Upgrade procesoru
Upgrade procesoru
potreboval by som poradiť pri výbere nového procesoru pričom nemám peniaze aj na novú dosku takže rád by som ostal pri mojej starej , momentálne tam mám 4600+ a chcel by som nejaké 4-jadro keďže ten súčasny procák dosť brzdí grafiku ... v cpu support liste je napísaný ako navýkonnejší model phenom II x4 940 a tu nastáva môj problém - ten sa už dlhšie nevyrába a chcel by som vedieť či mi tam pôjde aj niečo vyššie ako napr. 955
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Upgrade procesoru
955 je na Socket AM3. Takze Ti nebude pasovat.
Pozri si CPU support. Najvýkonnejší CPU, aký tam môžeš vopchať je AMD Phenom II X4 940 3GHz revízia: C2, spotreba:125w
Ten CPU ale neodporúčam, radšej AMD Phenom II X4 925 2.8GHz revízia: C2, spotreba: 95w
Má menšiu spotrebu, zvýši Ti to životnosť dosky. Nebudú sa toľko opotrebovávať napájacie obvody.
Nezabudni pred kúpou nahodiť najnovší BIOS do dosky.

Ten CPU ale neodporúčam, radšej AMD Phenom II X4 925 2.8GHz revízia: C2, spotreba: 95w
Má menšiu spotrebu, zvýši Ti to životnosť dosky. Nebudú sa toľko opotrebovávať napájacie obvody.
Nezabudni pred kúpou nahodiť najnovší BIOS do dosky.
no tak najnovší bios už mám a nejako sa mi nikde nedarí zohnať ten 925 keďže sa už nevyrába a po bazároch už tiež nie je ... škoda budem hľadať ďalej a ďakujem