// na 95% je to ok??
problem s msi n460gtx hawk
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s msi n460gtx hawk
l33supa: to ti nepomoze...hdd a dvd maju minimalnu spotrebu
a to ze si ich odpojil ten zdroj absolutne nepociti...
// na 95% je to ok??
na 95% ti casom zdroj alebo grafika odide...to ze si podtaktoval grafiku je len docasne riesenie, to je ti snad jasne...
// na 95% je to ok??
-
Satano
Zablokovaný
uplink by ti vysvetlil, že GTX460 a 400W zdroj je overkill... ak máš rád svoju zostavu, tak ten zdroj okamžite vymeň... hlavne si nenapísal, o aký model a značku presne ide... a ešte možno blbá otázka: mafia 2 je kúpená, alebo si to stiahol?
mafia 2 som stiahol idem kupit v blizkej dobe cca 2 tyzdne zatial bude takto podtaktovat ale ten vykon na minimum je aj tak dost dobry na 1024x768 to staci ja hravam v tomto rozliseni zdroj asi nieco taketo http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=15505140 alebo http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=14738903 ten procesor je presne amd athlon ii x2 260 3,2GHz tie pamete su ddr 800mhz ale neviem preco to bios dal ako 667mhz doska podporuje DDR2 1066*/800/667 vykon karty som uz pocitil v podobe fps
-
Satano
Zablokovaný
z tvojho vyjadrovania cítiť veľmi detský vek... nič proti... každý niekedy začínal...
ak máš stiahnutú verziu, tak nemáme čo riešiť... kľudne to môže byť aj ňou...
ja hrám mafiu 2 na max. detailoch s plnou fyzikou, tiež na 460tke... rozlíšenie 1280*1024
na zdroji v skrinke je nálepka... tam je napísaný výrobca a presný model zdroja...
takže sa tam láskavo kukni... ale predpokladám, že to tam máš nejaký šit typu eurocase...
takže si kúp najprv poriadny zdroj a až potom si kúpuj hry...
ramky si musíš nastaviť v biose...
ak máš stiahnutú verziu, tak nemáme čo riešiť... kľudne to môže byť aj ňou...
ja hrám mafiu 2 na max. detailoch s plnou fyzikou, tiež na 460tke... rozlíšenie 1280*1024
na zdroji v skrinke je nálepka... tam je napísaný výrobca a presný model zdroja...
takže sa tam láskavo kukni... ale predpokladám, že to tam máš nejaký šit typu eurocase...
takže si kúp najprv poriadny zdroj a až potom si kúpuj hry...
ramky si musíš nastaviť v biose...
takze som kupil zdroj FORTRON Black Powe 550w a stale to robi tie vadne textury aj v inych hrach tak to pojdem reklamovat a pamete som sa rozhodol vymenit za http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11663986 ten procak co mam je ok amd athlon ll x2 260 3200Mhz regor
-
Pigesko
King
och...na co nove ramky?? v hrach rozdiel absolutne nepocitis kedze realne ziskas tak +1fps, aj to prehanam
...zdroj si kupil fajn, ten si urcite nechaj, a grafiku daj samozrejme reklamovat.
// ten cpu sice je "ok" z hladiska funkcnosti, no som toho nazoru ze pre gtx460 je to malo
// ten cpu sice je "ok" z hladiska funkcnosti, no som toho nazoru ze pre gtx460 je to malo
CPU pretaktovať na 3.6+GHz a bude to lepšie.
-
FluidGryphon
Novice
Mal som podobny problem /vypadali textury v hrach/ vyriesene zdrojom Seasonic 650W ,inak max spokojnost vsetko bezi vo Full na 1980/ neco
uz nevim , ianka karta zere 180W a v spicke az 250W nespomeniem si kde presne to pisali ale neo o karte je tu:http://www.guru3d.com/article/msi-gefor ... k-review/2
PS mal som predtim Fortron 450W , a musel som pridat jeden tichy ventilator do CASE teplota bola dost vysoka
PS mal som predtim Fortron 450W , a musel som pridat jeden tichy ventilator do CASE teplota bola dost vysoka
nie som moc spokojny mafia 2 na full hd max detail a phsysx high 26 fps priemer toje nehratelne
Tak asiže keď máš zapnutý PhysX. 
+ máš slabý procák...
+ máš slabý procák...
phenom ii x4 965 oc 3500mhz gta 4 skoro na max a metro tiez max detail a ful hd dx11
Vyššie si písal že máš amd athlon ii x2 260 3,2GHz , ale to je jedno. Jednoducho s PhysX si to hrateľne zahráš možno tak na GTX580 prípadne GTX580 @ SLI, GTX590.
to bolo este predtym
Aj tak platí to, čo som písal vyššie. Na PhysX potrebuješ High-End grafiku.
btw: Neskutočný OC o 100MHz

btw: Neskutočný OC o 100MHz