak blbne ze ked idem nainstalovat aplikaciu tak mi to napise ze aplikacia neni nainstalovana a pritom mi ta aplikacia predtym isla v poho konkretne sa jedna o app psx4 droid skusil som stiahnut asi 10 verzii a ani jedna zrazu nejde predtym mi to padlo ked som hral hru a odvtedy to nejde mohlo sa to nekde bloknut ?