Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
damiamarl
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa damiamarl »

chudnut nemusim, nemam ani trocha nadbytocneho tuku ...jedine nohy mam malo vyrysovane... Nohy su jedina partia ktoru si chcem vyrysovat a nemam cas na regeneraciu ako cyklista lebo vela bicyklujem, teda kazdy den, tak sa pytam ci viem posilovat zaroven pracovat na kondicii
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

čo si predstavuješ pod tým "posilovať" ? ked sa ti z každodenného bicyklovania neurobili vysekané nohy a nemáš tuk tak to asi nemáš v genoch...
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

raz som sa tu pytal na to ci sa mi vyrysuju nohy ked bicyklujem kazdy den ...ja len neviem ze kedy sa mi maju nohy zregenerovat ked ich skoro kazdy den trapim...nevravim, vyrysovane ich ako tak mam, siroke stehna tiez, :D...no ale stihnu sa mi svaly behom jednej noci zregenerovat?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ColdRain napísal:čo si predstavuješ pod tým "posilovať" ? ked sa ti z každodenného bicyklovania neurobili vysekané nohy a nemáš tuk tak to asi nemáš v genoch...
Alebo nema dost svalov.

damiamarl ano svlay sa ti zregenruju na druhy den ale vsetko zavisi od toho aky stimul im das. Ked budes drepovat milion serii a potom pojdes este pol dna bicyklovat je jasne ze potrebujes trouchu dlhsiue regeneraciu.

Znova a stale opakujem, vsetko je to o periodizacii a planovani treningov.
No ale to záleží od sérii a počtu opakovaní - takisto aj od tréningu. Teraz robím HST a tam vyslovene kážu necvičiť do zlyhania, proste tak, aby to človek dával sám - čiže tie váhy nie sú veľké.

Kliky na bradlách nerobím vôbec.
No myslel som to tak ze ked nespravis ani jeden zhyb so sovjou vahou, je logicke ze tiez nepotiahnes hornu kladku cez 107 kilo. Takze ratam ze s takymi 80 kilami urcite spravis 5 opakovani minimalne, alebo sa mylim a na kladke si ovela silnejsi, co by bolo zrejme dost cudne.

A tie kliky na bradlach by si zrejme tiez mal robit, je to nieco ako drep na triceps.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

kali520: Tú kladku zajtra schválne vyskúšam s veľkými váhami.

Teraz budem mať v HST mať 2 x 4, tak zaradím aj kliky na bradlách. Teraz robím na tricák v jeden deň bench na úzko a v druhý deň kliky na lavičke.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Kali: stým by som nesúhlasil, kvadriceps je dosť velký nato aby ked nemá tuk vedel byť pekne vysekaný, mám kamaráta ktorý ma o 20kg menej ako ja a nohy má ako pred súťažou nonstop a pritom ich kvoli urazu kolena už strašne dlho necvičil...
hughito
Redeemer
Redeemer

Pochváľte sa niekto s rozmermi, nech sa trošku porovnávame. :wink:
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

nasiel som dalsiu vecicku :D v hypernove minisalama sa to vola v takom baleni ma to 25g a z toho 24g bielkovin, stoji to cca 40centov. este som to nemal len som to videl planujem vyskusat :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

chalani s čím sio robíte tuniaka? niečo rýchle aby som sa s tým netrápil hodiny :D
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Filipito napísal:chalani s čím sio robíte tuniaka? niečo rýchle aby som sa s tým netrápil hodiny :D
vylejem ten olej odtial, dolejem olivac, a k tomu nejake male pecivo
nic viac mi netreba :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Pochváľte sa niekto s rozmermi, nech sa trošku porovnávame. :wink:
Moje momentalne rozmery a aj ubohe vykony nestoja za rec. :lol:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

vendo napísal: vylejem ten olej odtial, dolejem olivac, a k tomu nejake male pecivo
nic viac mi netreba :D
aké pečivo ti k tomu najlepšie chutí, mal som tu také buchtičky a nebolo to teda neake slávne :D
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

hocjake :) (ale ja som extra nenarocny, dokonca zeriem vlocky same atd)
hughito
Redeemer
Redeemer

Tuniaka jem samotného, netreba k tomu žiadne sračky. :wink:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

nestik napísal:nasiel som dalsiu vecicku :D v hypernove minisalama sa to vola v takom baleni ma to 25g a z toho 24g bielkovin, stoji to cca 40centov. este som to nemal len som to videl planujem vyskusat :D

-dost silno pochybujem ze salama o celkovej hmotnosti 25g bude obsahovat 24g bielkovin a- stat 40centov :D skus sa na tu etiketu pozriet este raz a hlavne skontroluj kolko ma tuku.

hughito

to by ti vela nepovedalo, pretoze kazdy sme inac vysoky a mame inu stavbu tela, takze aj tie rozmeri su rozne..

inac tuniak je najlepsi samotny a ten vo vlastnej stave, nie nalozeny v nejakych olejoch, z toho clovek akurat tak pribera do tuku a spomaluje to travenie na dlhu dobu, pritom sportovec by mal mat rychly metabolizmus. Zakladom je dostatok bielkovin pocas CELEHO dna a co najmenej tuku, aj ked v objemovke je to ine.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Teraz trocha odbočím,
cvičím pravidelne od začiatku roka, 1,5 mesiaca FB tak od buka, odvtedy TBT až doteraz, stretávam sa stále s negatívnymi názormi na pricíp FB, každého koho poznám cvičí len split a aj ich tréneri im odporučili nejaký split,
Prečítal som toho o FB vs split dosť (a určite pôjdem len FB typu TBT, GVT, HST točiť dookola)
No zaujíma ma prečo stále tí ludia veria tomu splitovému mýtusu a prečo ich v tom licencovaný tréneri stále utvrdzujú ??? pričom pochybujem o ich neinformovanosti
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Tempus7 napísal:Teraz trocha odbočím,
cvičím pravidelne od začiatku roka, 1,5 mesiaca FB tak od buka, odvtedy TBT až doteraz, stretávam sa stále s negatívnymi názormi na pricíp FB, každého koho poznám cvičí len split a aj ich tréneri im odporučili nejaký split,
Prečítal som toho o FB vs split dosť (a určite pôjdem len FB typu TBT, GVT, HST točiť dookola)
No zaujíma ma prečo stále tí ludia veria tomu splitovému mýtusu a prečo ich v tom licencovaný tréneri stále utvrdzujú ??? pričom pochybujem o ich neinformovanosti
aby sa aj pouzili stroje v posilovni, naco mas obrovsku posilovnu s najmodernejsimi masinami keby kazdemu stacila velka tycka a lavicka :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Filipito napísal:chalani s čím sio robíte tuniaka? niečo rýchle aby som sa s tým netrápil hodiny :D
Rozbi dve vajcia, svacni to do nich, rozmixuj, svacni na panvicu, tesne pred dopecenim na to svacni dva platky tvrdeho syra a zer.
Rychle, vyzivne, teple a chutne.
Made by kinjeril. :P
hughito
Redeemer
Redeemer

Splity sú blbosť, teda, pre sypačov nie. Tí si to môžu dovoliť.

Plno borcov cvičí splity, naberú niečo, ale potom sa už nepohnú ďalej a stagnujú na tom istom. Na druhú stranu, striedaním FB tréningov sa dá stále naberať svalová hmota.

gogo956: No, nie je to až taký veľký rozdiel, pokojne sa pochváľ.

//autoeditácia príspevku (15 Apr 2011, 19:24)
Dnes som naložil na tú kladku 98 kg a s veľkými ťažkosťami som to dal raz. :lol:
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Uz ma to dost serie s tym BP, neviete co v tom moze byt ? Idem na lavicke BP minule ako tak 6serii s 50kg, dneska 2serie som dal a mal som dost tak som si siel dat s jednoruckami radsej dole hlavou na lavicke, cez 1.fazu objemovky som daval so 14kg jednoruckami a v poslednej 10. serii som uz ledva vytlacat, dnes som si vzal na zaciatok 16, nejake lahke mi bolo zobral som 18kg, stale lahke zobral som 20kg v posledom opakovani som to uz trocha pocitoval ale stale v pohode, ale BP s velkou cinkou sa mi ani nehybe vaha pomaly... nechapem uz co robim zle
Napísať odpoveď